Εν πάση περιπτώσει, όπως εξήγησα και με PM στον φίλο thegun, εγώ δεν έχω καμία διάθεση να χαλαστώ με κανέναν ή να συνεχίσω κανενός είδους αντιπαράθεση. Το θέμα είναι πως ακραίοι χαρακτηρισμοί πχ «…ψεύτες που έχουν στόχο να βλάψουν το γραφείο…» εγείρουν ερωτηματικά και κατά τη γνώμη μου απαιτούν άμεση απάντηση με ανάλογο τρόπο. Εάν παρεξήγησα κι αν ίσως άδικα έπιασα από τα μούτρα τον φίλο thegun, ίσως να ήταν λάθος μου αλλά να είναι βέβαιος πως αυτό συνέβη διότι αντιλήφθηκα πρώτα μία επιθετικότητα εκ μέρους του. Εάν παρεξήγησα, απολογούμαι. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα δεχτώ να με πει κάποιος «ψεύτη», τη στιγμή που φροντίζω πάντα να είμαι όσο το δυνατό πιο αντικειμενικός, δίκαιος και αληθινός όταν βαθμολογώ μία βίζιτα για την εμφάνισή της και τις υπηρεσίες που παρέχει. Άνθρωποι είμαστε, μπορεί στην βαθμολογία μας μερικές φορές να κάνουμε μικρά λάθη, αλλά διαφορές της τάξης αυτής, δεν δείχνουν εντός φυσιολογικού επιπέδου.Δεν υπάρχει λόγος, ούτε επίσης να μαλώνουμε σαν τα κοκόρια εδω μέσα, ειδικά για αυτήν. Πως να το κάνουμε, προσωπικά έχω χαντακώσει βαθμολογικά πολύ ομορφότερες κοπέλες, ότι και να λέμε, αν βάλεις στην Terry 8 στη Nastya τί σκατά θα βάλεις, 15;
Και πάλι ευχαριστώ για την υπομονή σας να ακούσετε την άποψή μου