kaaaaaaaaala
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ε τι άλλο να σου πει δηλαδή; Μην πας
Ακόμα και 150€ είναι πολλά200E....υπαρχουν ακομη ατομα που δινουν 200ε για μια ωρα με καποια που δεν εχουν ιδεα πως θα περασουν??
Στην πόκα και στο σεξ η περιέργεια πληρώνεται...200E....υπαρχουν ακομη ατομα που δινουν 200ε για μια ωρα με καποια που δεν εχουν ιδεα πως θα περασουν??
Από βυζι τούμπανο το μωρό
xαρά στο κουράγιο σου...Προσωπικά επαθα κοκομπλοκο μ αυτη κ τη Nastya... Αυριο θα τιμηθεί μια απο τις 2.
Οι φωτογραφίες την αδικούν. Για τα δικά μου γούστα πρόσωπο 10άρι, κορμί 8-9..xαρά στο κουράγιο σου...
Έτσι πως την είδα πρησμένη στα χείλη σκιάχτηκα,η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το βιολί με τα υαλορουνικά και τις σιλικόνεςΟι φωτογραφίες την αδικούν. Για τα δικά μου γούστα πρόσωπο 10άρι, κορμί 8-9..
ποια ειναι το θυμα τελικα?Οι φωτογραφίες την αδικούν. Για τα δικά μου γούστα πρόσωπο 10άρι, κορμί 8-9..
Ε όχι και θύμα. Άλλη μια τυχερή κοπέλα από τη Μόσχα ολοκληρώθηκε σαν γυναίκα απόψε. Μπορεί πλέον να γίνει καλόγρια και να προσεύχεται στην Παναγιά των Παρισίων.ποια ειναι το θυμα τελικα?
Ε όχι και θύμα. Άλλη μια τυχερή κοπέλα από τη Μόσχα ολοκληρώθηκε σαν γυναίκα απόψε. Μπορεί πλέον να γίνει καλόγρια και να προσεύχεται στην Παναγιά των Παρισίων.
δε ξερω αν στα προλαβαν αλλα παει η παναγια των παρισιων! ρωτησα επειδη ησουν σε διλημμα για το ποια ηταν ο επομενος στοχος σου.Ε όχι και θύμα. Άλλη μια τυχερή κοπέλα από τη Μόσχα ολοκληρώθηκε σαν γυναίκα απόψε. Μπορεί πλέον να γίνει καλόγρια και να προσεύχεται στην Παναγιά των Παρισίων.
Δεν μας λες και σ’ εμάς ποιες είναι αυτές οι θεογκομενάρες των €70/hr που «διαφημίζονται εδώ στο site»;βλέπω κάποιες ανεξάρτητες κοπέλες που διαφημίζονται εδώ στο site και η τιμή για 1 ώρα είναι 70-80 ευρώ. εκεί λες μάλιστα και χαλάλι.
Δεν μας λες και σ’ εμάς ποιες είναι αυτές οι θεογκομενάρες των €70/hr που «διαφημίζονται εδώ στο site»;