Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Στειλε πμ ξενοδοχειο..
τσεκαρε inbox ;)
Στειλε πμ ξενοδοχειο..
Έκανε λάθος ο φίλος γιατί μοιάζουν στη φάτσα.
Μιλώντας για λάθη, μην κάνει κανείς το λάθος να πάει εδώ αύριο...
Εριξε τιμη...160 η ωρα..
Τσάμπα θα πας....το νου σου μόνο άμα είναι στο Μετ μη σου ανοίξει η μελαχρινή φακλάνα....Εριξε τιμη...160 η ωρα..
Φολα δειχνει...
Θα δοκιμασω τη τυχη μου..
Ποια λες?Τσάμπα θα πας....το νου σου μόνο άμα είναι στο Μετ μη σου ανοίξει η μελαχρινή φακλάνα....
Νόμιζα ότι ήταν η μαντάμ που μας έκανε παρατηρήσεις πριν από 2 μέρες αλλά μάλλον έκανα λάθος.Ποια λες?
Παντως δεν ειναι στο ΜΕΤ..στα γνωστα διδυμα βρισκεται..
μη τολμήσεις...
απορώ πως δεν πιάνεις στοίχημα και πας κουβα συνέχεια...μόνο στα σιτιτουρια πιάνει η μαντεψια σου ρε ...το 40+ is true ή έτσι δείχνει εμφανισιακα τουλαχιστον
δεν είναι αυτήν ένα μικρό έχει πάνω από την κωλοχαράδρα, ύστερα από συνεννόηση με τον Φακίρη πετάχτηκα από εκεί, έγραψα κριτική ...Δεν εχει τατουαζ..τιποτα..
Μικρα ισως...τα μεγαλα θα τα εγραφα και θα τα θυμομουνα..
Athens by night με Αza!Γονιδη
ε τώρα για να στο λέω να μην πας κάτι θα ξέρω...απλά βγαλτο από το μυαλό σου και εμπιστευσουμε...Έχει καλύτερες άλλωστε..μην τολμήσω τι να πάω?γτ?
και το ρωτάω γτ εδώ αναφέρεις ότι δεν ξέρεις αν είναι 40+,,,
Εμένα μάλλον με μπλόκαρε, την είδε κανείς τελικά;IZABELLA χθες τελικα,διαθεσιμη μετα τις 01.00 λεει..
Καλα κρασα!!!
;)
Τσίμπησα κι εγώ να πάω αλλά με μπλόκαρε κι εμέναΕμένα μάλλον με μπλόκαρε, την είδε κανείς τελικά;
χαρά στο κουράγιο σου ρε παίκτη, ακόμη σας παίρνουν λεφτά με σάπια κρέατα... :-Λιζα του κλάμπ (κασκαντεριλικι)
Μέτρια κατάσταση, ηλικία άνω των 35? Όχι αυτή που δηλώνει παντως, ευχάριστη παρέα καλά αγγλικά, βυζί φυσικό λίγο κρεμασμένο λόγω μεγέθους αλλά πολύ ωραία υφή, κωλος λίγο φακλανέ με κυτταρίτιδα ( δεν το πρόσεξα παρά μόνο στο τέλος) χείλη φουσκωτά (όχι πολύ ωραία) πίπα κάτω του μετρίου, στήσιμο καλό με ψεύτικα βογγιτα τύπου :φακ μι μπέιμπι ΟΥΑΟΥ κτλ. Και μισή ώρα πολύ είναι
Αυτά.
Θα προσπαθήσω για κριτική