azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Για την λεγάμενη έχουμε καμιά πληροφορία ?
Ψήνομαι για το Happy Hour 130...
Πριν 2 μέρες ήταν 35 τώρα ξαφνικά έγινε 32 άρα να υπολογίζεις 40+
Πώς τα λες,πως τα λες,θα χυθεί κ ο καφές!Καλησπέρα θα παρακαλούσα το μέλος Maximiliano αφού θέλει να με συναντήσει να μου στείλει μήνυμα αναφέροντας το nickname που χρησιμοποιεί εδώ . Το ότι δεν απαντάω εύκολα σε όλους ισχύει αυτό είτε επειδή είναι blacklisted είτε επειδή ακολουθώ μέθοδο screening για την ασφάλεια μου και κυρίως δουλεύω μόνο με regulars . Επίσης θα παρακαλούσα όσους δεν με έχουν συναντήσει να σταματήσουν αυτή την επίθεση κάθε φορά που είμαι στην όμορφη πόλη σας . Για να μην πολυλογώ κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν απαντώ σε κάποιους τον οποίο δεν αξίζει να αναλύσουμε από εδώ . Να ξέρετε όπως εσείς κρίνεται τις κοπέλες ανάλογος χώρος υπάρχει όπου κρίνεστε και εσείς . Καλή συνέχεια να έχετε .
Αμπερ
μη τολμήσεις...
πως τα λες ,Πώς τα λες έχει απ όλα ό μπαξές...Καλησπέρα θα παρακαλούσα το μέλος Maximiliano αφού θέλει να με συναντήσει να μου στείλει μήνυμα αναφέροντας το nickname που χρησιμοποιεί εδώ . Το ότι δεν απαντάω εύκολα σε όλους ισχύει αυτό είτε επειδή είναι blacklisted είτε επειδή ακολουθώ μέθοδο screening για την ασφάλεια μου και κυρίως δουλεύω μόνο με regulars . Επίσης θα παρακαλούσα όσους δεν με έχουν συναντήσει να σταματήσουν αυτή την επίθεση κάθε φορά που είμαι στην όμορφη πόλη σας . Για να μην πολυλογώ κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν απαντώ σε κάποιους τον οποίο δεν αξίζει να αναλύσουμε από εδώ . Να ξέρετε όπως εσείς κρίνεται τις κοπέλες ανάλογος χώρος υπάρχει όπου κρίνεστε και εσείς . Καλή συνέχεια να έχετε .
Αμπερ
απορώ πως δεν πιάνεις στοίχημα και πας κουβα συνέχεια...μόνο στα σιτιτουρια πιάνει η μαντεψια σου ρε ...το 40+ is true ή έτσι δείχνει εμφανισιακα τουλαχιστονΠριν 2 μέρες ήταν 35 τώρα ξαφνικά έγινε 32 άρα να υπολογίζεις 40+
απορώ πως δεν πιάνεις στοίχημα και πας κουβα συνέχεια...μόνο στα σιτιτουρια πιάνει η μαντεψια σου ρε ...το 40+ is true ή έτσι δείχνει εμφανισιακα τουλαχιστον
Επίσης επειδή αναφερθηκε η εργαζόμενη ανοιχτά για μέλος του site καθώς και τον τρόπο τον οποίο επιλέγουν να συναντήσουν κάποιον ή όχι επειδή τον έχουν σε black list μήπως να μας έλεγε το site & την τιμή που αγοράζουν καινούριες IP και στέλνουν κριτικές σαν πελάτες οι ίδιες για τον εαυτό τους ? Εκτός αν θέλει να να της πω εγώ...Αν και σίγουρα ξέρει.Καλησπέρα. Προτού έχεις την οποιαδήποτε απαίτηση απο κάποιον εδω μέσα δικαίως ή αδίκως, να ανεβάσεις πρώτα πρόσφατες φωτογραφίες σου για να αποφασίσει ο καθένας αν θέλει να σε δει και να μην σε κουράζει κιόλας και εσένα. Είναι άδικο πχ. να μαυρίζεις κόσμο γιατί αποφασίζει ότι δεν θα καθήσει μαζί σου όταν σε συναντήσει. Το να απαιτείς ταυτοποίηση από κάποιον εδώ μέσα είναι απαράδεκτο. Και στην τελική να γράψεις και στο προφίλ σου ότι δεν δέχεσαι νέους πελάτες. Και μετά πάνε γράψε ότι θέλεις στις μαύρες λίστες σας.
Καλή συνέχεια.
Εδειχνα σε φιλο το εσκορτο σαιτ και ειδε την καζακα και επαθε πλακα. Μετα τις κριτικες της δεν ξερω αν θα την προτεινα αλλα οπως μου ειπε ο φιλος επειδη λεει εχει παρει καζακα στο παρελθον και του ειχε βγει πολυ δυνατη εμπειρια με εχει πρηξει να παω. Αν εδινε αναλ θα πηγαινα σιγουρα γιατι τετοιο κωλι και να μην το δινει κριμα ειναι
Πολλά ληγμένα κρέατα έφερε,προσφορές τύπου Lidlφουλ γκαζια το κλαμπ. Δοκιμασε κανεις τιποτα;
Μπραβο συνχρονισμος?
Οταν λες ευγενεστατα?Με απέφυγε ευγενέστατα, απλά ήθελα να δω αν είναι γενικό ή αν το έκανε προσωπικά σε μένα.