Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Όχι δεν πήγα γιατί όπως προανέφερα είναι πολύ άβολα.. Προξ. Κορομηλά...
Μόνο με μηχανή ή taxi...Θα το προσπαθήσω και αν πάω θα ενημερώσω καθώς φαίνεται πολύ ωραίο μωρό..
Εάν μιλάτε για την milana πρόσεχε γιατί εάν δεν με απατά η μνήμη μου κάποιος είχε γράψει για ψιλοφόλα  :rolleyes:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
κατι που θα προτεινα ως λυση. Ξερουμε οτι πολλοι διαβαζουν αλλα δεν γραφουν οπως δεν γραφουν ουτε και κριτικες. Οποτε σταματαμε κι εμεις τις κριτικες και ενημερωνουμε ο ενας τον αλλον μεσω προσωπικων μηνυματων. Ετσι δε θα ειμαστε εμεις οι βλακες που κανουν κασκαντεριλικια για να ενημερωνονται οι αλλοι που δεν κανουν καν τον κοπο να γραψουν μια δυο γραμμες. Ξερουμε πολυ καλα οτι δυσκολα ερχονται τα φραγκα και δεν θελουμε να τα σπαταλαμε σε φολες. Αποψη μου αυτο, αν θελετε πειτε κι εσεις τη γνωμη σας.
Και τι αποτελέσματα θα έχει αυτό;
Ίσα ίσα που αυτοί τις φοβούνται τις κριτικές, χάρη θα τους κάνουμε  :dunno:

mancunian1986

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
44
Like
5.087
Πόντοι
9.591
Εάν μιλάτε για την milana πρόσεχε γιατί εάν δεν με απατά η μνήμη μου κάποιος είχε γράψει για ψιλοφόλα  :rolleyes:

Στο φορουμ εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.Καναδυο ατομα που πήγαν εγραψαν για ομορφη κοπελα αλλα οχι πολυ καλες υπηρεσίες.Για αυτο το έβαλα μήπως καποιος πηγε και δεν εγραψε

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Και τι αποτελέσματα θα έχει αυτό;
Ίσα ίσα που αυτοί τις φοβούνται τις κριτικές, χάρη θα τους κάνουμε  :dunno:

πιο πολυ θα πας καπου διαβαζοντας μια καλη κριτικη παρα αν δεν εχεις να διαβασεις τιποτα και δεν εχεις πληροφοριες.

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411

Εχουμε τπτ για καμια απο τις 2?Δεν βρηκα προφίλ αλλα για την δευτερη καναδυο παικτες εγραψαν οτι ειναι ομορφη αλλα ετσι κ ετσι υπηρεσίες...

Milana είχα πάρει στην προηγούμενη επίσκεψή της στην πόλη κι είχα γράψει και τότε 2 λόγια. Ότι βλέπεις στις φωτό, ευγενική, πολύ καλά αγγλικά. Από υπηρεσίες cim, cif, anal δεν κάνει καθόλου. Έβγαζε πολύ πάθος στο σεξ, δεν στήνεται καλά στα 4, οπότε εκεί ήθελε καθοδήγηση και δε βιαζόταν γενικά. Τίμια επιλογή, εγώ θα προσπαθήσω συνάντηση ξανά μαζί της. Όσο για την περιοχή, φαντάζομαι ότι είναι όπου βρίσκει καλύτερα, γιατί εγώ την επισκέφτηκα αλλού, αλλά κι αυτό στο κέντρο.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Milana είχα πάρει στην προηγούμενη επίσκεψή της στην πόλη κι είχα γράψει και τότε 2 λόγια. Ότι βλέπεις στις φωτό, ευγενική, πολύ καλά αγγλικά. Από υπηρεσίες cim, cif, anal δεν κάνει καθόλου. Έβγαζε πολύ πάθος στο σεξ, δεν στήνεται καλά στα 4, οπότε εκεί ήθελε καθοδήγηση και δε βιαζόταν γενικά. Τίμια επιλογή, εγώ θα προσπαθήσω συνάντηση ξανά μαζί της. Όσο για την περιοχή, φαντάζομαι ότι είναι όπου βρίσκει καλύτερα, γιατί εγώ την επισκέφτηκα αλλού, αλλά κι αυτό στο κέντρο.
Ψιλοφόλα δηλαδή...  :dunno:
Άρα καλά θυμάμαι,δεν τα έχασα ακόμη  :woldman:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
πιο πολυ θα πας καπου διαβαζοντας μια καλη κριτικη παρα αν δεν εχεις να διαβασεις τιποτα και δεν εχεις πληροφοριες.
Εάν είχες διαβάσει κριτικές μου θα έβλεπες ότι σχεδόν όλες είναι κασκαντεριλίκια.
Εγώ δεν πάω με γνώμονα τις κριτικές.
Γενικώς μιλώντας πάντως να ξέρεις ότι τις κριτικές στο μπού τις φοβούνται για ευνόητους λόγους...  ;)

mancunian1986

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
44
Like
5.087
Πόντοι
9.591

Ναι φιλε μου αλλα χωρις cif cim anal με μετρια πιπα οπως εγραψε ενας αλλος συναδελφος και με καθοδηγηση τουλαχιστον στα δικα μου ματια δεν ειναι τιμια επιλογη...Εντελως φιλικα στο λεω.Τουλαχιστον για μενα δεν φτανει να ειναι απλα μουναρος η κοπελα.

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Για μια φορα δοκιμή καλή ειναι η Μιλάνα, δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω από υπηρεσίες από κει και πέρα. Καλό παρουσιαστικό, ωραία πόδια, μέτριο στήθος και κώλος.
Στο σεξ στον 2ο γυρο προσπαθεί να συμμετέχει περισσότερο όμως PSE δεν μπορεί και GFE με επιφανειακά φιλιά δεν γίνεται, αρα μας μένει ένα σέρβις μετριότατο.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Επιτέλους μετά από πού καιρό ο μέσος όρος ηλικίας έπεσε κάτω από τα 30
:rockon:
Άντε γιατί μας είχαν ταράξει στις ληγμένες οι άλλοι...  :huh:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Επιτέλους μετά από πού καιρό ο μέσος όρος ηλικίας έπεσε κάτω από τα 30
:rockon:
Άντε γιατί μας είχαν ταράξει στις ληγμένες οι άλλοι...  :huh:
είσαι τόσο σίγουρος για τις ηλικίες;;;

mancunian1986

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
44
Like
5.087
Πόντοι
9.591
Εγω για μια julia ρωτησα στο γραφειο και σημερα εξαφανιστηκε....Για να παιξω τζοκερ ειμαι :2funny:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Εγω για μια julia ρωτησα στο γραφειο και σημερα εξαφανιστηκε....Για να παιξω τζοκερ ειμαι :2funny:
Αυτό το γραφείο συχνά κάνει τέτοιες κινήσεις.
Τώρα μας παίζουν ή δεν τα βρίσκουν με τα κορίτσια και τα σπάνε δεν ξέρω...  :rolleyes:

mancunian1986

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Κριτικές
44
Like
5.087
Πόντοι
9.591
Αυτό το γραφείο συχνά κάνει τέτοιες κινήσεις.
Τώρα μας παίζουν ή δεν τα βρίσκουν με τα κορίτσια και τα σπάνε δεν ξέρω...  :rolleyes:

Μου εστειλαν και φωτο και βιντεο.Αλλα σημερα την εφαγε η μαρμαγκα.Δεν γαμεις παμε για αλλες.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Μετά τις σκληρές διαπραγματεύσεις του Νομπελίστα Κατέλη-Αλέξη στην Άγκυρα και αφού σιγούρεψε ότι θα μας μείνουν κάνα 2 νησιά στο Ιόνιο (φήμες λένε πως αυτό μόνο της Κυράς Φροσίνης στα Γιάννενα είναι σίγουρο), και όπως μετά την Μακεδονία θα μας μοιράσει κάνα συντροφικό φράγκο, η στόχευση πάει πως Κορίνα - club ύστερα από μελέτη κριτικής του συντρόφου Αζα...Βλέπω αξιόλογα κομμάτια και στα άλλα γραφεία , αλλά εκεί απαιτείται συντροφικό Κασκαντέρ....
Επιτέλους αυτά να νησιά Κόστιζαν πολύ στα ΥΚΟ στο ρεύμα ....ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ !!! 

Alienboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
14
Like
720
Πόντοι
991
Κ γω την έχω βάλει στο μάτι σύντροφε ...
Πότε θα την δεις ;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Μετά τις σκληρές διαπραγματεύσεις του Νομπελίστα Κατέλη-Αλέξη στην Άγκυρα και αφού σιγούρεψε ότι θα μας μείνουν κάνα 2 νησιά στο Ιόνιο (φήμες λένε πως αυτό μόνο της Κυράς Φροσίνης στα Γιάννενα είναι σίγουρο), και όπως μετά την Μακεδονία θα μας μοιράσει κάνα συντροφικό φράγκο, η στόχευση πάει πως Κορίνα - club ύστερα από μελέτη κριτικής του συντρόφου Αζα...Βλέπω αξιόλογα κομμάτια και στα άλλα γραφεία , αλλά εκεί απαιτείται συντροφικό Κασκαντέρ....
Επιτέλους αυτά να νησιά Κόστιζαν πολύ στα ΥΚΟ στο ρεύμα ....ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ !!! 
Κορινα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom