Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Ζήτα καλύτερα να σου στείλουν να δεις
γιατι ντρεπεσαι να πεις;
Ζήτα καλύτερα να σου στείλουν να δεις
3 φορες που πηρα απο το γραφειο αυτο το πραμα ειδα χρονακια παραπανω και κιλακια ανεβασμενα.συν τα εχτρα που ζητανε και τιμη παει στα 220.εγω 2 φορες που ψωνισα απ το εν λογω, ευτυχως καλα ηταν τα πραγματα. Ισχυει ομως οτι λες
Νομίζω Valeria και η άλλη η ψηλή,δεν θυμάμαι όνομα τώραγιατι ντρεπεσαι να πεις;
Κασκαντεριλικι στην Valeria, ότι βλέπετε στις φώτο. Στήθος συλικονη(καλή δουλειά) , ψηλή κορμαρα(με λίγα σπυράκια στην πλάτη). Αγγλικα καθόλου,στο σεξ αματουρ και δεν κάνει cif, cim. Θα ακολουθήσει και κριτική αλλά αύριο. Ελπίζω να βοήθησα.
Το έχει στα έξτρα αλλά δεν κάνει.
Δεν φταίει η κοπέλα,το πρακτορείο μαλακίζεταιΤο έχει στα έξτρα αλλά δεν κάνει.
Δεν φταίει η κοπέλα,το πρακτορείο μαλακίζεται
Βάζουν copy paste τις ίδιες υπηρεσίες σε όλες κι ότι βρέξει ας κατεβάσει
ειναι αυτο που ειπα βαζει αυτογκολ μονο του το γραφειο.Ναι παρομιο ειχε γινει και με μενα με αλλη κοπελα...και ειπαν οτι βαζουν οτι υπηρεσιες τους λεει η κοπελα.τουλαχιστον κουτοπονηρη συμπεριφορα.ετσι και αλλιως προσωπικα τους εχω απο μια κιτρινη καρτα.στην δευτερη εχει τιμωρια για ενα διαστημα.Τωρα θα μου πεις χεστηκαν αλλα τι να κανουμε...
Και την πληρώνουν οι πελάτες :-ειναι αυτο που ειπα βαζει αυτογκολ μονο του το γραφειο.
δεν παει αλλιως.παντα θα υπαρχουν πελατες που θα εχουν μεγαλες γκαβλες και θα περνανε.οχι οτι δεν το εκανα κ εγω αφου αλλα εβλεπα σε φοτο κ υπηρεσιες κ αλλα με κοπανουσαν.δες τελευταια κριτικη με τανια κ θα καταλαβης.Και την πληρώνουν οι πελάτες :-
δεν παει αλλιως.παντα θα υπαρχουν πελατες που θα εχουν μεγαλες γκαβλες και θα περνανε.οχι οτι δεν το εκανα κ εγω αφου αλλα εβλεπα σε φοτο κ υπηρεσιες κ αλλα με κοπανουσαν.δες τελευταια κριτικη με τανια κ θα καταλαβης.
Η Μιλάνα που κάνει τα ραντεβού της, ξέρουμε?
Εχουμε τπτ για καμια απο τις 2?Δεν βρηκα προφίλ αλλα για την δευτερη καναδυο παικτες εγραψαν οτι ειναι ομορφη αλλα ετσι κ ετσι υπηρεσίες...
Η Μιλάνα που κάνει τα ραντεβού της, ξέρουμε?
Ακομα δεν εστειλα για λεπτομέρειες.Περιμενω να μαζεψω καμια πληροφορία πρωτα.
Σε διαμέρισμα στο κέντρο..
Άβολα...
Όχι δεν πήγα γιατί όπως προανέφερα είναι πολύ άβολα.. Προξ. Κορομηλά...Δωσε κ αλλες πληροφορίες αδερφε.Πηγες?εκατσες?