sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
καλα απο ιρινα γλυτωσες.αβουλο μικρο πλασματακι
Ψέματα!!! Δεν είναι δυνατόν!και για ιβανκα ουτε λεξη εφυγα με τς μπαντες
καλα απο ιρινα γλυτωσες.αβουλο μικρο πλασματακι
Ψέματα!!! Δεν είναι δυνατόν!και για ιβανκα ουτε λεξη εφυγα με τς μπαντες
Έτσι,δώσε και σώσεΉμουν χάλια ...Μα να ρίξει ο Χοντρομπαλάς ο Καμένος την καλύτερη Κυβέρνηση των τελευταίων 200 χρόνων, για ένα ψωροόνομα ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ....
Διάβασα κάπου τον Άζα για μια Νικολέτα στο τούνελ της Φρίξου. Πήγα την είδα δεν μου γυάλισε ...Ήθελα κάτι πιο όμορφο...Διάβασα τον alienboy και πήγα Βικτώρια ...δεν ήθελα κασκαντέρ να γίνω ...Όμορφη κοπέλα (όχι μοντελίσια Θεά) γλυκιά αλλά μαζεμένη ...τα πιο πολλά στην κριτική...Να στηρίξουμε τον Αλέκση που πήγε κόντρα στα συμφέροντα στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ...
Ψήφο στον Αγωνιστή
Μοντελέ είναι για μένα 1,80 τουλάχιστον ψιλόλιγνη με στεγνά μακριά άκρα , δεν είναι έτσι στις φώτο και στο βίντεο, για αυτόΟικονομολόγε με μπέρδεψες πάντως. Γράφεις φωτό ακριβέστετες και την περιγράφεις όχι μοντελέ...
Ήμουν χάλια ...Μα να ρίξει ο Χοντρομπαλάς ο Καμένος την καλύτερη Κυβέρνηση των τελευταίων 200 χρόνων, για ένα ψωροόνομα ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ....
Διάβασα κάπου τον Άζα για μια Νικολέτα στο τούνελ της Φρίξου. Πήγα την είδα δεν μου γυάλισε ...Ήθελα κάτι πιο όμορφο...Διάβασα τον alienboy και πήγα Βικτώρια ...δεν ήθελα κασκαντέρ να γίνω ...Όμορφη κοπέλα (όχι μοντελίσια Θεά) γλυκιά αλλά μαζεμένη ...τα πιο πολλά στην κριτική...Να στηρίξουμε τον Αλέκση που πήγε κόντρα στα συμφέροντα στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ...
Ψήφο στον Αγωνιστή
χαχαχα χαβαλέ κάνω ρεεεεΠοιον αγωνιστή ρε,ποια κόντρα σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ,ληγμένα παίρνεις?
Γιατί δεν παίρνεις στα σίγουρα Εύα;
Πάω να το ξεκωλιάσω....ελπίζω δηλαδή...
Ποιά Εύα...δες αυτό το πλασματάκι....κι αν είναι αληθινό;Γιατί δεν παίρνεις στα σίγουρα Εύα;
πράγματι πολύ όμορφο δείχνει!!Ποιά Εύα...δες αυτό το πλασματάκι....κι αν είναι αληθινό;
Ποιά Εύα...δες αυτό το πλασματάκι....κι αν είναι αληθινό;
Το ανθρωπάκι της Michellin.....ο ορισμός της φόλας...
Όπως και κάποιοι άλλοιMε έσωσες, ήμουν έτοιμος.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο...εσύ προχθές, εγώ σήμερα.Mε έσωσες, ήμουν έτοιμος.