Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αμα βγαλεις ακρη με τον Φακιρη ελα να μου το πεις...
Αμα βγαλεις ακρη με τον Φακιρη ελα να μου το πεις...
μαλακά μου σκάει γαιδαρο...Αμα βγαλεις ακρη με τον Φακιρη ελα να μου το πεις...
Που ειναι η γατα ρε ΜΑΛΑΚΑ?Αμα βγαλεις ακρη με τον Φακιρη ελα να μου το πεις...
Εσύ είσαι ο γάιδαρος;μαλακά μου σκάει γαιδαρο...
έχεις δικιο
μαλακά μου σκάει γαιδαρο...
Δεν μπορω να ακουω ασυναρτησιες..τυπε..μαλακά μου σκάει γαιδαρο...
έχει δικιοΕδω ελεγε να ανεβουν οι τιμες στις πουτανες της Ελλαδας γιατι στην Ολλανδια παιρνουν 100ε/μιση ωρα,λες και δω δεν παιρνουν τοσα,αλλα δεν μπορει να καταλαβει οτι εδω το μηνιατικο ειναι 560ε και στην Ολλανδια 1700ε...
Έχεις δικιο
Καταλαβες οτι μπερδεψες τα μπουτια σου ..επιτελους..
Εδω ελεγε να ανεβουν οι τιμες στις πουτανες της Ελλαδας γιατι στην Ολλανδια παιρνουν 100ε/μιση ωρα,λες και δω δεν παιρνουν τοσα,αλλα δεν μπορει να καταλαβει οτι εδω το μηνιατικο ειναι 560ε και στην Ολλανδια 1700ε...
Έχεις δικιοΔεν μπορω να ακουω ασυναρτησιες..τυπε..
Μια φταει η ΑΘΗΝΑ, μια η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μια οι πελατες..
Μια τζατζικι,μια πατατες..
Που ειναι η γατα ρε ΜΑΛΑΚΑ?
Ευχαριστω...εισαι τζεντλεμαν..
μα έχεις δικιο
Ευχαριστω...εισαι τζεντλεμαν..
Όλες αυτές που έρχονται εδώ είναι επιπέδου Liza vip (πάνω κάτω, πιο πολύ κάτω) αλλά με τιμές glamour. Αυτό που μας λείπει είναι οι Λίζες με τις τιμές της Λίζας όμως για να πάρουν τον πούλο οι απατεώνες που μας πουλάνε τον παππά...Υπάρχουν κανα δυό αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Συμφωνώ με αυτό που περιγράφεις για την Αθήνα, εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου να υπάρχει ένας μπουφές με 25 πχ. οι 15 στις τιμές που είναι τώρα, άντε να αξίζουν οι 5 (τώρα δεν αξίζει καμία) και οι υπόλοιπες στο επίπεδο του 80 για τα ξεμπουκώματα...Λοιπόν ακούστε λιγο για να μαθαίνετε και να σας λυθούν κάποιες απορίες...Επειδή στα πράγματα ειμαι καιρό,άσχετα αν έχω σταματήσει να γράφω θα σας πω τα εξής...Υπάρχει λόγος π έρχονται εδώ κοπελες β και γ κατηγορίας...τα γραφεία βέβαια για αυτό δεν ευθονονται αλλά ευθύνονται στο ότι πουλάνε άνθρακα για χρυσο...Όπως εμείς έχουμε το δικό μας φόρουμ,έτσι και τα σιτιτουρια εχουνε το δικός τους...Για εμάς και γενικά Ελλάδα δεν γράφονται τα καλύτερα αλλά τα χειρότερα...Και μάλιστα προτρέπουν και τις υπόλοιπες κοπέλες α κλάσης να μην έρθουν...Όταν μιανκοπελα που αξίζει θέλει να ερθει για πρωτη φόρα, θα μπει θα ρωτησει,θα διαβασει και στο τελος θα ακυρωσει...ετσι αναγκαστικα το γραφειο θα φερει δευτεροτριτες ...το λαθος ειναι οτι πουλαει β και γ διαλογής στις τιμές της α...
ΣωστάΘα σας θυμίσω πριν 3-4 χρόνια έρχονταν πολύ περισσότερα πιπίνια από διάφορα γραφεία.
Κρίση τότε, κρίση και τώρα, τι άλλαξε;
Ο "πολιούχος" άλλαξε και επέβαλε το μοτίβο του
Σας το ξαναλέω κι αφήστε την Αθήνα κατά μέρος,εάν δεν μπουκοτάρουμε θα βλέπουμε πιπίνι με το μακαρόνι >