Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Ω, ναι, άλλη εξαιρετική τουρίστρια.Και μια και πιάσαμε τις παλιές, αυτήν την θυμάστε:Το στανταράκι μου για χρόνια...
Ω, ναι, άλλη εξαιρετική τουρίστρια.Και μια και πιάσαμε τις παλιές, αυτήν την θυμάστε:Το στανταράκι μου για χρόνια...
Εγώ την είχα πάρει ως Εύα με τα εξτένσιονς.Οι 3 πρώτες είναι όταν δούλευε ως Σάντρα και οι άλλες ως Εύα.
Θα φυγεις με αδεια?4 και σημερα...
Εγώ την είχα πάρει ως Εύα με τα εξτένσιονς.
Δυό φορές στα 150 με Αναλ
Έχω και κριτική με το πρώτο μου Νικ
Ακομα κανεις δεν πηγε στο μιλφακι..
Ένας ένας εμφανίζονται οι κλώνοι
Παλι εγω θα κανω τη πρωτη?
ΟΚ..θα παω..
Για να λεει 28...βαλε 33+...και σε εμενα τραβηξε το ενδιαφερον, δινει κολαρικο, αλλα στην φωτογραφια της καλυπτει την κοιλια της. Συνηθως οταν καλυπτουν την κοιλια τους εχουν μπυροκοιλια ή χλαπατσωνει. Γιατι το λες λιλφακι; 28χρ λεει.
Καλη τυχη, αν και με τις περισσοτερες καλα τα πας
και σε εμενα τραβηξε το ενδιαφερον, δινει κολαρικο, αλλα στην φωτογραφια της καλυπτει την κοιλια της. Συνηθως οταν καλυπτουν την κοιλια τους εχουν μπυροκοιλια ή χλαπατσωνει. Γιατι το λες λιλφακι; 28χρ λεει.
Καλη τυχη, αν και με τις περισσοτερες καλα τα πας
Τις παραμυθιαζω,γαμαω τζαμπα και τις γραφω καλες κριτικες!!!Όχι με τις περισσότερες,με όλες!!!
Δεν έχει γράψει ακόμα αρνητική κριτική για καμία,άρα είναι και ο ποιο αντικειμενικός και αξιόπιστος εδώ μέσα..
Τις παραμυθιαζω,γαμαω τζαμπα και τις γραφω καλες κριτικες!!!
Ζηλευεις?
Λαθος εισαι...το θεμα ειναι η διαθεση και η συμπεριφορα πρωτα..Καθολου!!
Ούτε τζάμπα θέλω ούτε με έκπτωση,απλά αυτά που αναγράφουν να τηρούνται και τίποτα περισσότερο,εσένα και εξατρυπο τούβλο με σάρκα να σε δώσουν,καλά θα περάσεις..
Λαθος εισαι...το θεμα ειναι η διαθεση και η συμπεριφορα πρωτα..
Σου κανει η αλλη ελ.πιπα με βαρεμαρα,τι να το κανεις?
Τηρηθηκαν οι υπηρεσιες και τρεχα γυρευε..
Η διαθεση μετραει ΠΡΩΤΑ..
Μα σου απαντησα..τις ειπα οτι θα τις γραψω κριτικη και πηγα τζαμπα..
ΚαΙ θες τώρα να πιστέψουμε ότι με όσες πήγες είχαν όλες διάθεση?
Πάρτο αλλιώς θα βρεις...
Θα τα γραψω ολα εννοειτε..
πες μας και τι εξτρα χρεωσεις θα ζητησει
Παλι εγω θα κανω τη πρωτη?
ΟΚ..θα παω..
Θα τα γραψω ολα εννοειτε..
Παω δεν παω.....και συμπεριφορα γραφειου βασικο επισης..
xixix αν την παντρευομουν τωρα θα χα σιγουρο κωλαρακι..και λεφτα...αλλα δεν μας θελουν δεν μας θελουν..οι σκατουλες...!!Αυτήν όλοι την είχατε πάρει καμία 10αριά φορές ο καθένας; δεν την παντρευόσασταν κιόλας; Εγώ πάνω από 4 φορές δεν έχω πάρει καμμία...