Δεν βρίσκω καταχώρηση οπότε γράφω εδώ. Πέρασμα από ντασ(h?)α για μισαωράκι μιας και τα κασκαντεριλίκια συνήθως δεν μου βγαίνουν. Να πω την αλήθεια με τo πρόσωπο που έδειξε στο νήμα το γραφείο δεν είχα σκοπό να τους τιμήσω, άλλα ψήθηκα χαζεύοντας το βιντεάκι της κοπέλας που έχουν στη σελίδα τους (με VAR θα πρέπει να γαμάμε από εδώ και πέρα γιατί οι φωτογράφοι έχουν γίνει μεγάλοι παπατζήδες).
Hotel επί της λαγκαδά ωραίο και διακριτικό (δεν το περίμενα). Η κοπέλα 21χρ από ουκρανία με υποδέχτηκε αρκετά ευδιάθετη και περιποιημένη, μιλάει αρκετά καλά αγγλικά. Πολύ δυνατό νεανικό slim-fit κορμί με κοιλιακούς, φυσικό στητό βυζί 2,5-3 με ωραία γυαλιστερή ρόγα, ωραία πόδια, κώλος όχι τούρλα όπως με τρελαίνει αλλά καλός και δέρμα λευκό χωρίς ίχνος σημαδιού. Από πρόσωπο μέτρια για τα δικά μου γούστα με χείλη-ροφαδέλι (όχι σαν της λενκας βέβαια) μάλλον από υαλουρονικό και υπερβολικές exte βλεφαρίδες.
Ξεκίνησε με ένα "σεξυ στριπ..." την άρπαξα κατευθείαν για μπαλαμούτι. Φιλιά δίνει αρκετά, λίγο άτεχνα κλασσικά, πίπα ξεκίνησε με κάτι χαζά φιλάκια από δω και απο κεί, περίμενα να δω πότε θα τον μπουκώσει και επειδή δεν το πήγαινε εκεί το έργο της τον έβαλα στο στόμα και κάτι άρχισε να γίνεται. Έκανε αρκετές προσπάθειες για ντιπ σε κάπως σλοου μότιον και ψιλο-ένιωσα δοντάκια σε κάποιες στιγμές αλλά το πήγε βαθιά παρόλα αυτά. Μουνάκι πολύ μικρό που δυστυχώς το τζελάρει και αυτή αρκετά. Στο γαμήσι έδειξε καλά σημάδια για άπειρη κοπέλα, έδειξε να της αρέσει αυτό που κάνει, λείπουν όμως τα χιλιόμετρα και οι πρωτοβουλίες. Θα έλεγα ένα σχετικά άπειρο φρέσκο ευχάριστο κορίτσι για GFE μόνο, με κορμάρα. Φεύγοντας στο διάδρομο είδα και την έτερη εταίρα μάσ(h?)α που λογικά της αρέσει περισσότερο η μάσα και μου φάνηκε λίγο μπουτού έτσι φευγαλέα που την είδα. Μοιράζονται το δωμάτιο κλασσικά. Για δυνατό ντουετάκι δεν τις κόβω να το έχουν μιας και εκεί θέλει πολύ εμπειρία.