αναφερε κανεις ποτε για αναστασια χοντρη; Κριτικη δεν βρισκω, σορυ
Πριν από ενάμιση+ χρόνο που την είχα πάρει ήταν σαφώς νταρντανογυναίκα.
Αδιάφορη ξεπέτα γενικώς.
αναφερε κανεις ποτε για αναστασια χοντρη; Κριτικη δεν βρισκω, σορυ
Κάποιος ανίατος τη δάγκωσε στο μουνί και δεν δέχεται γλύψιμο και δάχτυλα...Σκεφτόμουν να την ξαναπάρω γιατί τον Δεκέμβριο που είχε ξαναέρθει δεν πέρασα άσχημα (ούτε φανταστικά βέβαια).
Δεν θυμάμαι να μου αρνήθηκε κάτι αλλά πάλι δεν ζητάω και πολλά.
Άλλαξε κάτι στις υπηρεσίες της;
eat pussy κυριολεκτικά? πάντως εάν εξαιρέσεις την ανατολικογερμανόφατσα, φαίνεται αξιόλογο αλογάκιΚάποιος ανίατος τη δάγκωσε στο μουνί και δεν δέχεται γλύψιμο και δάχτυλα...
Κάποιος ανίατος τη δάγκωσε στο μουνί και δεν δέχεται γλύψιμο και δάχτυλα...
eat pussy κυριολεκτικά? πάντως εάν εξαιρέσεις την ανατολικογερμανόφατσα, φαίνεται αξιόλογο αλογάκι
Κατάλαβα.
Κρίμα πάντως γιατί αυτήν την στιγμή είναι ότι καλύτερο εμφανησιακά στην πόλη μας βάσει των προσωπικών μου προτιμήσεων.
τελείωσε η Θεσσαλονίκη...1-2 αξίζουν και αυτές τις έχουμε κανει γκομενες από το πολύ πήδημα...πιο φτηνά βγαίνει πλέον να πας Αθήνα παρά να μείνεις Θεσσαλονίκη...φευγουμε λεμεεεεΈμαθα ότι κάποιοι λεβέντες θα εκδράμουν Αθήνα για τσάρκες και χαίρομαι για αυτούς.
Από την άλλη λυπάμαι για την κατάντια της πόλης μας :S Εάν η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Ελλάδας δεν μπορεί να έχει ένα ανεκτής ποιότητας πορνοεπίπεδο τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Πήξαμε στις τελειωμένες πουτάνες που δεν αξίζουν ούτε τα μισά απ' αυτά που ζητάνε...
ενώ αν δούλευες στο Δημόσιο με τα 900 ευρώ και αν που θα έπαιρνες (έχω φίλους και ξέρω) τι βίζιτες θα έπαιρνες??? 1?? 2?? (έκτος αν σε ταΐζει ο μπαμπάς) ...Στην Ελλάδα αν δεν κλέψεις λεφτά δεν κάνεις , για όλους ....Λίγα τα λεφτά πλέον και ο νεοέλληνας προτιμάει να πλερώσει τον ΕΝΦΙΑ και την εφορία .
Ειδικά δε αν δεν δουλεύεις στο δημόσιο κ είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, σε γαμάνε ακαπότως .
Οι πουτάνες είναι ακριβό χόμπι.
Ωραίο αλλά ακριβό.
Χαλάλι στα παιδιά που τα έχουν και κατεβαίνουν κ Αθήνα, να περνάνε καλά!
Άντε με τη νίκη!τελείωσε η Θεσσαλονίκη...1-2 αξίζουν και αυτές τις έχουμε κανει γκομενες από το πολύ πήδημα...πιο φτηνά βγαίνει πλέον να πας Αθήνα παρά να μείνεις Θεσσαλονίκη...φευγουμε λεμεεεε
κατέβαινε σιγά σιγά...πεμπτη φεύγει το τρενοοοοΣτον πόλεμο πάνε; Εγώ θα μείνω πίσω εφεδρεία....Μπορεί να χρειαστούν ενισχύσεις.
παιδια καμια κριτικη για την angelika υπαρχει?
Πεταμένα λεφτά απ' ότι διαβάζω... :S
Όχι και 250 όμως....
Σε μένα μια χαρά ήταν αλλά πάνε πάνω από 2 χρόνια και κάτι πλαστικές απο τότε...Πεταμένα λεφτά απ' ότι διαβάζω... :S