sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Τι ανταγωνιστές;Αφού το gde δεν είναι εδώΔεν στέκει αυτό που λες. Ανταγωνιστές είναι.
Τι ανταγωνιστές;Αφού το gde δεν είναι εδώΔεν στέκει αυτό που λες. Ανταγωνιστές είναι.
Όμορφη δε τη λες πάντωςΠοιά είναι αυτή ρε μάγκες και σπάω το κεφάλι μου....Τόση ώρα δεν μπορώ να τη βρω. Με τί όνομα έπαιζε Αθήνα;
Για μένα εμφανισιακά περνάει στο ντούκου.Όμορφη δε τη λες πάντως
Εγώ πάντως τέτοιο ποσό για απλό σεξ με τέτοιο μούτρο δεεεεεν :-Για μένα εμφανισιακά περνάει στο ντούκου.
εψησα το φακιρη να παει για δοκιμη.αφου τετοια τσουβαλακια γουσταρη.Όμορφη δε τη λες πάντως
Συναντηση χθες πεμπτη μεσημερι.Το μωρο υπεροχο!!180+ πανεμορφη προσωπο και σωμα οι φωτο μαλλον την αδικουν επειδη δεν δειχνουν καθαρα το προσωπο της.Ειναι η γκομενα που βλεπεις το βραδυ εξω,φανταζεσαι οτι εισαι ηδη μαζι της στο κρεβατι και απο μεσα σου ή στο φιλο σου λες πω ρε φιλε τι μουνι διαστημικο ειναι αυτο.Στα της συνευρεσης..πεντακαθαρη,μοσχομυρωδατη,χαμογελαστη.Της αρεσει το σεξ και οι αντρες.Πιπα πολυ καλη,φιλια βαθεια.Περασα πολυ καλα,χαλαλι τα 200.Φευγοντας εφτιαχνε τα μαλλια της ορθια γυμνη στον καθρεφτη και με το ζορι κρατηθηκα να μην μπω παλι μεσα και της πω παμε παλι απο την αρχη.Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολους αυτους που γραφουν κριτικες γιατι χαριν αυτους εκανα την συγκεκριμενη επιλογη και απεφυγα αλλες.
Alexa ... προσέξτε , από κορμί και πρόσωπο σκίζει αλλά από υπηρεσίες τίποτα το ιδιαίτερο κοινώς ένα πολύ όμορφο κομοδίνο . Δεν είναι θέμα χημείας αλλά η ίδια προτιμάει να είναι τυπική και διεκπεραιωτική!Συναντηση χθες πεμπτη μεσημερι.Το μωρο υπεροχο!!180+ πανεμορφη προσωπο και σωμα οι φωτο μαλλον την αδικουν επειδη δεν δειχνουν καθαρα το προσωπο της.Ειναι η γκομενα που βλεπεις το βραδυ εξω,φανταζεσαι οτι εισαι ηδη μαζι της στο κρεβατι και απο μεσα σου ή στο φιλο σου λες πω ρε φιλε τι μουνι διαστημικο ειναι αυτο.Στα της συνευρεσης..πεντακαθαρη,μοσχομυρωδατη,χαμογελαστη.Της αρεσει το σεξ και οι αντρες.Πιπα πολυ καλη,φιλια βαθεια.Περασα πολυ καλα,χαλαλι τα 200.Φευγοντας εφτιαχνε τα μαλλια της ορθια γυμνη στον καθρεφτη και με το ζορι κρατηθηκα να μην μπω παλι μεσα και της πω παμε παλι απο την αρχη.Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολους αυτους που γραφουν κριτικες γιατι χαριν αυτους εκανα την συγκεκριμενη επιλογη και απεφυγα αλλες.
Ακούστε τον Τάκη Μπούκα στο συγκεκριμένο..Alexa ... προσέξτε , από κορμί και πρόσωπο σκίζει αλλά από υπηρεσίες τίποτα το ιδιαίτερο κοινώς ένα πολύ όμορφο κομοδίνο . Δεν είναι θέμα χημείας αλλά η ίδια προτιμάει να είναι τυπική και διεκπεραιωτική!
ποια τελει να κλησησ βρε τειο.Εγώ ξέρω ότι πριν λίγους μήνες εκλεινες ραντεβού μ'όποια ήθελες 2 ώρες πριν.Τώρα θέλει να κλείσεις από την προηγούμενη πολλές φορές,για να πετύχεις την ώρα που θες,παρά την άνοδο των τιμών ακόμα και στο έσκορτ κλάμπ που πήγε στα 140+έξτρα από 120 ;)
Όποια και να θες,δεν έχει διαθέσιμη καμία αυτή την ώρα.Έτσι μου είπαν τουλάχιστον...ποια τελει να κλησησ βρε τειο.
παρε ελβιρα τα σπει το μικρο.Όποια και να θες,δεν έχει διαθέσιμη καμία αυτή την ώρα.Έτσι μου είπαν τουλάχιστον...
για ρώτα τους τι ώρα είναι διαθέσιμη;παρε ελβιρα τα σπει το μικρο.