You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Εγώ που την πέτυχα στο σαλονάκι μπροστά στο ασανσέρ του ορόφου, όταν πήγαινα ελβιρα, ψιλογιουβαρλακι μου φάνηκε.
Φακιρη για ποιον χτυπάει η καμπάνα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.108
- Πόντοι
- 34.538
Τελειωσε ο σαματας με τον ΠΑΤΣΙΝΟ..και ηρθες εδω να μανουριασεις?Φακιρη για ποιον χτυπάει η καμπάνα
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Τελειωσε ο σαματας με τον ΠΑΤΣΙΝΟ..και ηρθες εδω να μανουριασεις?
Όχι ακόμα,προσπαθεί να με πείσει ότι τα μάτια του βλέπουν καλύτερα από τα δικά μου,δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα γούστα μας δεν είναι ίδια.
Υ.γ ζω για τη μέρα που θα γράψεις αρνητική κριτική!!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.108
- Πόντοι
- 34.538
Όχι ακόμα,προσπαθεί να με πείσει ότι τα μάτια του βλέπουν καλύτερα από τα δικά μου,δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα γούστα μας δεν είναι ίδια.
Υ.γ ζω για τη μέρα που θα γράψεις αρνητική κριτική!!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Ναι αλλά δεν μας λες ποιος γάμησέ ποιον κάτσε να το δει ο μαύρος και δεις τις συνέπειες της κατρινας...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
δε προσπαθω να σε πεισω για τιποτα και σ'ενα βαθμο τα γουστα μας ειναι ιδια γιατι γουσταρουμε τη Νατασα,εκει τουλαχιστον συμφωνουμεΌχι ακόμα,προσπαθεί να με πείσει ότι τα μάτια του βλέπουν καλύτερα από τα δικά μου,δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα γούστα μας δεν είναι ίδια.
η ενσταση μου ειναι οτι δε μπορεις εσυ πισω απο την ασφαλεια που σου προσφερει η ανωνυμια ενος nickname να προσβαλλεις ανθρωπους,γυναικες εργαζομενες με προσωπικες επιθεσεις που ξεφευγουν απο τα ορια της ερωτικης συνευρεσης μες το δωματιο.
Και το εκανες πολυ επιδεικτικα για δυο κοπελες που ολοι ξερουμε οτι δεν τους αξιζουν αυτοι οι χαρακτηρισμοι.Δε χρειαζεται να ειμαι επισημος διαφημιστης αυτων των κοριτσιων με υποννοιες συναλλαγων οπως εσυ και η κλικα σου φανταζεστε για να αντιδρασω οταν διαβαζω κατι τοσο αδικο...
Ησουν ενα μελος που εκτιμουσα αλλα η απολυτη ταυτιση σου με τον FILOXENOUMENOS σε εκαναν εναν αντιπαθητικο που φερεται σαν εκεινον και σημερα μαλιστα χρησιμοποιησες και δικες του φρασεις δηθεν για να μου την πεις.
Και αντε εμενα με καταλαβαν οπως λες...χωρις να μου λες ποιοι και τι καταλαβαν...
Για το φιλο σου που μετα τη διαγραφη του εγραφε με 10 κλωνους,ψευτικες κριτικες για city tours και ησουν απο τους πρωτους παντα που του εκαναν και like τι συμπερασμα βγαλαμε τελικα?Για ποιο λογο το εκανε?Δε μπορει κατι θα ξερεις κατι θα ακουσες....καποιοι θα τον καταλαβαν κι αυτον.
Για πες μου και μενα να βγαλω κανενα συμπερασμα μπας και καταλαβω πως ενας ανθρωπος που ασχολειται αποκλειστικα με city tours θελησε να με κριτικαρει και να ασχοληθει με το πως γραφω εγω κριτικες για τα μπουρδελα.Τι τον ενοιαζε τοσο πολυ?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
δε προσπαθω να σε πεισω για τιποτα και σ'ενα βαθμο τα γουστα μας ειναι ιδια γιατι γουσταρουμε τη Νατασα,εκει τουλαχιστον συμφωνουμε
η ενσταση μου ειναι οτι δε μπορεις εσυ πισω απο την ασφαλεια που σου προσφερει η ανωνυμια ενος nickname να προσβαλλεις ανθρωπους,γυναικες εργαζομενες με προσωπικες επιθεσεις που ξεφευγουν απο τα ορια της ερωτικης συνευρεσης μες το δωματιο.
Και το εκανες πολυ επιδεικτικα για δυο κοπελες που ολοι ξερουμε οτι δεν τους αξιζουν αυτοι οι χαρακτηρισμοι.Δε χρειαζεται να ειμαι επισημος διαφημιστης αυτων των κοριτσιων με υποννοιες συναλλαγων οπως εσυ και η κλικα σου φανταζεστε για να αντιδρασω οταν διαβαζω κατι τοσο αδικο...
Ησουν ενα μελος που εκτιμουσα αλλα η απολυτη ταυτιση σου με τον FILOXENOUMENOS σε εκαναν εναν αντιπαθητικο που φερεται σαν εκεινον και σημερα μαλιστα χρησιμοποιησες και δικες του φρασεις δηθεν για να μου την πεις.
Και αντε εμενα με καταλαβαν οπως λες...χωρις να μου λες ποιοι και τι καταλαβαν...
Για το φιλο σου που μετα τη διαγραφη του εγραφε με 10 κλωνους,ψευτικες κριτικες για city tours και ησουν απο τους πρωτους παντα που του εκαναν και like τι συμπερασμα βγαλαμε τελικα?Για ποιο λογο το εκανε?Δε μπορει κατι θα ξερεις κατι θα ακουσες....καποιοι θα τον καταλαβαν κι αυτον.
Για πες μου και μενα να βγαλω κανενα συμπερασμα μπας και καταλαβω πως ενας ανθρωπος που ασχολειται αποκλειστικα με city tours θελησε να με κριτικαρει και να ασχοληθει με το πως γραφω εγω κριτικες για τα μπουρδελα.Τι τον ενοιαζε τοσο πολυ?
Μας κούρασες,πες μου επιλέξει τι δεν ισχύει γι'αυτές τις δύο κοπέλες από αυτά που έγραψα και σταμάτα να σπαμαρεις σε θρεντ που έχεις άγνοια.
Κάτσε στα μπουρδελακια σου με τον φιλοξενούμενο το φιλαράκι σου,γιατί εγώ τον έκραξα όταν πήγε να θάψει μια κοπέλα και τα λάικ μου δεν σε αφορά που θα τα δίνω!!!
Θες να μας πείσεις ντε και καλά ότι η Νταϊάνα δεν είναι χοντρή και ότι η Αφροδίτη δεν είναι 40+ με αλβανοφατσα,στο ξανα λέω όπως κάνω εγώ,κάνε και συ,απλά προσπέρασε...
Οι περισσότερες από αυτές που πας εσύ είναι μπάζα για μένα,το ότι δεν στο γράφω στις κριτικές σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να με ζαλίζεις με τις ώρες θέλοντας να με πείσεις ότι δεν είναι μπάζα,σεβασου επιτέλους μια γνώμη διαφορετική από τη δική σου.
Το ότι περνάμε και οι 2 καλά με τη Νατάσα δεν είναι τυχαίο,ακόμα 10000 άτομα περνάνε εξίσου Καλά,Δεν μου λέει κάτι..
Σταμάτα επιτέλους να κάνεις τον δικηγόρο των κοριτσιών εκτός αν έχεις όφελος γιατί λογαριασμό έχουν κι αυτές και μπορούν να γράψουν!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
οποτε αζαζελ συμφωνα με τα λεγομενα σου η αφροδιτη ειναι 40+, ειναι απο αλβανια (αλβανοφατσα),δεν ξερει να κανει καλο τσιμπουκι, εχει μονο προγραμμα 30ευρω, το χαρτι λιωνει στα χερια, δεν εχει που να βαλεις τα ρουχα σου μεσα στο δωματιο. Καλα ναι σιγα μην περιμενουμε να κανει και γλωσσοφιλα, χυσιμο στο σωμα κτλπ. Απατη σκετη φιλε. Απορω πως εδωσες τα 30ε και μπηκες μαζι της.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
εγω παντως μια φορα πηγα με την αφρο και δεν ξανατολμησα να περασω...εννοειται πως συμφωνω με τον αζα 100% σε οτι λεει,οτι δεν ειναι για διθυραμβους.το ιδιο και για την νταινα...οπως την εχω αποκαλεσει ρολο κοτοπουλο...οποτε αζαζελ συμφωνα με τα λεγομενα σου η αφροδιτη ειναι 40+, ειναι απο αλβανια (αλβανοφατσα),δεν ξερει να κανει καλο τσιμπουκι, εχει μονο προγραμμα 30ευρω, το χαρτι λιωνει στα χερια, δεν εχει που να βαλεις τα ρουχα σου μεσα στο δωματιο. Καλα ναι σιγα μην περιμενουμε να κανει και γλωσσοφιλα, χυσιμο στο σωμα κτλπ. Απατη σκετη φιλε. Απορω πως εδωσες τα 30ε και μπηκες μαζι της.
φιλοτιμες προσπαθειες να σε κανει να περασεις καλα αλλα και δεν σου μενει τιποτα..εγω προσωπικα τα εκλαψα..
οποιο λενε οτι κανει τελειο τσιμπουκι για μενα δεν τους εχει πιπωσει καλα γκομενα ακομα..
βεβαια αλ αυτο που λες οτι κανενας αλλο δεν συμφωνει με τις κριτικες σου δεν ειναι αληθεια.εγω δεν συμφωνω.για εμενα ειναι τελειως αναποδη η γνωμη μου απο τις κριτικες σου...
απλα δεν εχω λογο και δεν κριτικαρω τις κριτικες κανενος...σεβομαι απολυτα αυτο π γραφεις και ποτε δε θα σχολιασω κατι αρνητικο ..υπαρχει και ο σεβασμος προς την κριτικη του καθενος,ασχετα αν δεν ειναι ετσι τα πραγματα...οποιος θελει παει δοκιμαζει και γραφει την δικη του κριτικη.ητανε φαουλ για εμενα που σχολιασες την κριτικη του αζα χωρις να αναφερθει σε σενα.
ΥΣ.στις κριτικες του φακιρη εχει το ακαταλογιστο να τον ξεσκιζει...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
οποτε αζαζελ συμφωνα με τα λεγομενα σου η αφροδιτη ειναι 40+, ειναι απο αλβανια (αλβανοφατσα),δεν ξερει να κανει καλο τσιμπουκι, εχει μονο προγραμμα 30ευρω, το χαρτι λιωνει στα χερια, δεν εχει που να βαλεις τα ρουχα σου μεσα στο δωματιο. Καλα ναι σιγα μην περιμενουμε να κανει και γλωσσοφιλα, χυσιμο στο σωμα κτλπ. Απατη σκετη φιλε. Απορω πως εδωσες τα 30ε και μπηκες μαζι της.
Δεν χρειάζεται να σπαμαρουμε σε λάθος θρεντ,άμα θέλεις η έχεις κάτι να πεις τουλάχιστον γραψτο στο κατάλληλο θρεντ,οι υπόλοιποι που παρακολουθούν και θέλουν να ενημερωθούν για τα city tour δεν φταίνε σε κάτι να διαβάζουν για μπουρδελοκοριτσα
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
εγω παντως μια φορα πηγα με την αφρο και δεν ξανατολμησα να περασω...εννοειται πως συμφωνω με τον αζα 100% σε οτι λεει,οτι δεν ειναι για διθυραμβους.το ιδιο και για την νταινα...οπως την εχω αποκαλεσει ρολο κοτοπουλο...
φιλοτιμες προσπαθειες να σε κανει να περασεις καλα αλλα και δεν σου μενει τιποτα..εγω προσωπικα τα εκλαψα..
οποιο λενε οτι κανει τελειο τσιμπουκι για μενα δεν τους εχει πιπωσει καλα γκομενα ακομα..
βεβαια αλ αυτο που λες οτι κανενας αλλο δεν συμφωνει με τις κριτικες σου δεν ειναι αληθεια.εγω δεν συμφωνω.για εμενα ειναι τελειως αναποδη η γνωμη μου απο τις κριτικες σου...
απλα δεν εχω λογο και δεν κριτικαρω τις κριτικες κανενος...σεβομαι απολυτα αυτο π γραφεις και ποτε δε θα σχολιασω κατι αρνητικο ..υπαρχει και ο σεβασμος προς την κριτικη του καθενος,ασχετα αν δεν ειναι ετσι τα πραγματα...οποιος θελει παει δοκιμαζει και γραφει την δικη του κριτικη.ητανε φαουλ για εμενα που σχολιασες την κριτικη του αζα χωρις να αναφερθει σε σενα.
ΥΣ.στις κριτικες του φακιρη εχει το ακαταλογιστο να τον ξεσκιζει...
εγω ειχα ακουσει τοσα πολλα για νταιανα και οταν πηγα και δοκιμασα εν τελει δεν περασα καθολου καλα. Οντως ηταν μια χοντρη φακλανα που ηταν για κλαματα και γυρισα και το ειπα σε ποστ μου. Δεν θυμαμαι κιολας αν ειχα γραψει κριτικη για την κοπελα. Τωρα οσο αναφορα τον αζα πιστευω η κριτικη του ηταν καπως υπερβολικη, ναι οκ δεν περασε καλα, ναι οκ δεν του αρεσε η αφρο για τους Χ,Υ λογους αλλα πιστευω και παλι οτι τα παραλεει. Τελος παντων δικαιωμα του καθενος ειναι να γραφει τις αποψεις του δεν θα σχολιασω περαιτερω. Οσο για τις πιπες που λες πιστεψε με μου εχουν πιπα απειρες πουτανες,call girls κτλπ, απο τις τοπ πιπες ηταν της Αφρος και της Νατασσας τσαρινας. Θα ηθελα πολυ να μου πεις που σου εχουν κανει εσενα τις τελειες πιπες να παω να δοκιμασω μπας και χανω κατι τοσο καιρο.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
ααα θα σε τσαρκαρω για να αλλαξεις γνωμη...τωρα π ειπες πιπες...θυμηθηκα την juliet..εχει καιρο να εμφανιστει σε τουρεγω ειχα ακουσει τοσα πολλα για νταιανα και οταν πηγα και δοκιμασα εν τελει δεν περασα καθολου καλα. Οντως ηταν μια χοντρη φακλανα που ηταν για κλαματα και γυρισα και το ειπα σε ποστ μου. Δεν θυμαμαι κιολας αν ειχα γραψει κριτικη για την κοπελα. Τωρα οσο αναφορα τον αζα πιστευω η κριτικη του ηταν καπως υπερβολικη, ναι οκ δεν περασε καλα, ναι οκ δεν του αρεσε η αφρο για τους Χ,Υ λογους αλλα πιστευω και παλι οτι τα παραλεει. Τελος παντων δικαιωμα του καθενος ειναι να γραφει τις αποψεις του δεν θα σχολιασω περαιτερω. Οσο για τις πιπες που λες πιστεψε με μου εχουν πιπα απειρες πουτανες,call girls κτλπ, απο τις τοπ πιπες ηταν της Αφρος και της Νατασσας τσαρινας. Θα ηθελα πολυ να μου πεις που σου εχουν κανει εσενα τις τελειες πιπες να παω να δοκιμασω μπας και χανω κατι τοσο καιρο.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.108
- Πόντοι
- 34.538
Αλλη μια που εθαψε ο ΑΖΑ κοντρα στη πλειοψηφια..ααα θα σε τσαρκαρω για να αλλαξεις γνωμη...τωρα π ειπες πιπες...θυμηθηκα την juliet..εχει καιρο να εμφανιστει σε τουρ
Γι αυτο τον κραζουν ολοι το γιδοβοσκο..
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
o aza ειπε οτι ητανε βρωμιαρα οχι οτι δε κανει καλο σεξ..και επισης ακομα και που την εθαψε εγω συνεχιζω να πηγαινω.σε οποιον αρεσει ξαναπαει,οι κριτικες ειναι για την παρτι μας.απλα οταν ειναι αντικειμενικη εχει καποια + +...οπως πχ της νταινα...ειναι χοντρη...οπως η μιρελα ειναι μοντελο,οπως η juliet γαμιεται καλα...αυτα δεν αλλαζουνε...το αν περασει καποιος καλα η ασχημα αλλαζει λογο γουστωνΑλλη μια που εθαψε ο ΑΖΑ κοντρα στη πλειοψηφια..
Γι αυτο τον κραζουν ολοι το γιδοβοσκο..
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
Θα με τσαρκαρεις στην τζουλιετ? Χαχα. Πλακα κανω. Οποτε μπορεις πες μου για τσαρκα εγω μεσα ειμαι. Απλα μετα απο 1.5 εβδομαδα θα γυρισω. Φευγω ταξιδακι.ααα θα σε τσαρκαρω για να αλλαξεις γνωμη...τωρα π ειπες πιπες...θυμηθηκα την juliet..εχει καιρο να εμφανιστει σε τουρ
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.108
- Πόντοι
- 34.538
Για που αν επιτρεπεται?Θα με τσαρκαρεις στην τζουλιετ? Χαχα. Πλακα κανω. Οποτε μπορεις πες μου για τσαρκα εγω μεσα ειμαι. Απλα μετα απο 1.5 εβδομαδα θα γυρισω. Φευγω ταξιδακι.
Στειλε πμ
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Για που αν επιτρεπεται?
Στειλε πμ
Στον ΟΠΑΠ μόνο εκεί θα βρεις χαρά εσύ..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.108
- Πόντοι
- 34.538
Εκει εσυ πας..Στον ΟΠΑΠ μόνο εκεί θα βρεις χαρά εσύ..
Στον ΟΠΑΠ Ταυλανδης..
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Εκει εσυ πας..
Στον ΟΠΑΠ Ταυλανδης..
Έχεις βλέψεις να πας ακόμα και Ταϋλάνδη για τον πόθο σου?
Λογικό ειναι γιατί στη λατινική Αμερική σε έμαθαν,άντε και καλή Ασία..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K