sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Να πάει σ'αυτή που πήγα χθέςπολυ καλη φιλε να πας...
Να πάει σ'αυτή που πήγα χθέςπολυ καλη φιλε να πας...
Εσύ φταις,πες πες τον έφαγες τον άνθρωποΓιατί στείλατε τον Gizmo ρε παιδιά; Τώρα θα πρέπει να φτιάξει νέο κλώνο το παιδί....Μη τον κουράζετε καλοκαιριάτικα...
Να πάει σ'αυτή που πήγα χθές
γνωρίζουμε τίποτα για την συγκεκριμένη η θα κάνω τον κασκαντέρ ?
Θα μου δώσεις 200 για να πάω Κωστάκη; Η μήπως να πλήρωνα με ομόλογα της FED;πωπω μαλακες διαβασα την κριτικη του mallias...τι φολαρα εφαγε ο τυπος ρε χαχα
αφου δεν ακους ρε τρελε
πηγαινε εδω
Όπως τα λες:περίεργη αματούρικη περίπτωση,δίχως πολλές πρωτοβουλίες,δεν είναι κούτσουρο ή φόλα,θέλει καθοδήγηση μαζί με αγκαλίτσες, στοργή και προδέρμ.εκατσε Αθηνα αρκετο καιρο αλλα πρεπει να ειναι πολυ αματουρ η φαση απο οτι ακουσα
επειδη εγω ψηνομαι για αγριο pse δεν δοκιμασα
αν εισαι αγαπουλης αγκαλιτσες κτλπ πηγαινε
Θα μου δώσεις 200 για να πάω Κωστάκη; Η μήπως να πλήρωνα με ομόλογα της FED;
Όπως τα λες:περίεργη αματούρικη περίπτωση,δίχως πολλές πρωτοβουλίες,δεν είναι κούτσουρο ή φόλα,θέλει καθοδήγηση μαζί με αγκαλίτσες, στοργή και προδέρμ.
φιλε mallias
αν παρεις τωρα χρυσο μεχρι τελος του χρονου θα μπορεις να την παιρνεις 2 φορες απο καθε μερα
ειναι γυρω στα 1280-1290
υπολογιζω να εχει σπασει τα 1400-1500 μεχρι τελος δεκεμβρη
θα αρχισουν οι επενδυτες σιγα σιγα να φευγουνε απο ενα bubbly stock market και επειδη ηδη το bitcoin εχει σπασει τις 4,000 αλλα ειναι μονο 120 billion market cap το gold θα ειναι η μονη λυση
η fed ειναι behind the curve και θα επρεπε ηδη να ειχανε ανεβασει τα rates
οποτε gold δαγκωτο μεχρι τελος του χρονου
τροποι να το παιξεις : (gld etf , gold futures , gold coins , gold/silver κτλπ)
Θα μου δώσεις 200 για να πάω Κωστάκη; Η μήπως να πλήρωνα με ομόλογα της FED;
φιλε mallias
αν παρεις τωρα χρυσο μεχρι τελος του χρονου θα μπορεις να την παιρνεις 2 φορες απο καθε μερα
ειναι γυρω στα 1280-1290
υπολογιζω να εχει σπασει τα 1400-1500 μεχρι τελος δεκεμβρη
θα αρχισουν οι επενδυτες σιγα σιγα να φευγουνε απο ενα bubbly stock market και επειδη ηδη το bitcoin εχει σπασει τις 4,000 αλλα ειναι μονο 120 billion market cap το gold θα ειναι η μονη λυση
η fed ειναι behind the curve και θα επρεπε ηδη να ειχανε ανεβασει τα rates
οποτε gold δαγκωτο μεχρι τελος του χρονου
τροποι να το παιξεις : (gld etf , gold futures , gold coins , gold/silver κτλπ)
Και νομιζα οτι βαρουσες μονο το πρωι ρε τρολλακι,εσυ εχεις κανει τη μαλακια επιστημη!!!
Αντε και εις ανωτερα..
επειδη ξερω οτι θα ρωτησετε μερικοι σας προλαβαινω...μην παει κανεις και φαει τη φολα!!