sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ωχ,ρε τι μαλακία θα έκανα παραλίγο,δε το είχα δει...thanks man Κάτσε ν'ακυρώσω ρε γαμώτοΤη δίκασε ο busterd.
Ωχ,ρε τι μαλακία θα έκανα παραλίγο,δε το είχα δει...thanks man Κάτσε ν'ακυρώσω ρε γαμώτοΤη δίκασε ο busterd.
Φίλε εγώ θέλω να ρωτήσω για την συμπεριφορά του γραφείου.
Θα μιλήσει κανείς ή πάλι ο μακρυμάλλης μαλάκας θα ενημερώσει τη φτωχομάνα;
Δούλεψε whatsapp και είσαι οκ...Φίλε εγώ θέλω να ρωτήσω για την συμπεριφορά του γραφείου.
Αν είναι συνεπές και αν απαντάει σχετικά γρήγορα, διότι έχω περιορισμένο παράθυρο χρόνου για να αφιερώσω και αργοπορίες και καθυστερήσεις απο την πλευρά του γραφείου με βγάζουν εκτός προγράμματος. Ηθέλα αρκετές φορές να δοκιμάσω κοπέλες από το afrodita αλλά κάποια αρνητικά σχόλια πού αναφέρθηκαν λίγες σελίδες πιο πριν με αποθάρρυναν.
Περίεργους Αθηναίους...μαγκες να κανω μια ασχετη απορια ?
Στην Θεσσαλονικη γαματε τιποτα ?
Περίεργους Αθηναίους...
Γαμάμε μπουγάτσες Κωστάκη...μαγκες να κανω μια ασχετη απορια ?
τραβα σβησε καμια φωτια ....μαγκες να κανω μια ασχετη απορια ?
Με τόσες Αθηναίες (λέμε τώρα...) στη Χαλκιδική και στη Σκιάθο,μια χαρά τα πηγαίνουμε....τι στο διάλο,ολόκληρο χειμώνα τι κάνετε εκεί κάτω????μαγκες να κανω μια ασχετη απορια ?
Τις ψειρίζουν ρε,όλο τις ψάχνουν ποιές είναι,από που κλπ.Με τόσες Αθηναίες (λέμε τώρα...) στη Χαλκιδική και στη Σκιάθο,μια χαρά τα πηγαίνουμε....τι στο διάλο,ολόκληρο χειμώνα τι κάνετε εκεί κάτω????
τραβα σβησε καμια φωτια ....
Μπράβο για το κασκαντεριλίκι φίλε μου, πήρες το ρίσκο δεν σου βγήκε, μην πτοείσαι, εγώ θα δοκίμασα κάποια από αυτές που πήρε ο έτερος σπουδαίος κασκαντέρ ο mallias. Εγώ είμαι για μία μέρα Θεσσαλονίκη πριν ξαναφύγω, ομολογώ ότι σκέφτηκα και εγώ για σήμερα κάποια από το ίδιο γραφείο,λόγω τιμών αλλά τελικά το φτηνό βγαίνει ακριβό.Επίσκεψη σήμερα σε Έλενα-κάτια αφροδίτα.
Απεστάλη κριτική
Δεν πτοούμαστε Μ'αρέσει το κασκαντεριλίκι,έχει τη γοητεία τουΜπράβο για το κασκαντεριλίκι φίλε μου, πήρες το ρίσκο δεν σου βγήκε, μην πτοείσαι, εγώ θα δοκίμασα κάποια από αυτές που πήρε ο έτερος σπουδαίος κασκαντέρ ο mallias. Εγώ είμαι για μία μέρα Θεσσαλονίκη πριν ξαναφύγω, ομολογώ ότι σκέφτηκα και εγώ για σήμερα κάποια από το ίδιο γραφείο,λόγω τιμών αλλά τελικά το φτηνό βγαίνει ακριβό.
πολυ καλη φιλε να πας...may day may
χρειαζομαστε ενα κασκαντεριλικι απο τα καρντασια για να παρουμε ετοιμο φρουτο οταν ερθει αθηνα
may day may day !! θενκ γιου