Οκ.Φιλε ο τυπος ειναι γνωστος δερβεναγας στο σαιτ..
Μανουριαζει με οποιον διαφωνει..
Γραψτον εκει που ξερεις..
Για αυτό που ρώτησα έχει κανένας καμία εικόνα;
Οκ.Φιλε ο τυπος ειναι γνωστος δερβεναγας στο σαιτ..
Μανουριαζει με οποιον διαφωνει..
Γραψτον εκει που ξερεις..
Ακατέβατη στα 200, και αν είναι στη πισίνα σου λέει τώρα δε μπορώ i am at pool now...Οκ.
Για αυτό που ρώτησα έχει κανένας καμία 0εικόνα;
Πολλοί έχουν πάει αλλά δεν μιλάνε,μόνο βγαίνουν και ρωτάνεΆρα δεν έχει πάει κανένας για να μας πει;;
τερμα κάτω
εντάξει;;;
και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρεπει να σου δείνω λογαριασμό.
αν εχεις να πεις κατι για αυτό που ρωτησα οκ. αλλιως μην απαντας καν.
Έεπ,κάτω τα χέρια απ'το Κωστάκη.Είναι η μασκότ του θρεντΩραίο παράδειγμα,θα σ'εχω στα υπόψιν μου,έγραψες μια κριτική πριν από 2 Χρόνια,όταν έκανες και την εγγραφή σου και ήρθες να μας πεις Τι?Ότι προσφέρεις εδω μέσα και πρέπει να σου δώσουμε και σημασία μήπως?
Ύ.γ Φακιρης είδες πουθενά διαφωνία που γράφεις,η γράφεις ότι μαλακια σου κατέβει?άντε να πας για διακοπές γιατί η ζέστη με την αγαμία σε βασεναν κατακέφαλα και τρολλαρεις σαν τον Κωστάκη και συ..
Έεπ,κάτω τα χέρια απ'το Κωστάκη.Είναι η μασκότ του θρεντ
Ok. Οτι τι δηλαδή;; Μου κανείς παρατήρηση σε τι χρονικό ρυθμό αποφασίζω να πάω με κάποια; Άσε μας ρε φίλε. Στο θέμα έχεις εσυ να προσφέρεις κατι ή γράφεις απλά για να γράψεις κατιΩραίο παράδειγμα,θα σ'εχω στα υπόψιν μου,έγραψες μια κριτική πριν από 2 Χρόνια,όταν έκανες και την εγγραφή σου και ήρθες να μας πεις Τι?Ότι προσφέρεις εδω μέσα και πρέπει να σου δώσουμε και σημασία μήπως?
Ύ.γ Φακιρης είδες πουθενά διαφωνία που γράφεις,η γράφεις ότι μαλακια σου κατέβει?άντε να πας για διακοπές γιατί η ζέστη με την αγαμία σε βασεναν κατακέφαλα και τρολλαρεις σαν τον Κωστάκη και συ..
Ok. Οτι τι δηλαδή;; Μου κανείς παρατήρηση σε τι χρονικό ρυθμό αποφασίζω να πάω με κάποια; Άσε μας ρε φίλε. Στο θέμα έχεις εσυ να προσφέρεις κατι ή γράφεις απλά για να γράψεις κατι
ρε φίλε. Από την ώρα που ρώτησα κατι ασχολησε μαζι μου. Get a lifeΓιατί δεν πας,Όπως έκανες και με τις υπόλοιπες που ρώτησες για να μάθουμε και μεις?
Εξάλλου σε όσες ρώτησες,πήγες και μας μετέφερες και αυτά που έζησες...
Έτσι δεν είναι ρε φιλε?Η απλά γράφεις για να γράφεις??????
ρε φίλε. Από την ώρα που ρώτησα κατι ασχολησε μαζι μου. Get a life
σε ποια να παω?Ρε φίλε.Απο την ώρα που έκανες εγγραφή εδω μεσα,Δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να Ρωτάς!!!
Πάνε,γάμα και καμία και γράψε και τίποτα μπας και μάθουμε και μεις τίποτα γιατί έχουμε βαρεθεί ΜΌΝΟ να δίνουμε πληροφορίες!!!
aza ο πληροφοριοδοτης !
σε ποια να παω?
10 κριτικες ειναι σε αναμονη!Εσύ ρε καρμιρη δεν εχεις 30€ να πας στα μπουρδελα,πανε κανε τρολλιες σε αλλο θρεντ,μαζι με τον Κωστακη και τον Φακιρη..
10 κριτικες ειναι σε αναμονη!
Πάνε σ'αυτή που ρωτάει ο παίχτης πιο πάνωσε ποια να παω?
azazel,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες
Μονίμως βολοδέρνεις εδώ μέσα χωρίς λόγο και χωρίς καμιά ενημέρωση,εκτός από το να λες κάθε μέρα ότι η Ρια είναι μπάζο(πράγμα που αμφισβητείται κιόλας).
Για αυτό μην την πέφτεις στον καθένα.
Αν περιμέναμε πληροφορίες από σένα,θα είχαμε ξεχάσει τί χρώμα έχει το...μουνί!