sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Μου θυμίζει ένα παλιό συμμαθητή μουΣαν τραβελι ειναι η φατσα της,τωρα εσυ τι βρηκες πολυ καλο,ειναι ενα μεγαλο θεμα..
Μου θυμίζει ένα παλιό συμμαθητή μουΣαν τραβελι ειναι η φατσα της,τωρα εσυ τι βρηκες πολυ καλο,ειναι ενα μεγαλο θεμα..
πάντως το οτι δεν δειχνει τη φατσα της στο συγκεκριμένο σαιτ είναι υποπτο έτσι κι αλλιώςΣαν τραβελι ειναι η φατσα της,τωρα εσυ τι βρηκες πολυ καλο,ειναι ενα μεγαλο θεμα..
Σαν τραβελι ειναι η φατσα της,τωρα εσυ τι βρηκες πολυ καλο,ειναι ενα μεγαλο θεμα..
Εντάξει,μην εκπλαγείς όμως άμα την λένε ΒαγγέλαΓουστα ειναι αυτα ρε συ . Οποτε να το πω επι προσωπικου οτι για τα γουστα μου ειναι πολυ καλη... το προσωπο ασχολιαστο ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Γουστα ειναι αυτα ρε συ . Οποτε να το πω επι προσωπικου οτι για τα γουστα μου ειναι πολυ καλη... το προσωπο ασχολιαστο ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο ατομο?
Εχω τις αμφιβολιες μου γιατι δεν βλεπω να εχεις κριτικη για παρτη της και ισως την μπερδευεις για καμια αλλη..
Παίχτη μάλλον για άλλη λες εσύ και για άλλη ο Αζα...συντονιστείτεΕχεις δικιο κριτικη δεν ειχα γραψει. Ειχα γραψει ομως εδω μεσα. Και συγκεκριμενα ειχα παει την ιδια μερα που ειχες παει και εσυ. Και μιλησαμε το βραδυ με pm. Κατι μου ειχες πει για το δισκο του φαγητου
Εχεις δικιο κριτικη δεν ειχα γραψει. Ειχα γραψει ομως εδω μεσα. Και συγκεκριμενα ειχα παει την ιδια μερα που ειχες παει και εσυ. Και μιλησαμε το βραδυ με pm. Κατι μου ειχες πει για το δισκο του φαγητου
εκτός της δικης σου κριτικής οι άλλοι δυο την κάνουνε θεα... πράγμα που δεν πολυπιστεύω. πάντως για τα λεφτά που ζητάει ακόμη και αστέρι να είναι δεν ασχολείσαι και πας παρακάτω.Για αλλα πραγματα μιλουσαμε τοτε,εδω ειναι και οι κριτικες της
Εξαφανιστηκε παλι..Το GDE ειναι δω,ενωμενο δυνατο!!!
Που το είδατε ρε παιδιά;Εξαφανιστηκε παλι..
Εμφανισθηκε η ΜΟΛΛΥ σαν ΓΚΟΛΝΤΕΝ για λιγες ωρες στο ΕΝ αλλα χαθηκε..Που το είδατε ρε παιδιά;
Λάθος έγινε σίγουρα.Αυτοί εάν επρόκειτο να επιστρέψουν(που δεν το βλέπω προς το παρόν),θα μας ρίχνανε ανακoινώσεις από μέρες πριν ;)Εμφανισθηκε η ΜΟΛΛΥ σαν ΓΚΟΛΝΤΕΝ για λιγες ωρες στο ΕΝ αλλα χαθηκε..
Δεν προλαβα βεβαια να δω αν το τηλ ηταν το ιδιο με του γραφειου..
Εσύ μή δεις Μπιφτεκάκι,αμέσωςΌποιος πήγε στην καινούργια την κοπέλα την Albina ας γράψει κάτι. Πάλι μου φαίνεται εγώ θα κάνω το ψυχικό