mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Ναι! Γαμάς προχωρώντας και κάνεις και τη γυμναστική σου δίχως να σου πονάει η μέση!
Ναι αλλά δεν σου πιάνεται η μέση;
Ναι! Γαμάς προχωρώντας και κάνεις και τη γυμναστική σου δίχως να σου πονάει η μέση!
Ώπα ρε τροχονόμε...Ρε μαλακες(Για να μην πω κάτι χειρότερο)10 σελίδες σπαμ και μπούρδες?
Πάτε Καλά?
Οι μοντερειτορ και ο αντμιν που Είναι?
Έχει κι άλλα θέματα για να τρολλαρετε και να πείτε τα εσώψυχά και τις μαλακιες σας...
Ναι αλλά δεν σου πιάνεται η μέση;
Και είναι και ανεξάρτητη;Είμαι νέος και σχετικά γυμνασμένος... δεν έχω τέτοια θέματα!
Και είναι και ανεξάρτητη;
Τροχονόμος δεν ειμαι,το νήμα δεν είναι δικό μου,το αν γαμιεστε δεν μ'απασχολεί!!!Ώπα ρε τροχονόμε...
Είχες κάτι καλύτερο δλδ να πεις και σου απασχολήσαμε το νήμα; Δε γαμιόμαστε λέω γω...
Ρε Άζα το χεις καταλάβει ότι μας έχει κάνει τ' αρχίδια πλανήτες; Μόνο εσύ γκρινιάζεις συνέχεια. Είχαμε τον Φιλοξενούμενο, τώρα αποκτήσαμε κι εσένα. Άντε ρε μικρούλη να ξεχαρμανιάσεις και μετά έλα να τα ξαναπούμε.Τροχονόμος δεν Είναι,το νήμα δεν είναι δικό μου,το αν γαμιεστε δεν μ'απασχολεί!!!
Αν σου αρέσει να μπαίνεις στο θρεντ για να δεις καμία πληροφορία και ψάχνεις 10 σελίδες με μπούρδες,τότε συνέχισε για να ψάξει ο άλλος αύριο σε 20 σελίδες,ίσως και 30...
Και εγώ βλέπωντας 5 κριτικές από 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ άτομα στο news για αυτήν είχα πειστεί ότι δεν ήταν κανένας από πίσω της....Δεν πιστεύω στον Άγιο-Βασίλη... Δεν πιστεύω στις Ανεξάρτητες!
Ρε Άζα το χεις καταλάβει ότι μας έχει κάνει τ' αρχίδια πλανήτες; Μόνο εσύ γκρινιάζεις συνέχεια. Είχαμε τον Φιλοξενούμενο, τώρα αποκτήσαμε κι εσένα. Άντε ρε μικρούλη να ξεχαρμανιάσεις και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
Θα τελειώσω μ αυτό γιατί μαζί σου δεν έχει νόημα να διαφωνεί κανείς.Εγώ τι σχέση έχω με άλλους και ειδικά με το μπούφο που αναφέρεις?το νόημα του θρεντ ξέρουν όλοι ποιο είναι,οι 11 σελίδες σπαμ είναι πάρα πολλές,έχει και το θρεντ με τα παπουδια για να πείτε τα εσώψυχά σας...
Δεν χρειάζεται να τονίζουμε τα αυτονόητα,μεγάλα παιδιά είμαστε-είσαστε (υποτίθετα)
Αυτή μάλλον δεν είναι elite.Καριόλη Elite πάλι θα σου τα ακουμπήσω....
Λάθος link έκανα copy paste....Αυτή μάλλον δεν είναι elite.
Αυτή και άλλες 2 φίλες της είναι
Μουνάρες φαίνονται
Και οι 3 καλές φαίνονται :oΛάθος link έκανα copy paste....
Αυτή ήθελα να πω.
δεν γκρινιαζει μονο αυτος...μπηκα να δω τι παιζει και βλεπω 11 σελιδες για τον πεο...ειπα καπου θα παιξει και καμια ενημερωση...στειλτε σε pm αν θελετε κουβεντουλα και χουλιαμα η ανταλαξτε τηλεφωνα...ρε πατε καλα;11 σελιδες σπαμ?Ρε Άζα το χεις καταλάβει ότι μας έχει κάνει τ' αρχίδια πλανήτες; Μόνο εσύ γκρινιάζεις συνέχεια. Είχαμε τον Φιλοξενούμενο, τώρα αποκτήσαμε κι εσένα. Άντε ρε μικρούλη να ξεχαρμανιάσεις και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις?Πάντως συναθλητές εγώ βλέπω θετικά την δυναμική, με τρία κορίτσια, είσοδο του Ελίτ. Νομίζω αν μη τι άλλο θα τονώσει τον ανταγωνισμό στη φτωχομάνα και θα αναγκάσει ,ίσως,τα άλλα γραφεία να βελτιώσουν τα κορίτσια τους.
Αμάν ρε Τάκη ας είμαστε λίγο αισιόδοξοι μας μαύρισαν τη ψυχή τα λαμόγια...Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις?