Επισκέπτης
Η Νάνσυ ποτέ δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει πούτσα καμιά και ξανά προς το σπέρμα τραβά... Να πω και εγώ καμία μακακία...
Ε,τουλάχιστον αυτή πληρώνεται,η Έλλάδα πληρώνειΕίναι τόσο ανεξάρτητη όσο και η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας τα τελευταία 180 χρόνια...
Η Νάνσυ ποτέ δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει πούτσα καμιά και ξανά προς το σπέρμα τραβά... Να πω και εγώ καμία μακακία...
Ε,τουλάχιστον αυτή πληρώνεται,η Έλλάδα πληρώνει
Φίλε μου, το να πιστεύεις ότι υπάρχουν ανεξάρτητες κοπέλες, είναι σαν να πιστεύεις ότι τα καμένα της Πάρνηθας μια μέρα θα γίνουν Αμαζόνιος.Υπάρχουν ανεξάρτητες;
Το ερώτημα είναι ρητορικής φύσεως...
Χαχαχα... Κορυφαίο... Αν το έβαζε μότο, θα έκανε τρελά ραντεβού...
Ρε τρελέ...Όταν τα κατάπιε... δεν το πίστευα κι απ' τη χαρά μου... την φίλησα με γλώσσα!
Φίλε μου, το να πιστεύεις ότι υπάρχουν ανεξάρτητες κοπέλες, είναι σαν να πιστεύεις ότι τα καμένα της Πάρνηθας μια μέρα θα γίνουν Αμαζόνιος.
Φίλε μου, το να πιστεύεις ότι υπάρχουν ανεξάρτητες κοπέλες, είναι σαν να πιστεύεις ότι τα καμένα της Πάρνηθας μια μέρα θα γίνουν Αμαζόνιος.
Ρε τρελέ...
ΝαιιιιιιΟύτε εμείς είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε εξαρτημένοι από αυτές και το σεξ... Φαύλος κύκλος...
Εθισμένοι είμαστε.Ούτε εμείς είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε εξαρτημένοι από αυτές και το σεξ... Φαύλος κύκλος...
Ούτε εμείς είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε εξαρτημένοι από αυτές και το σεξ... Φαύλος κύκλος...
Τελικά είσαι μαθητής του Σωκράτη...Οπότε είναι πιο ανεξάρτητη της Ελλάδος...
Είμαστε το νήμα της γνώσης και της σοφίας...Τελικά είσαι μαθητής του Σωκράτη...
Εθισμένοι είμαστε.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η πλειοψηφία των αδρών κάτω των 30 , σπανίως γαμάνε...το 98,3% των ανδρών είναι εθισμένοι στις γυναίκες... το υπόλοιπο στους άνδρες!
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η πλειοψηφία των αδρών κάτω των 30 , σπανίως γαμάνε...