ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.456
- Πόντοι
- 34.538
Ζωντανος νεκρος ειναι..Τί έγινε ρε ζεις;
Καπως ετσι εχει καταντησει...
Ζωντανος νεκρος ειναι..Τί έγινε ρε ζεις;
Αληθεια ρε που εισαι;; Ψηνεις τον Μπουμπουρα;;Τί έγινε ρε ζεις;
Μαζευτηκαμε ολα τα τρολ!!ωπ!!τι γινεται εδω;
+ 100 ...εισαι απλας...ψηθηκα να το τραβηξω σε βιντεο ...
ψηθηκα να το τραβηξω σε βιντεο ...
Τί έγινε ρε ζεις;
φιλια;δαχτυλα;Πηγα στην Αννα χθες αν και ηθελα την Ντανα αλλα αυτη εφυγε απο την Ελλαδα ειπαν, ευκολη συννενοηση, η κοπελα ειναι οπως της φωτογραφίες(ισως και λιγο καλυτερη),ημουν ο πρωτος που εκλεισε μαζι της στην Θεσ/νικη , με υποδεχτηκε με μαυρα εσωρουχα φοβερα, στηθος κανονικο , και πολυ καλες αναλογίες.Το παραξενο ειναι ότι φευγει απο τα στανταρ των τελευταιων κοριτσιων του γραφειου, δεν ψεκαζει, και δεν λεει οχι .Γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και ειδικα για τα λεφτα που εδωσα (120).
οχι φιλος και εγω δεν μπορεσα..Εσύ την απασχολούσες χθες και δεν μπορούσε να κλείσει κανείς;
μου θυμιζει την margot robbie πααααρα πολυ και θελω να την σκισω!!!+ 100 ...εισαι απλας...
δειχνει ωραια γυναικα...μου θυμιζει την margot robbie πααααρα πολυ και θελω να την σκισω!!!
γραψε γενικα εδω...Παηγα με ANNA GDE σημερα. Ανοιξτε thread να σας προειδοποιεισω ολους!
Ώπα ρε φίλε, πάρε μια ανάσα και γράψε κάτι εδώ να προλάβεις κανέναν.....ειδικά κανένα μαλλιά που θα πάει αργότερα....Παηγα με ANNA GDE σημερα. Ανοιξτε thread να σας προειδοποιεισω ολους!
Προσεχε γιατι τις αρεσει να τραβαει μαλλια!Ώπα ρε φίλε, πάρε μια ανάσα και γράψε κάτι εδώ να προλάβεις κανέναν.....ειδικά κανένα μαλλιά που θα πάει αργότερα....
Προσεχε γιατι τις αρεσει να τραβαει μαλλια!
Το μονο καλο ηταν οτι δεν ψεκαζε σαν τις αλλες! Ελπιζω να σε ενημερωσα εγκυρα! Τωρα ας δουμε τι θα πει και ο Φακιρης που σε αυτον ολες λενε ΝΑΙΣιγά μην πάω τώρα με αυτά που διάβασα....άλλη μια αγροτουρίστρια....