You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Πάρε μια γραψαρχιδινη 100mg κ ηρέμησε!Έχει προκύψει σημαντικότερο θέμα. Ενώ δεν είχα πανικό τώρα έχω τι να κάνω;
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Δεν χρειάζεται συστάσεις το μωρό....
Μάζευα τους μικρούς μαλλιάδες για τη Milana αλλά είπα να δοκιμάσω το μωρό και με έστιψε...
Οι υπόλοιπες που είστε εδώ τραβάτε να πάρετε μαθήματα για το πως πρέπει να συμπεριφέρεστε....
Συνημμένα
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Δεν χρειάζεται συστάσεις το μωρό....
Μάζευα τους μικρούς μαλλιάδες για τη Milana αλλά είπα να δοκιμάσω το μωρό και με έστιψε...
Οι υπόλοιπες που είστε εδώ τραβάτε να πάρετε μαθήματα για το πως πρέπει να συμπεριφέρεστε....
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Βλεπω ανοίχτηκε προφίλ. Θα γράψει κανείς;
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Ένα ξεκώλιασμα της το έριχνα πάντως....αλλά για ζονκ μου φαίνεται και θα φύγω και μετά θα με κράζει το golden στα Αραμαϊκά....
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Πώς σου ήρθε η Αραμαική ρε συ?Ένα ξεκώλιασμα της το έριχνα πάντως....αλλά για ζονκ μου φαίνεται και θα φύγω και μετά θα με κράζει το golden στα Αραμαϊκά....
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Ελληνικά δεν τα λες πάντως....Αν έβλεπαν οι άνθρωποι της google πως χρησιμοποιείται το translate από τα τσακάλια του γραφείου θα έβαζαν λουκέτο στην εταιρία και θα μαχαίρωναν τα μάτια τους....
Σχολίασε ο old boy σε μια κριτική....
Σχολίασε ο old boy σε μια κριτική....
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Λες να κάνει χαρακίρι?Ο άλλος τί έγινε, έβαλε φωτιά το πουλί του ή πήγε στα Jumbo για ψώνια;
Λοιπον ουτε στα τζαμπο πηγα ουτε φωτια τον εβαλα! Για μια μπυρα να ηρεμισω αφου πηγα πρωτα βολτα σε μια κοντινη παθολογο! Της ειπα ολο το ιστορικο χωρις ταμπου αλλωστε δεν χωρανε ταμπου εδω μου ειπε τουλαχιστον σε πρωτη φαση αφου ειδα εξετασεις μειωνω αρκετα τις πιθανοτητες να εχω κατι απο εκει και περα ακομα λεει και προφυλακτικο να μην φορας με εναν φορεα HIV η πιθανοτητες να νοσησης ειναι μικρες παρολα αυτα οπως ειπε αν σου κατσει το "λαχειο" σου εκατσε! Με ρωτησε αν η κοπελα μου φανηκε ναρκωμανης με τετοια ΚΟΛΑΡΑ (και γαμω τις κολλαρες ειχε) δεν νομιζω να ειναι ζακι αυτη ισως το ρωτησε για καποια ηπατιτιδα εν τελει μου εγραψε τις εξετασεις και ουρων μεσα σε ολα γιατι μπορει να παθω καμμια ουρολοιμωξη και με ηρεμισε αρκετα. Τωρα αν εκανα παιδακι δεν πειραζει χαχαχα...
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Λοιπον ουτε στα τζαμπο πηγα ουτε φωτια τον εβαλα! Για μια μπυρα να ηρεμισω αφου πηγα πρωτα βολτα σε μια κοντινη παθολογο! Της ειπα ολο το ιστορικο χωρις ταμπου αλλωστε δεν χωρανε ταμπου εδω μου ειπε τουλαχιστον σε πρωτη φαση αφου ειδα εξετασεις μειωνω αρκετα τις πιθανοτητες να εχω κατι απο εκει και περα ακομα λεει και προφυλακτικο να μην φορας με εναν φορεα HIV η πιθανοτητες να νοσησης ειναι μικρες παρολα αυτα οπως ειπε αν σου κατσει το "λαχειο" σου εκατσε! Με ρωτησε αν η κοπελα μου φανηκε ναρκωμανης με τετοια ΚΟΛΑΡΑ (και γαμω τις κολλαρες ειχε) δεν νομιζω να ειναι ζακι αυτη ισως το ρωτησε για καποια ηπατιτιδα εν τελει μου εγραψε τις εξετασεις και ουρων μεσα σε ολα γιατι μπορει να παθω καμμια ουρολοιμωξη και με ηρεμισε αρκετα. Τωρα αν εκανα παιδακι δεν πειραζει χαχαχα...
Την καλύτερη δουλειά έκανες....Η παθολόγος καλό κομμάτι;
Την καλύτερη δουλειά έκανες....Η παθολόγος καλό κομμάτι;
Η παθολογος μια γρια ηταν που προσπαθουσε να το παιξει κουλ με την ιστορια που ελεγα! οταν εμαθε ποσο χρονον ειμαι μη ξερωντας οτι δουλευω απο τα 16 (23 τωρα) και κολλαω μεροκαματο μονος απο τοτε πεταξε και την ΑΤΑΚΑ ΕΠΟΣ καλα που βρισκετε τα λεφτα και τοσο μικροι και πατε με ιεροδουλες σε ξεναδοχεια χαχαχαχαχαχα......
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Η καλύτερη ηλικία για να κάνεις παιδί. Μεγαλώνεις μαζί του...Η παθολογος μια γρια ηταν που προσπαθουσε να το παιξει κουλ με την ιστορια που ελεγα! οταν εμαθε ποσο χρονον ειμαι μη ξερωντας οτι δουλευω απο τα 16 (23 τωρα) και κολλαω μεροκαματο μονος απο τοτε πεταξε και την ΑΤΑΚΑ ΕΠΟΣ καλα που βρισκετε τα λεφτα και τοσο μικροι και πατε με ιεροδουλες σε ξεναδοχεια χαχαχαχαχαχα......
Η καλύτερη ηλικία για να κάνεις παιδί. Μεγαλώνεις μαζί του...
Η καλυτερη ηλικια για να μην γελαει κανεις με τον χιουμορ σου <3
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K