Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ανέβασα μια κριτική για Ηλέκτρα,μπας και γλυτώσει κανείς.
Οι 2 προηγούμενοι έγραψαν ό,τι να ναι.
Και άντε ο ένας είναι κουκουρούκου.

Και ο sithlord όμως δεν τά εγραψε σωστά.Η κοπέλα δεν βλέπεται μάγκες στο πρόσωπο και μαζί με το χοντροκομμένο σώμα,μιλάμε για εντελώς πεταμένα λεφτά.
Έγραψα ότι είναι ελληνικό σώμα με πιασίματα καρντάσι,πόσο πιο σωστά να το γράψω?Ο σωματότυπος της σε πολλούς αρέσει.γούστα ειναι αυτά  :)

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Έγραψα ότι είναι ελληνικό σώμα με πιασίματα καρντάσι,πόσο πιο σωστά να το γράψω?Ο σωματότυπος της σε πολλούς αρέσει.γούστα ειναι αυτά  :)

Δεν ανέφερες φίλε επιμελώς ότι δεν βλέπεται στο πρόσωπο και γενικά η εμφάνιση είναι με άριστα το 10 περίπου στο 2.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Δεν ανέφερες φίλε επιμελώς ότι δεν βλέπεται στο πρόσωπο και γενικά η εμφάνιση είναι με άριστα το 10 περίπου στο 2.
Πολύ αυστηρό σε βρίσκω στη βαθμολογία  :) Εμένα δε μου φάνηκε τόσο χάλια,6 της έβαλα,όχι και 2  :o Είπαμε,κάποιοι γουστάρουν και τις αφρατούλες,δεν είμαστε όλοι μόνο για μοντέλα.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.531
Πόντοι
33.818
Εντάξει,η Βίκυ πχ ήταν καλή.Εχει και καλές στην Αθήνα σε αυτά λεφτά.πόσο να ζητήσουν άλλωστε,120 συν 20=140 δεν είναι και λίγα.
Η μεγαλύτερη μαλακία είναι το γιατί έμεινα.

Στην Αθήνα, εδώ μετρημένα στα δάχτυλα και σε κλειστό κύκλο. Άσε, λεφτά σε ελληνίδα δεν ξαναδίνω εκτός αν μου μαγειρέψει κιόλας μέσα στην ώρα και στην τιμή....
Το γιατί έμεινες όλοι το ξέρουμε, όλοι το παθαίνουμε.....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Στην Αθήνα, εδώ μετρημένα στα δάχτυλα και σε κλειστό κύκλο. Άσε, λεφτά σε ελληνίδα δεν ξαναδίνω εκτός αν μου μαγειρέψει κιόλας μέσα στην ώρα και στην τιμή....
Το γιατί έμεινες όλοι το ξέρουμε, όλοι το παθαίνουμε.....
Και εγώ γι αυτό το λόγο έμεινα αλλά δεν ήταν και τόσο χάλια για τα γούστα μου...περί ορέξεως κολοκυθόπιττα  :sunglasses: Τα της εμφάνησης είναι πολλές φορές υποκειμενικά,τό'χουμε πει πολλές φορές  :orchestra: Τα του σέρβις είναι αυτά τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης μνείας  ;)

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
756
Πόντοι
2.225
Εμένα μου αρέσουν οι μπουτουδες. Από όρεξη πως είναι καλό cowgirl κάνει ;

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
756
Πόντοι
2.225
Κοίτα εγώ γουστάρω κολαρες αλλά όχι χοντρές γκόμενες. Όταν εννοούμε χοντρές όχι κυτταρίτιδα αλλά τεράστιους σκληρούς κολους που δεν μου αρέσουν. Αυτής ο κόλος είναι χαλαρός η πάει στην κατηγορία χοντρή;

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Κοίτα εγώ γουστάρω κολαρες αλλά όχι χοντρές γκόμενες. Όταν εννοούμε χοντρές όχι κυτταρίτιδα αλλά τεράστιους σκληρούς κολους που δεν μου αρέσουν. Αυτής ο κόλος είναι χαλαρός η πάει στην κατηγορία χοντρή;
Όχι χοντρή φίλε,κωλάρα σχετικά χαλαρή και πλούσια μπούτια,Ελληνικός σωματότυπος  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.951
Πόντοι
38.177
+++
Μόνο ο αζαζελ θα έφευγε και μπράβο του!

Ρε παιδιά,θα το ξαναπώ!!!
Ο άλλος σου πασάρει-πουλάει γκομενάκια του 60-70€ Χωρίς πρόσωπο και σου ζητάει 130€+ θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι υπάρχει δρακος (και τροφαντος)στο παραμύθι του?
Απλά πράγματα,μεταβολή και Ρίξτε άκυρο σε κάτι τέτοιους τύπους που πανε να μας πασάρουν ακριβές σαβούρα!!!

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
756
Πόντοι
2.225
Λοιπόν από περιέργεια και μόνο πήγα και την γαμησα. Η κοπέλα έχει μια χαρά κωλαρα. Είναι χαλαρός αλλά δεν είναι πίτα στην κυτταρίτιδα έχει ελάχιστη και έμενα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Είχαμε πάρα πολύ χημεία κάναμε πάνω από 6-7 διαφορετικές στάσεις δεν είπε όχι σε τίποτα και έφαγε μεγάλο σφυροκοπημα.  Πρόσωπο έχει καλύτερο από την μέση Ελληνίδα. Τίμια τιμή θα ήταν τα 80-100. Το μόνο πρόβλημα ήταν η κάποτα που έσπασε. Τι εξετάσεις πρέπει να κάνω;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.531
Πόντοι
33.818
Λοιπόν από περιέργεια και μόνο πήγα και την γαμησα. Η κοπέλα έχει μια χαρά κωλαρα. Είναι χαλαρός αλλά δεν είναι πίτα στην κυτταρίτιδα έχει ελάχιστη και έμενα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Είχαμε πάρα πολύ χημεία κάναμε πάνω από 6-7 διαφορετικές στάσεις δεν είπε όχι σε τίποτα και έφαγε μεγάλο σφυροκοπημα.  Πρόσωπο έχει καλύτερο από την μέση Ελληνίδα. Τίμια τιμή θα ήταν τα 80-100. Το μόνο πρόβλημα ήταν η κάποτα που έσπασε. Τι εξετάσεις πρέπει να κάνω;

Από περιέργεια γαμάς; Το διάβασα και αυτό! :grin:  Έσπασε η καπότα; Ξέρεις τί λένε για την περιέργεια....

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
15.50 πόσταρες ρωτώντας για την Ηλέκτρα.
18.00πήγες γάμησες γύρισες εγραψες κιολας.
με ελικόπτερο κινείσαι?δεδομένου και του σημείου που βρίσκεται το ξενοδοχειο?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.951
Πόντοι
38.177

Τυπε,ποσο εισαι 15 η 16???
Σοβαρα τωρα σου εσπασε η καποτα πανω στη σκηνη και δεν ζητησες τις εξετασεις της κοπελας???
Την παλευεις???
Και ρωτας μετα τι εξετασεις πρεπει να πας εσυ να κανεις?

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
756
Πόντοι
2.225
Είδα τις εξετάσεις της δεν είχε κανένα νόσημα από τα γνωστά συγνώμη που δεν το ανέφερα από εκεί και πέρα εγώ τι πρέπει να κάνω άμεσα;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
15.50 πόσταρες ρωτώντας για την Ηλέκτρα.
18.00πήγες γάμησες γύρισες εγραψες κιολας.
με ελικόπτερο κινείσαι?δεδομένου και του σημείου που βρίσκεται το ξενοδοχειο?

ε ναι τύπε τι νόμιζες μόνο ο pablo κυκλοφορεί με ελικόπτερο? ολοι narcos είμαστε! πέρα απο την πλακά μπορεί να χε κλείσει στον χώρο του ο τύπος και να την περίμενε ήδη όταν εγραφε το ποστ, λέω εγώ τώρα..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom