Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μελαχροινή  κοντά 1.80 με ένα κολαν και μπουστάκι
πολύ απλά ντυμένη σαν κάποιο φθηνο cg από ανατολάς καλούτσικη φάτσα
χωρίς να πολυ μιάζει πολύ στις photo, αλλά λεπτούλα. από service δεν ξέρω..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καταλαβα....
Καλυτερα να παμε πασο...
Καληνυχτα σε ολους

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν κάτσει κανένα καλό πακέτο (με χρήματα εννοώ) όλα τα ίδια (σκ...) είναι... Χωρίς λεφτά ούτε οι δικές μας δεν μας θέλουν, από μπάζα να φαν κι οι κότες (κι από κανονικές και απ' τις άλλες). Περιμένεις τη βελτίωση και σκάει μύτη η εξαθλίωση... Όλα έχουν κορεστεί, πολύς χαμός για το τίποτα... όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο δύσκολα...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
μερααααα...!λοιπον μαπα το καρπουζι και η ψηλη.περα απο το υψος και τις ματαρες της, πολυ μετριοτητα στα υπολοιπα και πολλα αρνητικα...θα επανελφω το μεσημερι στο θεμα γιατι τωρα πρεπει να παμε στη δουλεια :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
βλέπω "γεμίσαμε" ξανθιές
αν και η μία είναι η γνωστή stripper του Ζ ή άλλη έχει έκθεση που την βγάζει αρπακτικό και ή τελευταία κάνει τουρ αρκετό καιρό
χωρίς να την έχει αναφέρει κάποιος απότε τα γνωστά...

αν κάνει κάποιος τον κασκαντερ και βρει κάτι καλό ας ενημερώσει...
ξεχασα την κουλουρου με την μυστήρια φάτσα,αλλά είναι γνωστη στο κοινό...
και την κουρούνα που ανέφερε ο τρεζ πιο πριν...

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
βλέπω "γεμίσαμε" ξανθιές
αν και η μία είναι η γνωστή stripper του Ζ ή άλλη έχει έκθεση που την βγάζει αρπακτικό και ή τελευταία κάνει τουρ αρκετό καιρό
χωρίς να την έχει αναφέρει κάποιος απότε τα γνωστά...

αν κάνει κάποιος τον κασκαντερ και βρει κάτι καλό ας ενημερώσει...
ξεχασα την κουλουρου με την μυστήρια φάτσα,αλλά είναι γνωστη στο κοινό...
και την κουρούνα που ανέφερε ο τρεζ πιο πριν...
Αυτή η Natasha ¨"το αρπικατικό" πάτνως φαινεται μουνάρα στις φωτο...θα εκανα ευχαρίστως τον κασκαντερ αφού προσφέρει και κουλουρι για να προσφέρω κι εγω κάτι στην κοινωνία και να σας ενημερωσω.......αλλά το πρακτορείο της είναι εντελως αναξιοπιστο
εκτος αν έχει καποιος καμια εγκυρη πληροφορία για να με ψησει να την επισκεφτω!!
ποια είναι η γνωστη κουλουρου με τη μυστηρια φατσα??

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
φιλε raboo μην μας ξεχασεις σχετικα με το service της ψηλης.... εκλεισα και θα ηθελα να ξερω ;)
μερααααα...!λοιπον μαπα το καρπουζι και η ψηλη.περα απο το υψος και τις ματαρες της, πολυ μετριοτητα στα υπολοιπα και πολλα αρνητικα...θα επανελφω το μεσημερι στο θεμα γιατι τωρα πρεπει να παμε στη δουλεια :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αυτή
Αυτή η Natasha ¨"το αρπικατικό" πάτνως φαινεται μουνάρα στις φωτο...θα εκανα ευχαρίστως τον κασκαντερ αφού προσφέρει και κουλουρι για να προσφέρω κι εγω κάτι στην κοινωνία και να σας ενημερωσω.......αλλά το πρακτορείο της είναι εντελως αναξιοπιστο
εκτος αν έχει καποιος καμια εγκυρη πληροφορία για να με ψησει να την επισκεφτω!!
ποια είναι η γνωστη κουλουρου με τη μυστηρια φατσα??

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
φιλε raboo μην μας ξεχασεις σχετικα με το service της ψηλης.... εκλεισα και θα ηθελα να ξερω ;)
δικιο εχεις...λοιπον εμφανησιακα ειναι πιο εντυπωσιακη με τα ρουχα!αμα τα βγαλει χανει αρκετα...ειναι νεα στο χωρο και θελει να μεινει λεει αλλα για πρωτη φορα στην ελλαδα δε τα πηγε κ τοσο καλα(οσο και η φιλη της η ξανθια)...αναδουλειες και μπερεκετια!ειχε παρα πολυ μακιγιαζ κ πουδρα πραγμα το οποιο με αποθαρυνει και ολο της το δερμα εχει ενα ελαφρο χνουδι...αρα πρεπει να επισκεφτει γρηγορα κεντρο αισθητικης :2funny:.αποκορυφωμα ηταν η εντονη επειδυνωση του γεγονοτος στην περιοχη της πισω πορτας...εκει εφαγα ηττα :headbang: επισης αλλη ηττα πηρα με το κουλουρι το οποιο διαφημηζεται.οταν της το ζητησα μου πεταξε χαμογελαστα τη γνωστη δικαιολογια του μεγεθους...τι να πω δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ουτε σου λεω οτι δε πρεπει να χασεις...τα θετικα της ειναι το υψος της 1,80! κ οι ματαρες της,αλλα φτανουν μονο αυτα...?

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
α, και η ξανθια φιλη της που ηταν στο δωματιο οταν πηγα δε λεει καθολου μα καθολου λεω...

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εισαι σωστος! ;) ;)
απο εμενα ακυρο αγαπητοι. Με τις τριχες και τον σοβα παθαινω αναγουλα...
δικιο εχεις...λοιπον εμφανησιακα ειναι πιο εντυπωσιακη με τα ρουχα!αμα τα βγαλει χανει αρκετα...ειναι νεα στο χωρο και θελει να μεινει λεει αλλα για πρωτη φορα στην ελλαδα δε τα πηγε κ τοσο καλα(οσο και η φιλη της η ξανθια)...αναδουλειες και μπερεκετια!ειχε παρα πολυ μακιγιαζ κ πουδρα πραγμα το οποιο με αποθαρυνει και ολο της το δερμα εχει ενα ελαφρο χνουδι...αρα πρεπει να επισκεφτει γρηγορα κεντρο αισθητικης :2funny:.αποκορυφωμα ηταν η εντονη επειδυνωση του γεγονοτος στην περιοχη της πισω πορτας...εκει εφαγα ηττα :headbang: επισης αλλη ηττα πηρα με το κουλουρι το οποιο διαφημηζεται.οταν της το ζητησα μου πεταξε χαμογελαστα τη γνωστη δικαιολογια του μεγεθους...τι να πω δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ουτε σου λεω οτι δε πρεπει να χασεις...τα θετικα της ειναι το υψος της 1,80! κ οι ματαρες της,αλλα φτανουν μονο αυτα...?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ευχομαι καλη επιτυχια στο αδελφο Κωστικο, αν τελικως κανει τον κασκαντερ στην Νατασα...
Εγω μονο για  Βικυ μπορω να εκφρασω γνωμη...ειναι αξιολογη λυση, μιλφ με κορμαρα, και φουλ σερβις...
Λιγα πραγματα....αντε να δουμε Μαρτινα απο αυριο

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πω πωωωω....μηδεν επιλογες!!!
Χαλια παμε

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
πω πωωωω....μηδεν επιλογες!!!
Χαλια παμε
Tι λες παλιόφιλε; Σε απευθείας ανταπόκριση απ' το πεδίο της μάχης σε διαβεβαιώνω οτι αύριο θα πέσεις ηρωικά μαχόμενος!  :rockon:
Λοιπόν καθώς έχω δοκιμάσει τις πλέον υψηλόβαθμες του site τα δυό τελευταία χρόνια & μετά από εξαντλητικές δοκιμασίες κατά τις 3 τελευταίες εβδομάδες η Βασιλίσα είναι το απόλυτο προσωπικό μου standard!
Συναγερμός, επιστρέφω στο μέτωπο! ΑΕΡΑΑΑ  :fuck2:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δε διαφωνω....πρεπει να λεει πολλα

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Ευχομαι καλη επιτυχια στο αδελφο Κωστικο, αν τελικως κανει τον κασκαντερ στην Νατασα...
Εγω μονο για  Βικυ μπορω να εκφρασω γνωμη...ειναι αξιολογη λυση, μιλφ με κορμαρα, και φουλ σερβις...
Λιγα πραγματα....αντε να δουμε Μαρτινα απο αυριο
Thanks προεδρε αλλα δυσκολευομαι να αποφασισω να παω χωρις 1 γνώμη απο καποιον!! δεν ξερει κανείς τίποτα ρε σεις??? δεδομενου δε οτι ως γνωστον εχει πολυ ψωμί στα LOCALS κοριτσακια μου  αν η τουριστρια δεν είναι εγγυηση και τουλαχιστον θεά το βρίσκω πεταμένα λεφτά.
αν παω θα ενημερωσω αμεσα!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
οπως αισθανεσαι...μη το χουμε και κριμα στο λαιμο μας!!! ;) :2funny: