παίχτη εσύ που το ξέρεις αφου δεν ξενογαμας?
Η κινεζουλα απο αυριο πιανει δουλεια.
Η κινεζουλα απο αυριο πιανει δουλεια.
μπορει να αναθεωρησε ο φιλοςπαίχτη εσύ που το ξέρεις αφου δεν ξενογαμας?
μιλούσα μέσω skype με καρολίνα του MC και μου είπε ότι στέλνει (και είδα δλδ) εξαιρετικά παιδιά το Μάρτιο και Απρίλιο. Με ρωτούσε κιόλας πότε είναι Πάσχα εδώ. ξεχώρισα από αυτές που θα έρθουν Νika, stella και οι γνωστές και καλές Melissa kai Viki. αυτή η Νικαδεν είναι ο ορισμός της νταρντανομούνοβα? κάτι μου κάνει...ολοι τον κασκαντερ ψαχνουμε..!!!
ούτε ενας δεν εγραψε! τουλαχιστον γραψε εσυ κι ας ειναι αργαΕγώ πάω αύριο στη Μόνικα και φυσικά δεν έχω διαβάσει ουτε μία κριτική. Αύριο θα σας πω αλλά θα ειναι αργά γιατί φεύγει και την τελευταία βραδιά την έκλεισε κάποιος μερακλής.
εγω με το MC τα πηγα σουπερ μεχρι τωρα...δεν ειχα προβλημα ουτε στο μπουκινγκ ουτε με τα κοριτσια (Βικυ και Εστερ)...και ευτυχως που συνεχιζει να στελνει εδω γιατι εχει πραμα...μιλούσα μέσω skype με καρολίνα του MC και μου είπε ότι στέλνει (και είδα δλδ) εξαιρετικά παιδιά το Μάρτιο και Απρίλιο. Με ρωτούσε κιόλας πότε είναι Πάσχα εδώ. ξεχώρισα από αυτές που θα έρθουν Νika, stella και οι γνωστές και καλές Melissa kai Viki. αυτή η Νικαδεν είναι ο ορισμός της νταρντανομούνοβα? κάτι μου κάνει...
καλησπέραεγω με το MC τα πηγα σουπερ μεχρι τωρα...δεν ειχα προβλημα ουτε στο μπουκινγκ ουτε με τα κοριτσια (Βικυ και Εστερ)...και ευτυχως που συνεχιζει να στελνει εδω γιατι εχει πραμα...
Ειναι και δυο εδω τωρα αλλα ακομα δεν ξερουμε κατι.
Σωστος που μιλησες μαζι της, και οντως αυτη η Νικα λεει..ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ! τωρα απο σερβις θα δειξει...
alexm4n νομιζα ξερατε ολοι στο φορουμ τι κολημα εχω με τις σχιστοματες...
[/quo
Να υποθεσω οτι βρεθηκε ο κασκαντερ?
Η Εστερ δεν νομιζω να ξαναρθει..ισως βγηκε συνταξη...Εμενα μου αρεσε, αν και ηταν προχωρημενης ηλικιας, και τα εκανε ολα...καλησπέρα
ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από αυτές τις δύο κοπέλες? η εστέρ μοιάζει εντυπωσιακή αλλά η βίκυ δεν έχει λίγο περίεργο πρόσωπο?
Θωρηκτο η κυρια!!!!λεει πολλα απο ματι!!κ το υπολοιπο cast του MC εχει πολλες αξιολογες παρουσιες εκτος απο τις γνωστες!!!εγω με το MC τα πηγα σουπερ μεχρι τωρα...δεν ειχα προβλημα ουτε στο μπουκινγκ ουτε με τα κοριτσια (Βικυ και Εστερ)...και ευτυχως που συνεχιζει να στελνει εδω γιατι εχει πραμα...
Ειναι και δυο εδω τωρα αλλα ακομα δεν ξερουμε κατι.
Σωστος που μιλησες μαζι της, και οντως αυτη η Νικα λεει..ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ! τωρα απο σερβις θα δειξει...
ξερεις κατι στα σιγουρα??η διαισθηση??Κρατήστε κάβες από βδομάδα! Προβλέπω ευχάριστες εκπλήξεις!
Ο wings ειναι η CIA του site!!!! Να τον ακους!!ξερεις κατι στα σιγουρα??η διαισθηση??
Ο wings ειναι η CIA του site!!!! Να τον ακους!!
μιλούσα μέσω skype με καρολίνα του MC και μου είπε ότι στέλνει (και είδα δλδ) εξαιρετικά παιδιά το Μάρτιο και Απρίλιο. Με ρωτούσε κιόλας πότε είναι Πάσχα εδώ. ξεχώρισα από αυτές που θα έρθουν Νika, stella και οι γνωστές και καλές Melissa kai Viki. αυτή η Νικαδεν είναι ο ορισμός της νταρντανομούνοβα? κάτι μου κάνει...
KGB k βαλε!!τα σεβη μου!!!και μακράν ο πιο πονηρός εδώ μέσα!!!