Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλα...!!!??? Ουτε ενας δεν εγραψε για Μονικα-Ζ? Κοντευει να φυγει!!!

Πάντως καποιος παιχτης την εκλεισε ολ νάιτ τελευταια μερα!!!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
107
Like
13.281
Πόντοι
32.165
alexm4n νομιζα ξερατε ολοι στο φορουμ τι κολημα εχω με τις σχιστοματες...

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: ολοι τον κασκαντερ ψαχνουμε..!!! :grin:
μιλούσα μέσω skype με καρολίνα του MC και μου είπε ότι στέλνει (και είδα δλδ) εξαιρετικά παιδιά το Μάρτιο και Απρίλιο. Με ρωτούσε κιόλας πότε είναι Πάσχα εδώ. ξεχώρισα από αυτές που θα έρθουν Νika, stella και οι γνωστές και καλές Melissa kai Viki. αυτή η Νικαδεν είναι ο ορισμός της νταρντανομούνοβα? κάτι μου κάνει...

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ πάω αύριο στη Μόνικα και φυσικά δεν έχω διαβάσει ουτε μία κριτική. Αύριο θα σας πω αλλά θα ειναι αργά γιατί φεύγει και την τελευταία βραδιά την έκλεισε κάποιος μερακλής.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Εγώ πάω αύριο στη Μόνικα και φυσικά δεν έχω διαβάσει ουτε μία κριτική. Αύριο θα σας πω αλλά θα ειναι αργά γιατί φεύγει και την τελευταία βραδιά την έκλεισε κάποιος μερακλής.
ούτε ενας δεν εγραψε! τουλαχιστον γραψε εσυ κι ας ειναι αργα

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μιλούσα μέσω skype με καρολίνα του MC και μου είπε ότι στέλνει (και είδα δλδ) εξαιρετικά παιδιά το Μάρτιο και Απρίλιο. Με ρωτούσε κιόλας πότε είναι Πάσχα εδώ. ξεχώρισα από αυτές που θα έρθουν Νika, stella και οι γνωστές και καλές Melissa kai Viki. αυτή η Νικαδεν είναι ο ορισμός της νταρντανομούνοβα? κάτι μου κάνει...
εγω με το MC τα πηγα σουπερ μεχρι τωρα...δεν ειχα προβλημα ουτε στο μπουκινγκ ουτε με τα κοριτσια (Βικυ και Εστερ)...και ευτυχως που συνεχιζει να στελνει εδω γιατι εχει πραμα...
Ειναι και δυο εδω τωρα αλλα ακομα δεν ξερουμε κατι.
Σωστος που μιλησες μαζι της, και οντως αυτη η Νικα λεει..ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!  τωρα απο σερβις θα δειξει...

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
εγω με το MC τα πηγα σουπερ μεχρι τωρα...δεν ειχα προβλημα ουτε στο μπουκινγκ ουτε με τα κοριτσια (Βικυ και Εστερ)...και ευτυχως που συνεχιζει να στελνει εδω γιατι εχει πραμα...
Σωστος που μιλησες μαζι της, και οντως αυτη η Νικα λεει..ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!  τωρα απο σερβις θα δειξει...
καλησπέρα
ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από αυτές τις δύο κοπέλες? η εστέρ μοιάζει εντυπωσιακή αλλά η βίκυ δεν έχει λίγο περίεργο πρόσωπο?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
107
Like
13.281
Πόντοι
32.165
Ο δυσκολος κασκαντερ περιμενει τους ευκολοτερους κασκαντερ.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλησπέρα
ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από αυτές τις δύο κοπέλες? η εστέρ μοιάζει εντυπωσιακή αλλά η βίκυ δεν έχει λίγο περίεργο πρόσωπο?
Η Εστερ δεν νομιζω να ξαναρθει..ισως βγηκε συνταξη...Εμενα μου αρεσε, αν και ηταν προχωρημενης ηλικιας, και τα εκανε ολα...
Η Βικυ, και αυτη δεν ειναι μικρη, εχει καποιες γωνιες περιεργες στο προσωπο, αλλα ειναι ΚΟΡΜΑΡΑ...και σερβις ΤΟΠ και φουλ...αν διαβασεις κριτικες, θα δεις οτι πανω κατω ολοι συμφωνουμε

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Κρατήστε κάβες από βδομάδα! Προβλέπω ευχάριστες εκπλήξεις!  :grin:

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Θωρηκτο η κυρια!!!!λεει πολλα απο ματι!!κ το υπολοιπο cast του MC εχει πολλες αξιολογες παρουσιες εκτος απο τις γνωστες!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Να της πεις....:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Aυτη η κινεζα ρωσικης κοπης μιας και ετσι γραφει το site παιζει φαση να ειναι αυτη?
Δε μοιαζει και πολυ αλλα φοραει και τζαμαριες σε αυτες τις φωτογραφιες...Παντως με αυτο το ονομα μονο αυτη βγαζει στα rewies και αυτα βεβαια ειναι απο Σεπτεμβριο του 08! Παντως και εκει μογκολοφατσα γραφουν!
Ξερει καινεις κατι?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom