Κωλονοσκόπηση στο όρθιο χιλιόμετρο σήμερα....
Κορίτσαρος...
Έχεις να μοιραστείς κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη κοπέλα μαζί μας;
Ευχαριστώ.
Κωλονοσκόπηση στο όρθιο χιλιόμετρο σήμερα....
Κορίτσαρος...
Έχεις να μοιραστείς κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη κοπέλα μαζί μας;
Ευχαριστώ.
Πολύ ομορφότερη από τις φωτογραφίες της και πολύ ορεξάτη. Γουστάρει πούτσα και το διασκεδάζει....τουλάχιστον έτσι ήταν μαζί μου. Και το κωλί.....υπέροχο
ωραία ξεκίνησε το 2017, γεμίσαμε σαβούρες
Έτσι!Ε οχι γεμισαμε,ειμασταν γεματοι,απλα ηρθαν νεες σαβουρες και η κοροιδια καλα κρατει!!!
Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους..!
Σκεφτεται να παει κανεις στην Kate αυριο..;
Στις φωτο φαινεται πολλη καλη (για να 'ναι αληθινη)..!
Διάβασε στο νήμα της Αθήνας....
Ακόμα δεν ξύπνησες πουτανες ονειρεύεσαι ?Παρακαλω ο κοσμος της Θεσσαλονικης να μην ξεχασει να παει στο κομοδινο
Καθως και στη γιαγια,οταν ερθει
Αυτη ειναι η καταντια μας εδω πανω!!!
Ακόμα δεν ξύπνησες πουτανες ονειρεύεσαι ?
και στο γνωστο σιτε εχει 6 σελιδες με φουλ θετικες κριτικες.. εχει χασει το γουστο του ο κοσμος ρε μαγκες τι γινεται? απο σερβις τι λεει τουλαχιστον?Καλα ..ιδιαίτερα η Γρια μιλάμε για το απύθμενο θράσος ....να θελει και 200 + 50
ειχα δε καποτε την ατυχια να τη δω στο ξενοδοχειο που εμενε πρωι και..αβαφτη ....μιλαμε μου ηρθε εμετος
το χειροτερο βεβαια ηταν ότι την ειχα πληρωσει το προηγουμενο βραδυ .....
και στο γνωστο σιτε εχει 6 σελιδες με φουλ θετικες κριτικες.. εχει χασει το γουστο του ο κοσμος ρε μαγκες τι γινεται? απο σερβις τι λεει τουλαχιστον?
και στο γνωστο σιτε εχει 6 σελιδες με φουλ θετικες κριτικες.. εχει χασει το γουστο του ο κοσμος ρε μαγκες τι γινεται? απο σερβις τι λεει τουλαχιστον?
Πες μου οτι κανεις πλάκα και δεν μιλάς σοβαρά για το Σερβις της!!!
Εχω φωτογραφία της αμα θελεις για να δεις γιατι σαπακι μιλαμε.
Ενα θα σου πω!!!Ακομα και ο Φακιρης ειπε οτι δεν του αρεσει!!!
Ο νουμερο ενα υποψήφιος του τίτλου "μπαζογαμιας-σαβουρογαμης 2016" πιστευω να κατάλαβες τι θελω να πω