Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

hh69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.215
Πόντοι
1.011

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Έχεις να μοιραστείς κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη κοπέλα μαζί μας;
Ευχαριστώ.

Πολύ ομορφότερη από τις φωτογραφίες της και πολύ ορεξάτη. Γουστάρει πούτσα και το διασκεδάζει....τουλάχιστον έτσι ήταν μαζί μου. Και το κωλί.....υπέροχο :kissass2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Πολύ ομορφότερη από τις φωτογραφίες της και πολύ ορεξάτη. Γουστάρει πούτσα και το διασκεδάζει....τουλάχιστον έτσι ήταν μαζί μου. Και το κωλί.....υπέροχο :kissass2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Φίλε για το σέρβις δεν ξέρω γιατί έφυγα,για να το λες έτσι θα είναι.
Για το ομορφότερη θα διαφωνήσω,είναι πανύψηλη,πρόσωπο απλά ικανοποιητικο,μέτριο μήκους μαύρο μαλλί σγουρό σχετικά και επειδή φορούσε κάτι κολλητό διεκρινα μια ελαφριά κοιλίτσα,και αυτό ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα.
Βασικά έχει 2 σετ φωτογραφιών,ένα σετ με φωτοσοπ οι πρώτες που δεν έχει καμία σχέση και ένα σετ οι δεύτερες που ειναι χωρίς φωτοσόπ,οι οποίες είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

geoven

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα στους αγαπητούς συναγωνιστές και στέλνω και τισ πιο θερμές ευχές μου για το 2017.

Ως γνωστός λάτρης του πρωκτικού έρωτα δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω και εγώ το όρθιο χιλιόμετρο όπως ανέφερε και ο φίλος μας...
Από εμφάνιση είναι μια πάρα πολύ ψηλή κοπέλα η οποία με τακούνια περνούσε και εμένα που είμαι 1.95. Σώμα είναι αρκετά ωραίο για τόσο ψηλή γυναίκα, δεν είναι το μοντελέ που έχουν οι συνήθεις πουτσομεζέδες που έρχονται αλλά δεν είναι και νταρντάνα....
Στο sex είναι πολύ ορεξάτη και τα κάνει όλα με χαμόγελο, μπροστινό σύστημα παααααααααααρα πολύ δουλεμένο ΑΛΛΑ ο κώλος είναι όνειρο, αντέχει σε πολύ υψηλές στροφές, ξύλο και γενικά ότι σας περνάει από το μυαλό....δεν λέει όχι σε τίποτα....

Αυτά από εμένα και καλά  :zfuck:  :zfuck:  :zfuck:  :zfuck:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
ωραία ξεκίνησε το 2017, γεμίσαμε σαβούρες  :zfuck:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους..!
Σκεφτεται να παει κανεις στην Kate αυριο..;
Στις φωτο φαινεται πολλη καλη (για να 'ναι αληθινη)..!

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Διάβασε στο νήμα της Αθήνας....

Αυτο εδω λες..; Δεν τον ξερω αυτον που το γραφει κι απ' τη στιγμη που δεν εφυγε δεν ξερω αν μπορω να τον θεωρησω αξιοπιστο...
Κατα τη γνωμη μου, αν η κοπελα δεν εχει σχεση με τις φωτογραφιες κ δεν σ' αρεσει, κανεις μεταβολη κ φευγεις...
Εκτος κι αν εχεις 200 ευρω για πεταμα..!
Να σχολιασεις τις υπηρεσιες ΟΚ, αλλα αν η αλλη ειναι χαλια εμφανησιακα, φταις κι εσυ που πηγες μαζι της...
Στο ΕΝ εχει κ μια θετικη κριτικη, αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη κι αυτη...

Όσοι ψήνονται για την Kate ας το αφήσουν καλύτερα για του Αγίου ποτέ. Τρελή φωτοσοπιά, μόνο το πρόσωπο μοιάζει κάπως. Βυζιά μεγάλα αλλά πλαστικά και μέτροα χειρουργική δουλειά, κώλος πεσμένος με πολύ κυταρρίτιδα στην περιφέρεια και καμιά 5 άρα κιλά παραπάνω σπο τις φωτό. Στον αγώνα όλα μα όλα κάτω του μετρίου. Στην πίπα για να τον πάρει deep ζητάει εχτραδάκι και βάζει σημάδι με το δάχτυλο όταν σε τσιμπουκώνει για να μην ξεχαστεί και τον πάρει βαθύτερα  Jerking Off

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Παρακαλω ο κοσμος της Θεσσαλονικης να μην ξεχασει να παει στο κομοδινο
Καθως και στη γιαγια,οταν ερθει
Αυτη ειναι η καταντια μας εδω πανω!!!
Ακόμα δεν ξύπνησες πουτανες ονειρεύεσαι  ?  :hi:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καλα ..ιδιαίτερα η Γρια μιλάμε για το απύθμενο θράσος ....να θελει και 200 + 50
ειχα δε καποτε την ατυχια να τη δω στο ξενοδοχειο που εμενε  πρωι και..αβαφτη ....μιλαμε μου ηρθε εμετος  :vomit: :vomit:
το χειροτερο βεβαια ηταν ότι την ειχα πληρωσει το προηγουμενο βραδυ ..... :headbang: :headbang: :headbang:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Καλα ..ιδιαίτερα η Γρια μιλάμε για το απύθμενο θράσος ....να θελει και 200 + 50
ειχα δε καποτε την ατυχια να τη δω στο ξενοδοχειο που εμενε  πρωι και..αβαφτη ....μιλαμε μου ηρθε εμετος  :vomit: :vomit:
το χειροτερο βεβαια ηταν ότι την ειχα πληρωσει το προηγουμενο βραδυ ..... :headbang: :headbang: :headbang:
και στο γνωστο σιτε εχει 6 σελιδες με φουλ θετικες κριτικες.. εχει χασει το γουστο του ο κοσμος ρε μαγκες τι γινεται? απο σερβις τι λεει τουλαχιστον?

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
και στο γνωστο σιτε εχει 6 σελιδες με φουλ θετικες κριτικες.. εχει χασει το γουστο του ο κοσμος ρε μαγκες τι γινεται? απο σερβις τι λεει τουλαχιστον?

φιλε τα 250 που ζηταει δεν τα αξιζει με τιποτα και επισης δεν τα δουλευει αλλα κοροιδευει ...ασε πηγαινε παρακατω ...( προσωπικη αποψη παντα )

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Πες μου οτι κανεις πλάκα και δεν μιλάς σοβαρά για το Σερβις της!!!
Εχω φωτογραφία της αμα θελεις για να δεις γιατι σαπακι μιλαμε.
Ενα θα σου πω!!!Ακομα και ο Φακιρης ειπε οτι δεν του αρεσει!!!
Ο νουμερο ενα υποψήφιος του τίτλου "μπαζογαμιας-σαβουρογαμης 2016" πιστευω να κατάλαβες τι θελω να πω  :grin:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Η Amanda τι λεει;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Πες μου οτι κανεις πλάκα και δεν μιλάς σοβαρά για το Σερβις της!!!
Εχω φωτογραφία της αμα θελεις για να δεις γιατι σαπακι μιλαμε.
Ενα θα σου πω!!!Ακομα και ο Φακιρης ειπε οτι δεν του αρεσει!!!
Ο νουμερο ενα υποψήφιος του τίτλου "μπαζογαμιας-σαβουρογαμης 2016" πιστευω να κατάλαβες τι θελω να πω  :grin:

χαχαχαχα δν ρωτησα για σερβις διοτι ψηνομαι να επισκεφτω.. απλα πληροφοριακα ρωτησα.. απλα απορω πως εχει τοσες θετικες κριτικες και 10αρια στην εμφανιση.. ειπαμε ειναι υποκειμενικο κριτηριο αλλα οι περισσοτεροι η πασχουν απο τυφλωση η επειδη τον βρεξανε βαζουνε 10αρια. πραγματικα ειναι επικινδυνοι για την τσεπη μας

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom