Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327

Επισκέπτης
Παίκτες πήγε κανείς στην Dari; στο instagram πάντως θα βρείτε ωραίες φωτογραφίες και από Θεσσαλονίκη dasha__diamond.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

ωραιο κορμι και 130!!

Μηπως το γιορτασε κανεις?

υγ τωρα ειδα ότι το εκανε ο sithlord
Aν θες στειλε λεπτομεριες

πήγα στην σουζάνα, δεν θα έλεγα ότι έχει κανένα ιδιαίτερο κορμί (σε καμία περίπτωση τον πάτο των φωτογραφιών). Πιτσιρίκα 1.65 περίπου, αδύνατη με πολύ ωραίο εξωτικό πρόσωπο (μοιάζει με την rihanna σε ελαφρώς πιο άσπρη έκδοση), μαλλί μακρύ πολύ σγουρό καστανόξανθο. Βυζάκι εφηβικό (δεν το βγάζει πολύ φόρα παρτίδα, όταν το έβγαλα από το κορμάκι που φορούσε το μάζεψε γρήρορα), πόδια ωραία, φλατ κοιλιά, μερικές ραγάδες στις γαμωλαβές, ο κώλος όμως χωρίς τα τακούνια δεν λέει πολλά έχει περίεργο σχήμα λίγο σταφιδιασμένος θα έλεγα και ελαφρώς πεσμένος. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ο πάτος της photo που είναι στητός και σφρυγιλός (ο φωτογράφος έκανε παπάδες στο photoshop).
Στο σέρβις προσπαθεί με πίπα καλή με μπόλικο σάλιο και καραμέλωμα με κάποιες όμως άγαρμπες και ασυντόνιστες κινήσεις όταν ανεβάζει στροφές. Παίζει πολύ eye contact στην πίπα. Από χαμούρεμα ψυχρή. Στο καβάλημα το χει, αρχίζει όμως κάτι fake βογγητά από την αρχή που δεν χρειάζονται. Όταν έπιασα ρυθμό και ένταση άκουσα και τα πραγματικά βογγητά. Στα τέσσερα στήνεται καλά και αντέχει και εκεί όμως ο πάτος στημένος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από σχήμα.
Μέτριο social, δεν κωλοβαράει στο brake, από μόνη της ξεκίνησε το κλαρίνο για δευτερο γύρο.
Κριτική δεν γράφω τα έγραψα ήδη εδώ. Περιμένω να δώ και τη λένα όταν τη φέρει ξανά το γραφείο μιας και οι τιμές είναι δελεαστικές. καλή πρωτοχρονιά με υγεία και καλά γαμήσια σε όλους τους παίχτες και το 2017  :knockinb: :knockinb:         

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818

Τέτοιο βλαχάκι δεν έχω ξανασυναντήσει...πραγματικά πως αποφασίζουν τέτοια γίδια να το παίξουν βίζιτες δεν μπορώ να το καταλάβω. Ελπίζω να πήρε τον πούλο και να μην ξαναέρθει Ελλάδα.
Άντε γαμώ το 16 στα τσακίδια....τέτοια φόλα δεν έχω ξαναφάει....

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Μη μου στεναχωριέσαι τέτοιες μέρες άντε έρχεται και η αγάπη σου

Έγινε φίρμα και αυτή και χάλασε....Λυπάμαι που την πρότεινα παλαιότερα και σε άλλους και αποδείχτηκε φόλα. Ελπίζω να άλλαξε συμπεριφορά και να σέβεται ξανά τους πελάτες της...

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
πήγα στην σουζάνα, δεν θα έλεγα ότι έχει κανένα ιδιαίτερο κορμί (σε καμία περίπτωση τον πάτο των φωτογραφιών). Πιτσιρίκα 1.65 περίπου, αδύνατη με πολύ ωραίο εξωτικό πρόσωπο (μοιάζει με την rihanna σε ελαφρώς πιο άσπρη έκδοση), μαλλί μακρύ πολύ σγουρό καστανόξανθο. Βυζάκι εφηβικό (δεν το βγάζει πολύ φόρα παρτίδα, όταν το έβγαλα από το κορμάκι που φορούσε το μάζεψε γρήρορα), πόδια ωραία, φλατ κοιλιά, μερικές ραγάδες στις γαμωλαβές, ο κώλος όμως χωρίς τα τακούνια δεν λέει πολλά έχει περίεργο σχήμα λίγο σταφιδιασμένος θα έλεγα και ελαφρώς πεσμένος. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ο πάτος της photo που είναι στητός και σφρυγιλός (ο φωτογράφος έκανε παπάδες στο photoshop).
Στο σέρβις προσπαθεί με πίπα καλή με μπόλικο σάλιο και καραμέλωμα με κάποιες όμως άγαρμπες και ασυντόνιστες κινήσεις όταν ανεβάζει στροφές. Παίζει πολύ eye contact στην πίπα. Από χαμούρεμα ψυχρή. Στο καβάλημα το χει, αρχίζει όμως κάτι fake βογγητά από την αρχή που δεν χρειάζονται. Όταν έπιασα ρυθμό και ένταση άκουσα και τα πραγματικά βογγητά. Στα τέσσερα στήνεται καλά και αντέχει και εκεί όμως ο πάτος στημένος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από σχήμα.
Μέτριο social, δεν κωλοβαράει στο brake, από μόνη της ξεκίνησε το κλαρίνο για δευτερο γύρο.
Κριτική δεν γράφω τα έγραψα ήδη εδώ. Περιμένω να δώ και τη λένα όταν τη φέρει ξανά το γραφείο μιας και οι τιμές είναι δελεαστικές. καλή πρωτοχρονιά με υγεία και καλά γαμήσια σε όλους τους παίχτες και το 2017  :knockinb: :knockinb:           
επισκεψη κ εγω στην σουζανα.ακριβωσ οπωσ τα ειπε ο φιλοσ. βαλιουμ τιμη για το μικρο επρεπε να ειναι στο 70με 80.Υ.Γ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.Κ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΓΑΜΙΣΙΑ :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Έγινε φίρμα και αυτή και χάλασε....Λυπάμαι που την πρότεινα παλαιότερα και σε άλλους και αποδείχτηκε φόλα. Ελπίζω να άλλαξε συμπεριφορά και να σέβεται ξανά τους πελάτες της...
Εμένα πάντως έμεσα τον Νοέμβριο μου έκανε καλό. Η Rafaella2 είχε το διπλανό δωμάτιο και άκουγε την Λάουρα όλη μέρα να γ... ενώ αυτή δεν είχε ούτε ένα πελάτη και είχε λυσσάξει. Οπότε όταν πήγα εγώ που ήμουν ο πρώτος κασκαντέρ είχε τόση όρεξη που τα είδα όλα  :grin: Η Ντάρι που έγραψα πιο πάνω μέχρι να  μου απαντήσει κάποιος την έκανε. Στο λογαριασμό της στο instagram πάντως έβαλε και φωτο απο το χοτέλι του βαρδάρη φαίνεται και το γνωστό κεφαλάριτης κλίνης της αμαρτίας. Καλή χρονιά παίδες και καλά μυαλά σε όλους μας.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η Ντομίνικα εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε η Βέρα....

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

είχα πάει αρχές Οκτώβρη αν δεν κάνω λάθος, κακώς δεν έγραψα κριτική για αυτήν την ειδική περίπτωση κοπέλας τότε που τα είχα και φρέσκα. Το θεϊκό που μου πε "δεν πιστεύω να βιάζεσαι" βαρούσε μύγες εκείνη τη μέρα μάλλον και κάθισα με 150ε δύο ώρες και βάλε. Απ'ότι θυμάμαι σωματάρα (μειονέκτημα ο λίγο φλατ κώλος αλλά στα 4 είναι σούπερ), το στενότερο μουνί που κυκλοφορεί, φάτσα άστα να πάνε μπάνε, κλαρίνο τέλειο αργό και αισθησιακό, και στο γαμήσι σκυλί του πολέμου. έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και μεγαλομανία είναι γενικά λίγο αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας. καλά πέρασα δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα  :think:   

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ίδιο γραφείο πρέπει να είναι, μη σου πω πως πρέπει να είναι και η ίδια... :vomit:
Τώρα εμφανίστικαν και οι δυο μαζί  :S Φαίνεται δεν προλαβαίνει τη δουλειά η μια μόνη της και ξαναείρθε κι η άλλη  :grin: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom