sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ούτε στη παραλία δε σ'αφήνουν ήσυχοη τουνη σου είναι στη διπλανή ξαπλωστρα από μένα στο παλιουρι !εσκορταααααααραααααα
Ούτε στη παραλία δε σ'αφήνουν ήσυχοη τουνη σου είναι στη διπλανή ξαπλωστρα από μένα στο παλιουρι !εσκορταααααααραααααα
ντροπη θα το καψεις το κοριτσι ....και δεν θα καλοπαντρευτει ....βουτα και για μας ρε φιλοςη τουνη σου είναι στη διπλανή ξαπλωστρα από μένα στο παλιουρι !εσκορταααααααραααααα
τι εσκορτακια και μαλακιες εδώ γίνεται του μουνιου το κάγκελοντροπη θα το καψεις το κοριτσι ....και δεν θα καλοπαντρευτει ....βουτα και για μας ρε φιλος
τι εσκορτακια και μαλακιες εδώ γίνεται του μουνιου το κάγκελο
αστα να πανε.......καλα βλεποντας τα προσεχως της θεσσαλονκης...σαν διαφιμηση του αρκτρουρος ειναι..με κορυφαιο θηλαστικο....αυτο
Για τη ΛΙΚΑ θα τον μαλωσω...
χιχχιχ φιλε μου..μονο αν γινω μελος ΜΚΟ για την προστασια των θηλαστικων...!!για να να κανουμε και λιγο ιστορια τωρα...για εσας τους νεους.!.πιτσιρικαδες...που δουλευαμε σαν συμμοριες μαζευοντας ελαφροπετρες στο εργοστασιο του fix προσπαθουσαμε να φαμε τα λεφτα μας που αλλου στις πουτανες..και λεω προσπαθουσαμε γιατι τιποτα δεν ηταν σιγουρο...ηταν η τσατσα απεξω..και μας ελεγε σημερα εχω κατι πιτσουνακια..τεσσερις εμεις...εμπενε ο πρωτος...και με την σειρα ο αλλος...φυσικα στο βαθος ηταν μια χοντρη με ενα δοντι που εξειχε..οποτε ο πρωτος ο ανιχνευτης φωναζε 'ΔΡΑΚΟς'...και εκανε μεταβολη μαζι με εμας..που τρεχαμε προς την εξοδο...εκει προσπαθουσε να μας σταματησει η τσατσα...αλλα...με την φορα που ειχαμε ανατρεπαμε και αυτην....παλια ωραια θεσσαλονικη.....!!Για τη ΛΙΚΑ θα τον μαλωσω...
Εχει παρει αραγες?η απο εμφανιση κρινει?
φιλε μου μονο αν θελω να τα ξαναζησω...παω με αυτην....κατι σαν διαστροφη....και αφου εζησες το κυνηγι του δρακου.....ελπιζω να εισουν και στον βαθυλακο...σε κατι παρακμιακα μπουζουκια με λαμαρινα.. που προσπαθουσαμε να γαμισουμε κατι γυφτισες αλλα τα κουνουπια μας τσιμπουσαν τον κωλο...!!Τα ξερω αυτα ρε, τα εζησα..
Η λΙΚΑ δεν εχει καμμια εμφανησιακη σχεση με αυτες ομως...
Μπα,δεν εχω-ειχα σχεση με κεινα τα μερη..φιλε μου μονο αν θελω να τα ξαναζησω...παω με αυτην....κατι σαν διαστροφη....και αφου εζησες το κυνηγι του δρακου.....ελπιζω να εισουν και στον βαθυλακο...σε κατι παρακμιακα μπουζουκια με λαμαρινα.. που προσπαθουσαμε να γαμισουμε κατι γυφτισες αλλα τα κουνουπια μας τσιμπουσαν τον κωλο...!!
φιλε μου μονο αν θελω να τα ξαναζησω...παω με αυτην....κατι σαν διαστροφη....και αφου εζησες το κυνηγι του δρακου.....ελπιζω να εισουν και στον βαθυλακο...σε κατι παρακμιακα μπουζουκια με λαμαρινα.. που προσπαθουσαμε να γαμισουμε κατι γυφτισες αλλα τα κουνουπια μας τσιμπουσαν τον κωλο...!!
κανα μωρο θα φερουνMallias,πλέον στο rich καταργήσαν τα αγγλικά και μιλάν και επίσημα "Ελλήνικος"
Έχουν κάποια στα προσεχώς...δε τα λες και μωρά βέβαια Άντε να δούμε...κανα μωρο θα φερουν
Mallias,πλέον στο rich καταργήσαν τα αγγλικά και μιλάν και επίσημα "Ελλήνικος"
και γαμω τους βιοτοπους....!!Έχει ωραία μαγαζιά στο Βαθύλακο.....και στα πέριξ...