azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.907
- Πόντοι
- 38.177
Εγώ την είδα δυό φορές και και πέρασα καλά. Διαβασε την κριτική μου στο εσκορτνιουζ. Τώρα η αλήθεια είναι ότιστη αρχή δεν είχε πελάτες και τα εδωσε όλα. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ 100%. Εδώ δεν υπήρχε προφιλ για κριτική
Ευχαριστώ.
Πεθαίνει όταν πνίγεται όμως...οποιου του μελλει να πνιγει ποτε του δε πεθαινει
Φίλε pame gia alla ξαναγράψε αυτό που έγραψες σαν κριτική.τελικα εχει δικειο ομαλλιασ ανεβασα κριτικι με αυτο των τιτλογια των ζοω την τινααλλα την επνιξε α αντισθενησ.ειχα παει κ την πρωτη φορα που ηρθε ανεφασα κριτικη οτι περασα σουπερ.αλλα αυτη την φορα το ουκρανικο πουτανακι ειχε μια απαθεια απο την ωρα που μπηκα μεσα ηταν για των πουτσο λεω δεν γαμασ κ την πρωτη φορα ετσι ηταν κ ηταν το κατι αλλο.σκαω το κασερι μπανακι κ βουρ για των αγωνα πιπα για υπνο γαμηση μηδεν συμετοχη με τα χιλια ζορια τελειωνο κ το βλαχακι στων δευτερο γυρω την ελεγα ελα στο κρεββατι κ εκανε τσιγαρο το μοσχαρακι κ κοιτουσε το ρολοι να περαση η ωρα με τα πολλα σηκωνετε κ με λει το μοσχαρακι οτι δεν εχει κεφια για δευτερο γυρο κ με επιστρεφη 20 ευρω που 140 ηταν για μια φορα.για αυτο το ουκρανικο μοσχαρακι μωλισ πηρε κανα δυο καλεσ κριτικεσ σηκωσε πολυ ψηλα των αμανε αντε στο χωριο σου να τσαπησησ κανα μπαξε τσοπανησα.Υ.Γτη πρεπει να κανουμε για να μην περνουν αερα τα μυαλα 1ον να μην γραφουμε τιποτα κ να μην βοηθαμε εδω μεσα δημοσια.2ον ενημερωση μονο σε π.μ.
Φίλε pame gia alla ξαναγράψε αυτό που έγραψες σαν κριτική.
Φίλε pame gia alla ξαναγράψε αυτό που έγραψες σαν κριτική.
Αν θες, γράψε και εδώ.Εγώ την είδα δυό φορές και και πέρασα καλά. Διαβασε την κριτική μου στο εσκορτνιουζ. Τώρα η αλήθεια είναι ότιστη αρχή δεν είχε πελάτες και τα εδωσε όλα. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ 100%. Εδώ δεν υπήρχε προφιλ για κριτική
Ευχαριστώ.
Αν θες, γράψε και εδώ.
Και αν θέλεις με auto correct ενεργοποιημένο γιατί ζαλίστηκα....
τι είναι αυτός ο μαιμουτζής ο κουμπάτερ?
γράφτηκε πριν 1 μήνα,είναι φωτογραφος,ανεβηκε Θεσσαλονίκη ειδικά για τη Τίνα,μπέρδεψε το incall με το outcall,είδε παραπανίσια κιλά(!!!),και ένιωσε αηδία
μάλιστα
διάλειμμα για ποπ κορν και ροξάκι
για να βοηθησω και επειδη δεν ξερω αν βοηθα κανεναν...οτι ασχολουμαστε...με ενα μουνι δυο μηνες...μαλλον δειχνει και την ποιοτητα των...κοριτσιων που ερχονται ..τα πραγματα με την τινα ειναι απλα,(γραφω μια γνωμη μετα απο τεσσερα ραντεβου μαζι της)..σε μενα ειχε διαθεση...αλλα σπανια ριχνω δευτερο...ειναι ομορφη αλλα..δεν ειναι εντυπωσιακη...επι της ουσιας τωρα...γιατι οι περισσοτερες κριτικες στηριζονται στην κακη διαθεση της....αν δουλευεις για δυο μηνες να μαζεψεις χαρτι.και να εξαφανιστεις....στο τελος θα βλεπει πουτσο και θα ξερναει.!..χαρακτηριστικα..ειναι οτι στο πρωτο ραντεβου εσταζε συνεχεια στο τελευταιο...ηταν εντελως στεγνη..εγω με την κοπελλα ειχα αλλη χημεια...αλλα...φυσικα δεν την καταγραφω γιατι δεν νομιζω να βοηθησει κανενα...!.Σου έθιξε τον έρωτα; Μη φοβάσαι, ζημιά δεν έκανε, το μάζεψε το χαρτί η κοπελιά.
για να βοηθησω και επειδη δεν ξερω αν βοηθα κανεναν...οτι ασχολουμαστε...με ενα μουνι δυο μηνες...μαλλον δειχνει και την ποιοτητα των...κοριτσιων που ερχονται ..τα πραγματα με την τινα ειναι απλα,(γραφω μια γνωμη μετα απο τεσσερα ραντεβου μαζι της)..σε μενα ειχε διαθεση...αλλα σπανια ριχνω δευτερο...ειναι ομορφη αλλα..δεν ειναι εντυπωσιακη...επι της ουσιας τωρα...γιατι οι περισσοτερες κριτικες στηριζονται στην κακη διαθεση της....αν δουλευεις για δυο μηνες να μαζεψεις χαρτι.και να εξαφανιστεις....στο τελος θα βλεπει πουτσο και θα ξερναει.!..χαρακτηριστικα..ειναι οτι στο πρωτο ραντεβου εσταζε συνεχεια στο τελευταιο...ηταν εντελως στεγνη..εγω με την κοπελλα ειχα αλλη χημεια...αλλα...φυσικα δεν την καταγραφω γιατι δεν νομιζω να βοηθησει κανενα...!.
η κοπέλα είναι μουνάρα,κάνει καλό σέρβις και είναι αρκετά μαζεμένη έως ψυχρή.
Τώρα κάποιοι που λένε τις κοπέλες για τον Τοτό και το γράφουν κιόλας δημοσίως στο ιντερνετ,τί να πεις
τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους για το επίπεδό τους και πώς συμπεριφέρονται στις κοπέλες!
η κοπέλα είναι μουνάρα,κάνει καλό σέρβις και είναι αρκετά μαζεμένη έως ψυχρή.
Τώρα κάποιοι που λένε τις κοπέλες για τον Τοτό και το γράφουν κιόλας δημοσίως στο ιντερνετ,τί να πεις
τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους για το επίπεδό τους και πώς συμπεριφέρονται στις κοπέλες!
Αν θελεις να με ρωτησεις κατι, ελευθερα.τι είναι αυτός ο μαιμουτζής ο κουμπάτερ?
γράφτηκε πριν 1 μήνα,είναι φωτογραφος,ανεβηκε Θεσσαλονίκη ειδικά για τη Τίνα,μπέρδεψε το incall με το outcall,είδε παραπανίσια κιλά(!!!),και ένιωσε αηδία
μάλιστα
διάλειμμα για ποπ κορν και ροξάκι