Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ειναι κακο πραγμα οταν μπαινεις στο θεμα να διαβαζεις μονο 2-3 μηνυματα...ξεστρβωσου και διαβασε λιγο πιο πανω και διαβασε την αναφορα που εκανε ο συναθλητης για την σονια...στον συγκεκριμενο συναθλητη απευθηνομουν.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οσο για τα υπολοιπα που λες εχουν γνωση οι φυλακες :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :hi: :hi: :hi: :hi:

Πόσο πίσω να πάω,μέχρι το 2006 που άνοιξε το σάιτ?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Η εξήγηση ειναι απλή μικρότερη αγορά μικρότερη πίτα...
Και το ριτς σας στέλνει και το γκρης έρχεται και τζιντιή....
Είμαστε πέντε μιλούνια και είστε ένα... Επίσης μικρότερη πόλη σημαίνει ότι όλοι είναι στο βρακί του άλλου ήτοι δεν υπάρχει ανωνυμία...
Να ευχαριστείς τον θεό που δεν μένεις σε καμιά Πάτρα ή Τρίπολη... Με δύο μπουρδελάκια θα την έβγαζες παρέα με τα φανταράκια...
Είναι σαν να παραπονιόμαστε εμείς για τα μουνιά που έχει το Παρίσι και το Λονδίνο...
Αυτές όμως οι Λονδρέζες Ανατολικές ντοκτορα στο gagging σε λέω καρντάση...
Δυστυχώς για εμάς εδώ έχει δίκιο άσε που τα φράγκα που παίζουν κάτω είναι αλλά. ..και δεν εννοώ το πόσο κοστίζει η βιζιτα αλλά τα ποσά που διακινούνται

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Δεν υπάρχει αυτό το κορμί,απίθανη

Από το Amour πρέπει να ήρθε,δεν εξηγείται αλλιώς

Το κακο με το ριτς ειναι οτι δε γράφει σε καμια κοπέλα του τις υπηρεσίες που προσφέρει!!!
Έξυπνο θα ελεγα,αλλα και μεγάλη χαζομάρα μαζι.
Σε δικές μου επισκέψεις ευτυχως δεν είχαμε παρατράγουδα..

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Η εξήγηση ειναι απλή μικρότερη αγορά μικρότερη πίτα...
Και το ριτς σας στέλνει και το γκρης έρχεται και τζιντιή....
Είμαστε πέντε μιλούνια και είστε ένα... Επίσης μικρότερη πόλη σημαίνει ότι όλοι είναι στο βρακί του άλλου ήτοι δεν υπάρχει ανωνυμία...
Να ευχαριστείς τον θεό που δεν μένεις σε καμιά Πάτρα ή Τρίπολη... Με δύο μπουρδελάκια θα την έβγαζες παρέα με τα φανταράκια...
Είναι σαν να παραπονιόμαστε εμείς για τα μουνιά που έχει το Παρίσι και το Λονδίνο...
Αυτές όμως οι Λονδρέζες Ανατολικές ντοκτορα στο gagging σε λέω καρντάση...
φιλε θα ηταν ευκολη  η αριθμιτικη κ μονο εξηγηση...αλλα...πιο προσεκτικα...κατ αρχην εδω ο εσωτερικος τουρισμος μας δεν εχει να κανει με οικογενειες και τετοια...αλλα καθαρα..με...συνεδρια εκθεσεις οπου ο αλλος..ερχεται μακρια απο την οικογενεια..κ φυσικα να γαμησει,δεν μιλαω για την θεσσαλονικη του 80 που αναστεναζε ο βαρδαρης(εννια μουσες κλπ για τους παλιοτερους) οπου η ποιοτητα των κοριτσιων σε σχεση με την αθηνα...ηταν η μερα και η νυχτα και δεν ειχε ανοιξει ακομα το ανατολικο μλποκ...,ακομα οποτε βλεπω προσπαθειες γραφειων απο αθηνα να...σταθουν εδω πανω ..παντα..καποια στραβη συμβαινει....το τελευταιο το gde ....το spice models προσπαθησε καποιες φορες να φερει...αλλα τελικα προτιμαει την πατρα και τα γιαννενα!!..τελος οι δυο τρεις..νταραβερτζιδες που γνωριζω ....δεν ειχαν ποτε προβλημα ουτε με δουλεια ουτε με πελατεια...!...ναι τα πακετα που διακινουνται στην αθηνα...ειναι τεραστια σε σχεση με της θεσσαλονικης..αλλα δεν νομιζω αυτα τα λεφτα να πηγαινουν σε κοριτσια...των 120 140...αντε 150....των γραφειων σας...!...εγω παντως καπου στα σχολικα,..το αποδιδω....σε συνεργασια..με καποια "ΜΚΟ"...απο κανενα κρατιδιο του καυκασου......σταματω εδω φιλε μου ομως...και οταν με το καλο βρω χρονο...ευχαριστως να αναλυσουμε το gagging  το face fuck....η τελως παντων πως να γαμισουμε το στομα μιας μμουναρας...!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τίγκα στο συνέδριο είσαστε ρε καρντάση...
Και όλοι για να γαμήσουν ήρθανε...
Ξεκόλλα σου λέω και πάλι καλά είσαστε, αφού κι εγώ όταν ανεβαίνω βρίσκω με την βοήθεια κανα δυό φίλων συναγωνιστών να ρίξω καναν ξέμπαρκο πούτσο...
Τα γραφεία θέλουν να κάνουν τα κορίτσια 8 -10 ραντεβου την βάρδια... Για τέτοια νούμερα θες λαό... Πολύ λαό

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Τίγκα στο συνέδριο είσαστε ρε καρντάση...
Και όλοι για να γαμήσουν ήρθανε...
Ξεκόλλα σου λέω και πάλι καλά είσαστε, αφού κι εγώ όταν ανεβαίνω βρίσκω με την βοήθεια κανα δυό φίλων συναγωνιστών να ρίξω καναν ξέμπαρκο πούτσο...
Τα γραφεία θέλουν να κάνουν τα κορίτσια 8 -10 ραντεβου την βάρδια... Για τέτοια νούμερα θες λαό... Πολύ λαό

8 με 10 ραντεβού στη βάρδια για να κανουν,θα πρεπει να προσαρμόσουν ανάλογα και τις τιμές τους!!!
Αυτοί νομίζουν οτι ζουν ακομα στο 2005 και ζητανε 100/120 και 150€ οχι ομως για μια ωρα αλλα για ενα γαμησι,η αποχη απ'αυτους και η διαπραγμάτευση με νεα γραφεία ειναι το καλύτερο που μπορουμε να κανουμε.
Αντε ρε γκλάμουρ,για σενα μιλαμε...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κι όμως στην Αθήνα κάποιες τα φτάνουν τα 8 χαλαρά...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
πρωην στουντιοκοριτσο :grin: :grin: :grin: :cheesy: ;) ;)

Τις τελευταίες μερες πριν φυγει να παει πισω στη Ριγα να παντρευτεί μου εδειξε φωτο από το σπιτακι που αγορασε ...μαγκες καναμε καλη επενδυση..τα λεφτα μας πιασαν τοπο

σε ότι αφορα την εν λογω...χρυση μετριοτητα ηταν ,,καλη για ένα 100 ρικο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τις τελευταίες μερες πριν φυγει να παει πισω στη Ριγα να παντρευτεί μου εδειξε φωτο από το σπιτακι που αγορασε ...μαγκες καναμε καλη επενδυση..τα λεφτα μας πιασαν τοπο

σε ότι αφορα την εν λογω...χρυση μετριοτητα ηταν ,,καλη για ένα 100 ρικο
χρυση μετριοτητα μπορει να ηταν αλλα ηταν προθυμη χαμογελαστη καλη στο σοσιαλ...και αν εισουν και λιγο ευγενικος περνουσες πολυ ωραια...στην θεσσαλονικη λγω ελειψης επιλογων δεν προλαβαινε να κλεισει τα ποδια της... :hi: :hi:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
χρυση μετριοτητα μπορει να ηταν αλλα ηταν προθυμη χαμογελαστη καλη στο σοσιαλ...και αν εισουν και λιγο ευγενικος περνουσες πολυ ωραια...στην θεσσαλονικη λγω ελειψης επιλογων δεν προλαβαινε να κλεισει τα ποδια της... :hi: :hi:

συμφωνω απολυτως μαζι σου ηταν μια τιμια επιλογή....

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Του Φακιρη η τσουβαλα με νεες φωτογραφιες,για να θολωσει τα νερα  :jerking:

Κοιτα για μενα  είναι μια χαρα ξεκωλακι... και πιστευω ότι αξιζει η επενδυση ... :fuck2: :fuck2:
Καλυτερη από όλα τα χαζογκομενακια που δεν ξερουν να ανοιξουν τα ποδια τους  :uglystupid: :uglystupid:
Σε ότι αφορα τον Φακιρη ,να μην μου τον προσβαλεις ....αν και δεν τον ξερω προσωπικα .αλλα θα ελεγα ότι εχει καλο γουστο  :kneel: :kneel: ..τουλάχιστον στα 4 - 5 τεμαχια που εχουμε παρει και οι δυο ( σε διαφορερετικες χρονικες στιγμες )

βεβαια όπως λενε και στο χωριο μου περι ορεξεως κολοκυθοπιτα  :2funny: :2funny:

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
8 με 10 ραντεβού στη βάρδια για να κανουν,θα πρεπει να προσαρμόσουν ανάλογα και τις τιμές τους!!!
Αυτοί νομίζουν οτι ζουν ακομα στο 2005 και ζητανε 100/120 και 150€ οχι ομως για μια ωρα αλλα για ενα γαμησι,η αποχη απ'αυτους και η διαπραγμάτευση με νεα γραφεία ειναι το καλύτερο που μπορουμε να κανουμε.
Αντε ρε γκλάμουρ,για σενα μιλαμε...
Ποια νεα γραφεια, ακριβως; Υπαρχει προσφορα κατω απο 100/120; Ποια; Αν οχι, δεν υπαρχει αντικειμενο συζητησης.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Κοιτα για μενα  είναι μια χαρα ξεκωλακι... και πιστευω ότι αξιζει η επενδυση ... :fuck2: :fuck2:
Καλυτερη από όλα τα χαζογκομενακια που δεν ξερουν να ανοιξουν τα ποδια τους  :uglystupid: :uglystupid:
Σε ότι αφορα τον Φακιρη ,να μην μου τον προσβαλεις ....αν και δεν τον ξερω προσωπικα .αλλα θα ελεγα ότι εχει καλο γουστο  :kneel: :kneel: ..τουλάχιστον στα 4 - 5 τεμαχια που εχουμε παρει και οι δυο ( σε διαφορερετικες χρονικες στιγμες )

βεβαια όπως λενε και στο χωριο μου περι ορεξεως κολοκυθοπιτα  :2funny: :2funny:

Θελει η γκομενα να εχει πιασιματα,αρκετα ομως  :S
Απο κει και περα μονο αυτος μπορεσε να μιλησει τη γλωσσα της τελευταιας του εμπειριας,γι'αυτο και εβαλε 8 οταν οι αλλοι βαζαν 5 και 6  :think:
Σιγουρα ο καθενας εχει τα δικα του γουστα,απλα θα μπορουσε πολυ απλα να εγραφε οτι 'για τα δικα μου γουστα ειναι σουπερ' η μια κριτικη περιληπτικη(πραγμα που δεν κανει ο Φακιρης)
Υ.Γ ασχετα με το πειραγμα απο μεριας μου εδω μεσα,να ξεκαθαρισω οτι καθε μερα μαζι ειμαστε  :grin:

Ποια νεα γραφεια, ακριβως; Υπαρχει προσφορα κατω απο 100/120; Ποια; Αν οχι, δεν υπαρχει αντικειμενο συζητησης.

Εγραψα οτι ολοι θα θελαμε να μας ερθει το Γκλαμουρ,ισως δεν το ειδες  ;)
Οσο για την προσφορα,ναι εγω παιρνω κατω απο 100ε,προσπαθεια και πιεση θελει στους νταλαβερτζιδες  ;)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ελεύθερη αγορά είναι  :grin: Λένε αυτοί πόσα θέλουν,λέμε εμείς πόσα δίνουμε και αν τα βρούμε προχωράμε στο παρασύνθημα  :knockinb:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Χθες η ώρα 12-1 περίπου το μεσημέρι ποιο μελαχροινό ομορφόπαιδο ήταν στο Καψής με ριγέ μπλε-άσπρο πουκάμισο και πορνοκινητό Νόκια παλιού τύπου?και πήγαινε στις Ανέτα-Βέρα?(παρεμπιπτόντως μπάζα και τα 2)
κανένας από δω?αν θέλει ας στείλει πμ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom