blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.434
- Πόντοι
- 26.096
Αγνοούμε τις κριτικές του ΕΝ και του Φακιρη
Αγνοούμε τις κριτικές του ΕΝ και του Φακιρη
Κακούλης γίνεσαι ώρες-ώρεςΑγνοούμε τις κριτικές του ΕΝ και του Φακιρη
Κακούλης γίνεσαι ώρες-ώρες
Είναι αυτό που λένε,τα λέει στη κόρη ν'ακούει η πεθερά ε?Απλα ηθελα να δω αν το μέλος Φακιρη μας παρακολουθεί ;)
Aν περιμεναμε απο σενα.....θα ειχε αραχνιασει το θρεντ.....
Πανε στα ποντικια σου και ασε με εμενα στη δροσια μου...Παρε το κοντάρι και τα ταιρ απς,ξερεις εσυ...
Αδερφέ όλα τα καταλάβαμε αλλά κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια για να συνεχιστεί η δωρεάν διασκέδαση που μας προσφέρουνO αξιολογητης Βααλ εχει 3 κριτικες στο ΕΝ και οι δυο είναι για κοπελες του ιδιου πρακτοριου ( η άλλη μαλον σταματησε χαχαχαχ ) ..δηλαδή απολυτα αντικειμενικες ..τι δεν καταλαβαίνεται δηλαδή
Αδερφέ όλα τα καταλάβαμε αλλά κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια για να συνεχιστεί η δωρεάν διασκέδαση που μας προσφέρουν
Πάντα όταν πάω βοηθάω ;) Απλώς είμαι σίγουρος ότι έχει ξανάρθει και έλεγα μήπως υπάρχει τίποτα :-Αν πάς εσύ θα βοηθήσεις όλους μας.
Πάντα όταν πάω βοηθάω ;) Απλώς είμαι σίγουρος ότι έχει ξανάρθει και έλεγα μήπως υπάρχει τίποτα :-
Κάτσε ρε συ,μη βιάζεσαι...θα το δούμε το θέμαΠάνε,για να μας βοηθήσεις.
Έχει κι άλλες φωτό χωρίς φώτοσοπ αλλά πρέπει να κάνεις σύνδεση στο ΕΝ για να τις δεις,για πάρε μάτι,είναι με μαύρο μαλλί εκεί ;)Αυτες οι ελευσεις με 30 φωτο και παραμονη μιας ημερας ειναι υποπτες ...
Μεγαλο ρισκο και φαινετσι να υπαρχει πολυ φωτοσοπ στο προσωπο...
Έχει κι άλλες φωτό χωρίς φώτοσοπ αλλά πρέπει να κάνεις σύνδεση στο ΕΝ για να τις δεις,για πάρε μάτι,είναι με μαύρο μαλλί εκεί ;)
Έχει κι άλλες φωτό χωρίς φώτοσοπ αλλά πρέπει να κάνεις σύνδεση στο ΕΝ για να τις δεις,για πάρε μάτι,είναι με μαύρο μαλλί εκεί ;)
Έτσι όμως δε μπορείς να δεις τις real photos που βάζουν πολλές φορές ;)Δεν ειμαι γραμμενος εκει ...