Καλημέρα και από μένα. Χθες πέρασα από τη Βανέσα και θα σας πω τη γνώμη μου. Πάντα επαναλαμβάνω είναι μια γνώμη υποκειμενική και προς θεού δεν διεκδικώ το αλάθητο. Το αν θα περάσεις καλά με μια κοπέλα είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων που αν "κάτσουν" περνάς καλά. Σε αντίθετη περίπτωση...Εγώ έπεσα σ' αυτή την περίπτωση. Κατ' αρχάς να πω ότι η Βανέσα είναι μια κοπέλα λεπτή, γύρω στο 1,70, με μακρύ μέχρι τη μέση ξανθό μαλλί, βυζί σιλικονάτο (σκληρό στην αφή) και ωραίο μαυρισμένο σώμα. Ως εδώ όλα καλά. Όμως η κοπέλα δεν το έχει...Αν έχεις περάσει από "στίβο μάχης" που ονομάζεται Karolina ή Emily ή και άλλα "war dogs", δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει μια μετριότητα (επιεικώς) στο σεξ όπως η εν λόγω. Είναι εμφανές ότι η κοπέλα είναι μακριά από αυτό που λέμε καλές υπηρεσίες και ότι ήρθε εδω καθαρά διεκπεραιωτικά, για να μαζέψει τα ευρώ και να πάει στο καλό. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού η επίσκεψή κατέληξε να είναι απλά διεκπεραιωτική και για μένα. Αυτά.