Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Έκλεισα με Βανέσα από προχθές πριν γράψει κάποιος γι' αυτήν για αύριο. Όμως αυτά που γράφτηκαν για συλλήψεις με ανησυχούν. Βέβαια σήμερα μου ζήτησαν επιβεβαίωση με SMS οπότε μάλλον όλα είναι ΟΚ. Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής κάτι περισσότερο ας γράψει. Μη βρεθώ προ εκπλήξεως και αντι για τη Βανέσα έρθω μούρη μρ μούρη με κανένα στρουμφάκι!

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
TOΠ σε τι?

Αν εννοείς εμφάνιση, σίγουρα δεν είναι ΤΟΠ. Για την ακρίβεια πρώτα πρέπει να ξεπεράσεις το γεγονός ότι είναι κάπου 10 χρόνια πιο μεγάλη από τα δηλούμενα (24), μετά τη φατσα που είναι λιγάκι "ενισχυμένη" και στο τέλος τα παραπανίσια κιλά.

ΑΝ ξεπεράσεις τα παραπάνω, ΟΚ! Τα δουλεύει τα φράγκα. Αλλά πως μπορείς να συγκεντρωθείς όταν το θέαμα δεν είναι του ίδιου επιπέδου?

Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να λειτουργήσω αν δεν βλέπω και το μούναρο από πάνω, από κάτω ή πλαγίως!!  :)

Εγώ όταν λέω ΤΟΠ εννοώ τις υπηρεσίες. Όσο αφορά τα άλλα , απλά δε με χαλάνε!!!!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Έκλεισα με Βανέσα από προχθές πριν γράψει κάποιος γι' αυτήν για αύριο. Όμως αυτά που γράφτηκαν για συλλήψεις με ανησυχούν. Βέβαια σήμερα μου ζήτησαν επιβεβαίωση με SMS οπότε μάλλον όλα είναι ΟΚ. Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής κάτι περισσότερο ας γράψει. Μη βρεθώ προ εκπλήξεως και αντι για τη Βανέσα έρθω μούρη μρ μούρη με κανένα στρουμφάκι!
δεν παει ετσι...ή θα βρεθεις μαζι της ή με κανεναν άλλον...τις κοπελες κυνηγουν, όχι τους πελατες...!
οποτε ορμα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ok guys δε δίνω την πιστωτική στον zu (φοβάμαι περισσότερο για ο γεγονός ότι στην τράπεζα θα φανεί το όνομά μου και λιγότερο την πιθανότητα να με φεσώσει). Αλλά πως μπορώ να κλείσω το μωρό? Λέτε αν γκρινιάξω στο mail του θα πετύχω τίποτα? Επίσης, εσείς πως καταφέρατε και κλείσατε με τις κοπέλες του? Ήσασταν πελάτες στην Αθήνα? Η δε ζητούσε αρχικά πιστωτική? Πείτε καμία λύση. Ευχαριστώ

Πιστωτικη καρτα μην δινετε ποτε!. Οσο για τον Ζου, παντα δυσκολος ηταν ιδιως οταν χρησημοποιητε διαφορετικα εμαιλς οταν κλεινετε μωρα. Τωρα με τις διωξεις εχει γινει χειροτερος, και το καταλαβαινω. Θα σου ελεγα αν εχεις καποιο φιλαρακι που σε γνωριζει, να σου κλειση το μωρο γιατι πολυ δυσκολο το βλεπω με συσταση, αν δεν σε γνωριζει προσωπικα, να σου κλειση μωρο με αυτα που γινονται αυτες τις μερες.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πιστωτικη καρτα μην δινετε ποτε!. Οσο για τον Ζου, παντα δυσκολος ηταν ιδιως οταν χρησημοποιητε διαφορετικα εμαιλς οταν κλεινετε μωρα. Τωρα με τις διωξεις εχει γινει χειροτερος, και το καταλαβαινω. Θα σου ελεγα αν εχεις καποιο φιλαρακι που σε γνωριζει, να σου κλειση το μωρο γιατι πολυ δυσκολο το βλεπω με συσταση, αν δεν σε γνωριζει προσωπικα, να σου κλειση μωρο με αυτα που γινονται αυτες τις μερες.

εγώ που αλλάζω και γαμωκινητό συχνά, μου ζητάει να του πω και ποιό ήταν το προηγούμενο.... μα ρε μαλάκα άμα ήθελα να ξέρεις δεν θα το άλλαζα!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Εγώ όταν λέω ΤΟΠ εννοώ τις υπηρεσίες. Όσο αφορά τα άλλα , απλά δε με χαλάνε!!!!!!!
στο διλλημα:
ψιλομπουρουχα με ΤΟΠ σερβις και κουλουρι VS θεόμουνο, μη μου απτου με διεκπεραιωτικό σερβις.....
Νομιζω οτι με ξέρετε πλεον... :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
στο διλλημα:
ψιλομπουρουχα με ΤΟΠ σερβις και κουλουρι VS θεόμουνο, μη μου απτου με διεκπεραιωτικό σερβις.....
ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!!!!

κουφάλα GFE δεν θα τσακωθούμε ποτέ!   :rockon: :rockon:

Για μένα άσε τα κουκλάκια πιπινάκια ;)

Tipos
2006/04/11
Τα (-):
Newbie - 1ο tour κλπ (ως συνήθως από αυτό το πρακτορείο)
Μικρό στήθος, μικρό ακόμα και για μένα που είμαι φανατικός SmallPerkyΤ1tlover!
Ντροπαλή!! (Ναι ρε, σας έχει ξανατύχει?!?!). Παρακάλεσε να σβήσουμε τα φώτα, της έκανα τη χάρη και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα γιατί μάλλον ξεψάρωσε (βλ. services)
Ανύπαρκτα Αγγλικά, μετά βίας συνεννοείσαι.

Τα (+):
Αρκετά όμορφη γενικά, οι photos είναι real (που τις βρίσκουν.... να πάμε να ψωνίσουμε και μεις!), απαλό δέρμα, και όλα τα σχετικά.
Services: τελικά καλύτερα από αυτά που υπόσχεται, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Kissing with tongue (Πολύ καλή), αρκετή ώρα OWO - όχι τίποτα φοβερό μη φανταστούμε deep throat και τέτοια, αλλά στο site λέει OWC.
Πολύ υγρή, ζουμιά στα μπούτια στις κουβέρτες κλπ
Κάποιες κραυγούλες που ξέφευγαν (??) στη διάρκεια του sex που με εξίταραν αρκετά.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εκτος απο κουλουράς είσαι και...σαβουρογάμης κούκλε :2funny: :2funny: :2funny:

στο διλλημα:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αστα αυτά μία τριαντάρα που είναι το φετιχ της τα στραπ ον σίγουρα την ξέρεις καλά.... ;)

κουφάλα GFE δεν θα τσακωθούμε ποτέ!   :rockon: :rockon:

Για μένα άσε τα κουκλάκια πιπινάκια ;)

Tipos
2006/04/11

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
στο διλλημα:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!!!!
Τίποτα από τα δύο!!!!
Όταν πληρώνω τόσα λεφτά τα θέλω ΟΛΑ!!!
Μουνάρα, σέρβις, κουλούρι κα την.....ΜΑΝΑ ΤΗΣ σε Duo!!!!! :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Tipos, αυτος ο ρολος του κοινου θνητου σε παει πολυ τελικα!!!!
Welcome my friend!!!

Τανκ γιου! Μια χαρούλα είμαστε!

αστα αυτά μία τριαντάρα που είναι το φετιχ της τα στραπ ον σίγουρα την ξέρεις καλά.... ;)

eerrrr 40άρα μήπως??  :2funny:

Εννοείται ότι τη ξέρω, τι το ήθελα να πάω against my gutt feelings? :headbang: :headbang:  

... και γύρισα τρέχοντας στα πιπινάκια!  :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• img0003.jpg
    img0003.jpg
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τίποτα από τα δύο!!!!
Όταν πληρώνω τόσα λεφτά τα θέλω ΟΛΑ!!!
Μουνάρα, σέρβις, κουλούρι κα την.....ΜΑΝΑ ΤΗΣ σε Duo!!!!! :2funny: :2funny:

Σε ξερουμε τωρα Γεοπα! Ερχεται και την αλλη εβδομαδα απο τον Ζου Αθηνα ενα πολυ δυνατο πιπινι για ντουο .............. Ας μας στειλει ο Ζου και την διδημη αδελφη της και εκαι να δεις ντουο! Ρωτα τον Τρεζ  :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εκτος απο κουλουράς είσαι και...σαβουρογάμης κούκλε :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΜΕΣΩΣ....να με κραξεις!!!...χαχαχαχα :2funny: :2funny:

Συμφωνω με τον Geopa...οχι πως κυκλοφορουν τετοια multi-packs, αλλα αν υπαρχει τετοιο ΘΑ ΠΑΡΩ σιγουρα...
Τωρα στο ΔΙΛΛΗΜΑ που εθεσα (ετσι, φιλοσοφικα) θα διαλεγα το πρωτο!!! Εχει να κανει με την γενικη ανομβρία!
Οχι ομως πως ειναι ο κανονας μου ή τα θελω μου... :rockon: :rockon:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Kαλησπέρα στους εκλεκτούς guest stars Luc, Tipos, Geo!
Τι να σας τραγουδήσω; Μόλις επέστρεψα από διπλωματική αποστολή διάσωσης γοήτρου της πόλης μας!  :grin:
Oποιος πήγε από Lindi στις 7 βρήκε φωτιά αναμμένη και να μην παραπονεθεί για καθυστέρηση!

Τipos, αν έχεις τα μέσα ακόμα, κάντε κάτι με την ημερομηνία στις κριτικές!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μπά παίχτη μόνη της της έσβησε γιατί δεν είχε άλλον μετα  :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:

η αποστολή σου βλέπω ότι εξετελεστει με επιτυχία πάντως!!!
μπράβο..:thumbsup:
[size=20pt]Oποιος πήγε από Lindi στις 7 βρήκε φωτιά αναμμένη και να μην παραπονεθεί για καθυστέρηση![/size]

Τipos, αν έχεις τα μέσα ακόμα, κάντε κάτι με την ημερομηνία στις κριτικές!

Συνημμένα

• 2344.jpg
    2344.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom