azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Πάντως προς αποκατάσταση της τάξης 300 είναι η ώρα της Εβελίνας οχι 450
Τώρα,το σκέφτομαι..
Πάντως προς αποκατάσταση της τάξης 300 είναι η ώρα της Εβελίνας οχι 450
Έτσι. Κι αυτό ισχύει επιστημονικά.Απλά διαφορετική μουνάρα κάθε μέρα...
Θα σου σηκώνεται μεχρι να τα 100στήσεις!!!
Εξτρεμαδουρας που σου χρειάζεταιΤώρα,το σκέφτομαι..
γιατρε μου καταπλκκτικο το φαρμακο...απλα για να γινει αυτο στον ματαιο τουτον κοσμο ειτε ετσι ειτε αλλιως θελει γερο κομποδεμα δυστυχως, παροτι οι γυναικες ''εκτιμουν το χιουμορ''Απλά διαφορετική μουνάρα κάθε μέρα...
Θα σου σηκώνεται μεχρι να τα 100στήσεις!!!
Και εκτός αυτού είχες και φράγκα για πέταμα μπόλικα τοτες !έχεις δίκιο.... εγώ παλιά την έπαιρνα 170 φουλ για μιάμιση ώρα + 22 το χοτέλ...
καλά μου καθόταν... ήταν λίγο πιο μπαμπάτσικη βέβαια τότε...
Εξτρεμαδουρας που σου χρειάζεται
Τζίμη, δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεις από κοντά και να μην στη δώσει
Λέμε για φουλ σέρβις με anal,cim και πάντα σύμφωνα με τον τιμοκαταλογό της,450 πάειΠάντως προς αποκατάσταση της τάξης 300 είναι η ώρα της Εβελίνας οχι 450
Τι κάνεις καρντάσι,χάθηκες,όλα καλά?Είναι πανάκριβη η πουτάνα...
Ευτυχώς που την πήραμε όταν ήταν φτηνιάρα...!!!!
Που ειναι αυτος ο ξερολας εξτραμαλακας άραγε;
Αγγελούδι φίλε...Όντως... Ατελείωτη κούκλα στις φωτό τουλάχιστον, και στα 160 / ώρα ελκυστικό
δικε μου εγω παλι τας ψηλας γυναικας τις φοβαμαι οτι αγγουριζουν αν και δειχνει γλυκητατη καλο βολιΑγγελούδι φίλε...
Κωστάκι το σέρβις της μας ενδιαφέρει και αυτό δεν έχει να κάνει με το ύψος σίγουρα ;) Και όπως λέει και ο Άντι,είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αν έχεις 1,5 μέτρο ποδάρες πάνω απ΄το κεφάλι σου την ώρα που τη σπρώχνεις θα έχεις καλύτερη στύσηδικε μου εγω παλι τας ψηλας γυναικας τις φοβαμαι οτι αγγουριζουν αν και δειχνει γλυκητατη καλο βολι
εχω ροπη στα κοντοπουτανα ......αλλα οταν μιλαει η επιστημη....Κωστάκι το σέρβις της μας ενδιαφέρει και αυτό δεν έχει να κάνει με το ύψος σίγουρα ;) Και όπως λέει και ο Άντι,είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αν έχεις 1,5 μέτρο ποδάρες πάνω απ΄το κεφάλι σου την ώρα που τη σπρώχνεις θα έχεις καλύτερη στύση
εχω ροπη στα κοντοπουτανα ......αλλα οταν μιλαει η επιστημη....