sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Για να ανοίξεις σπίτι ή για να το κλείσεις?Γιατι δε την είπες να παει σ'ενα μοναστηρι?
Αυτα ειναι κορίτσια για σπιτι,ανοίξτε τα ματια σας..
Για να ανοίξεις σπίτι ή για να το κλείσεις?Γιατι δε την είπες να παει σ'ενα μοναστηρι?
Αυτα ειναι κορίτσια για σπιτι,ανοίξτε τα ματια σας..
Για να ανοίξεις σπίτι ή για να το κλείσεις?
Λέγεται ότι εκεί κρύβεται ο διάβολος...στην λεπτομέρειαΛεπτομέρειες
γκου χου γκου χου!!Θα γινεις κουμπαρος?
Οχι τιποτα δεν θα κινδυνευω να τη γαμησεις...
εντωμεταξυ ολοι γραψανε τις καλυτερες κριτικες για juliet, ο αλλος ο βλαχος παλι την χειροτερη γνωμη σχηματισε!!ρε μηπως να του φερουμε ρε φακι την μπελουτση η τον εξτρεμαδουρα?Λατρευουμε ΤΖΟΥΛΙΕΤ φανατικα!!!!
Εχεις ιδεα απο αναποδο ανθρωπο?εντωμεταξυ ολοι γραψανε τις καλυτερες κριτικες για juliet, ο αλλος ο βλαχος παλι την χειροτερη γνωμη σχηματισε!!ρε μηπως να του φερουμε ρε φακι την μπελουτση η τον εξτρεμαδουρα?
ναι...πηδαει απο ναομι καμπελ και πανω!!Εχεις ιδεα απο αναποδο ανθρωπο?
Βαθμολογησε τη ΤΖΟΥΛΙΕΤ 5 στο προσωπο και 6 στο σωμα!!!!
Τι περιμενεις απο τετοιο τενεκε?
Η πριγκηπισα με το στεμα της θελει να κανει και εσκορτ με 300ε την ωρα. βρε αι στο διαολο λεω εγω. ουστ.
Γάμησε τα καρντάσι Βέβαια για να λέμε τα πράματα με τ'όνομά τους είναι μια απίστευτη μουνάρα...για πολύ λίγους όμωςΗ πριγκηπισα με το στεμα της θελει να κανει και εσκορτ με 300ε την ωρα. βρε αι στο διαολο λεω εγω. ουστ.
Παράξενο...εμένα ανοίγει κανονικάρε παλικαρια μπορει ναμου πει κανεις γιατι δεν μπορω να ανοιξω την σελιδα της τζουλιετ στο εσκορτνιουζ?? page dont exist μου βγαζει
το ξερω ! πολυ περιεργοΠαράξενο...εμένα ανοίγει κανονικά
προφανώς είναι μπλοκαρισμένες κάποιες χώρες από IP.ρε παλικαρια μπορει ναμου πει κανεις γιατι δεν μπορω να ανοιξω την σελιδα της τζουλιετ στο εσκορτνιουζ?? page dont exist μου βγαζει
εμενα παντως δεν με πολυτρελαινει και τοσο...εχουνε ερθει και καλυτερα μουνια!!αρκετα τσουχτερο αλλα πολυ πολυ γαμευσιμο !!!
αχ αυτο το ξανθο γενος..θα μας ξετιναξει