ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.183
- Πόντοι
- 34.538
Δεν ξερω τι λεει ακριβως απο εμφανιση...
Ενα πουλακι ομως μου πε για δυνατο σερβις!!!!!
Δεν ξερω τι λεει ακριβως απο εμφανιση...
Μπορεί αλλά με τέτοια εμφάνιση να το πληρώσουμε κιόλας?Κάτι τέτοιες αυτής της ηλικίας παρακαλάνε ρε συ και πολλές πληρώνουν όχι να πληρώνονται
Τι να πω ρε παιδιά,έχουν τύχει διάφορα κατά καιρούς και έχω ακούσει άλλα τόσα αλλά αυτό δεν μ'ενδιαφέρει καθόλου να ασχοληθώΓια πες....
μεροκαμματο???Για πες....
μεροκαμματο???
εκπορνευση για να τα φας στις πορνες???Τί να κάνουμε, δύσκολοι καιροί....
εκπορνευση για να τα φας στις πορνες???
οσο δυνατο και να ειναι πρεπει να γινει με κλειστα τα ματια..απο που να αρχισω;κυταριτιδες;χαλαρωση δερματος;βυζι οχι σταρ.κρεμασταρ;Δεν ξερω τι λεει ακριβως απο εμφανιση...
Ενα πουλακι ομως μου πε για δυνατο σερβις!!!!!
οσο δυνατο και να ειναι πρεπει να γινει με κλειστα τα ματια..απο που να αρχισω;κυταριτιδες;χαλαρωση δερματος;βυζι οχι σταρ.κρεμασταρ;
την πιο τελεια πιπα να κανει παλι δεν θα τον εδινα...κατι τετοιες ειναι για συμπλεγματα οιδιποδεια!!
Κύκλος είναι.... Και στις μπύρες....
Την εχεις δει η την εχεις παρει?οσο δυνατο και να ειναι πρεπει να γινει με κλειστα τα ματια..απο που να αρχισω;κυταριτιδες;χαλαρωση δερματος;βυζι οχι σταρ.κρεμασταρ;
την πιο τελεια πιπα να κανει παλι δεν θα τον εδινα...κατι τετοιες ειναι για συμπλεγματα οιδιποδεια!!
δηλαδη ποοοοοοοοοοοοοοοοσο να απεχουν οι φωτο της απο την πραγματικοτητα;;;;...τουλαχιστον κρυψε ρε κοπελα μου το κολαρακι που ειναι λες και βγηκες απο ματς με κολοσφαλιαρες!!!Την εχεις δει η την εχεις παρει?
δηλαδη ποοοοοοοοοοοοοοοοσο να απεχουν οι φωτο της απο την πραγματικοτητα;;;;...τουλαχιστον κρυψε ρε κοπελα μου το κολαρακι που ειναι λες και βγηκες απο ματς με κολοσφαλιαρες!!!
εννοειται...εχει και αλλου πορτοκαλιες...μαυρο λοιπον...να κατεβασουνε τις τιμες.αλλιως μια καθε χρονο!!!Εν τω μεταξύ διάβαζα σήμερα πως κάποιοι μετά από παραίνεση του τιτανομέγιστοτεράστιου καρντασιού Yorkie συμφωνήσατε να ρίξετε μαύρο στο EOG για τη τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί (συμφωνώ κι επαυξάνω)κι αυτοί σαν απάντηση αύξησαν τις καινούργιες αφίξεις Μάλλον μας γελάν μεσ'τα μούτρα μας
Α,καλα....εικασιες....δηλαδη ποοοοοοοοοοοοοοοοσο να απεχουν οι φωτο της απο την πραγματικοτητα;;;;...τουλαχιστον κρυψε ρε κοπελα μου το κολαρακι που ειναι λες και βγηκες απο ματς με κολοσφαλιαρες!!!
Φίλε μη γελιέσαι,για να μη κατεβάζουν τις τιμές πα να πει ότι δουλεύουν ούτως η άλλως,οπότε μας γράφουν κι αυτοί όπως κι εμείς και η ζωή συνεχίζεται...εννοειται...εχει και αλλου πορτοκαλιες...μαυρο λοιπον...να κατεβασουνε τις τιμες.αλλιως μια καθε χρονο!!!
αμα σε λεει τσουβαλιαρη ο αλλος, μετα δεν θα σε υπερασπιζομαι να ξερεις!!Α,καλα....εικασιες....
Αμα δε δω....δεν λεω τιποτα...
Υπαρχουν πολλες στη ηλικια της που βαζουν κατω τις πιτσιρικες σε κορμι κλπ.