jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
την εκανες τη μαλακια;Πηγα ΤΖΟΛΙ ΧΘΕς...
ακολουθει κριτικη...
την εκανες τη μαλακια;Πηγα ΤΖΟΛΙ ΧΘΕς...
ακολουθει κριτικη...
Το εσωσα,καλα περασα....την εκανες τη μαλακια;
Παίζει κ να την είδα στο αεροδρόμιο.Αυτή η Μαρία που είναι εδώ σαν transformer είναι ρε γμτ. Ξέρει κανείς τίποτα ;
Παίζει κ να την είδα στο αεροδρόμιο.
Έκαναν μπαμ για πουτάνες με την άλληνα την πολύ ψηλή του ίδιου γραφείου.
Α,μολις ανεβηκε η κριτικη..
Αθήνα με τόσα που συμβαίνουν πού να κατέβεις..Πάλι για περιοδεία βγήκες ή μήπως Αθήνα για το άλογο;
Φίλε μου όσο πάει κι'ακριβαίνει το πράμα για σένα :S 300+ταξί ζητάνε για άουτκωλ μινιμουμ 2 ώρες
Εμένα γιατί μου είπαν σήμερα ότι ακόμη δεν ήρθαν θεσσαλονίκη??? θα είναι εδώ κατά το βραδάκι μου είπαν... >Παίζει κ να την είδα στο αεροδρόμιο.
Έκαναν μπαμ για πουτάνες με την άλληνα του ίδιου γραφείου.
Τελικά απ'ότι διάβασα έκανε και σε σένα σχεδόν τα ίδια κόλπα,απλώς εγώ χαλάστηκα και δεν έκατσα για δεύτερο γύρο,κατά τ'άλλα όπως τα περιγράφεις,είναι σαν να μιλάς για τη δική μου συνάντηση ΜΑΚΡΙΑ...Και μεις ασχολουμαστε με τη ΤΖΟΛΙ....
Ενταξει θελει να το δουλεψεις...Τελικά απ'ότι διάβασα έκανε και σε σένα σχεδόν τα ίδια κόλπα,απλώς εγώ χαλάστηκα και δεν έκατσα για δεύτερο γύρο,κατά τ'άλλα όπως τα περιγράφεις,είναι σαν να μιλάς για τη δική μου συνάντηση ΜΑΚΡΙΑ...
Εντάξει ρε καρντάσι το δούλεψα την ψιλοβρήκε,κάθησε και πάνω αλλά τι να το κάνεις...που να πάς για δεύτερο με μαλακία ψυχολογία? :SΕνταξει θελει να το δουλεψεις...
Ανταποκρινεται αν ασχοληθεις....
Πιο πολυ χαλαστηκα απο την εμφανιση....μετρια
Άσε καλύτερα μη πας,τόσες μέρες εδώ κλεισμένη θα την έχουν ξεμ....σειρε προσπαθω να την κλεισω 3 μερες συνεχομενες και απο τις 6 μεχρι τελους ειναι συνεχεια κλεισμενη...
Φίλε μου όσο πάει κι'ακριβαίνει το πράμα για σένα :S 300+ταξί ζητάνε για άουτκωλ μινιμουμ 2 ώρεςΑυτή η Μαρία που είναι εδώ σαν transformer είναι ρε γμτ. Ξέρει κανείς τίποτα ;
Πάλι καλά...
Δεν ισχύει. Όποτε ρωτήσω για 1 ώρα λένε ναι.
Θα έρθει κι αυτηνής η ώρα της... Συνζια από τις λίγες που είναι γαμώ τα άτομα και πραγματικά τα τιμάει τα λεφτά που παίρνειΓειά σου ρε Σύνθια με τα παιχνιδάκια σου...
Μαρίες άρες μάρες κουκουνάρες δεν απαντάνε...