Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Aυτο με τις fake φωτο δεν το καταλαβα ποτε..δλδ τι?Παω και ανοιγει αλλη...θα κατσω να δωσω 200ε??
Aυτο με τις fake φωτο δεν το καταλαβα ποτε..δλδ τι?Παω και ανοιγει αλλη...θα κατσω να δωσω 200ε??
Ωρες ωρες δουλευει το κατω κεφαλι και οχι το πανω ;)
Το flexible σου είναι όλα τα λεφτά ρε...Εγώ τα έχω ωράρια. 07:00-17:00 το πάνω, τις υπόλοιπες το κάτω...
Τα ΣΚ τα ωράρια είναι flexible...
Το flexible σου είναι όλα τα λεφτά ρε...
Μην το γελάς καθόλου,μπορεί και να πνίγεται στη δουλειά,υπάρχουν πολλοί ματσό φίλε μου που δε τα λογαριάζουν όταν πρόκειται για μια (ομολογουμένως) τόσο όμορφη παρουσία ;)Μηπως διαβάζει και καμία ενδιαφερόμενη...Στην Αθήνα τα κορίτσια ανοίγουν νέα thread κάθε μέρα. Εδώ έχουμε την δεσποινίς Vendy!
Έλα ρε, πάτησε ο Κιμ το κουμπί και ήρθε πρόσφυγας...
Τί να σου πω, όλοι ίδιοι είναι...
Νταξ,καπου εχει παραγαμηθει το θεμα με τα ζομπι στην πολη μας...
Λες να ναι καμια ανιψια του
Αυτη εχει και το ιδιο επιθετο,ενα παραπανω
Εμάς έτσι κι'αλλιώς δε μας μιλάνε οπότε...Κατάσκοπος θα είναι...
εγω παντως που προσπαθησα να την κλεισω αναμεσα 7-12 ητανε φουλ...Η Μάρτα (λέμε τώρα) φούλ σήμερα και κανείς καμιά ίνφο???
Καλά που ακύρωσα δηλαδή...Έσκασα μύτη σήμερα στο δωμάτιο της Vendy στο MP.Έχει βυζαρες κ μεγάλες ρώγες που χαίρεσαι να τις γλύφεις!Τώρα στην πίπα μου τα χάλασε γιατί δεν έκανε dt κ έγλυφε μόνο τον πουτσοκεφαλο!Μετά από προτροπή μου εγλυψε κ λίγο τ'αρχιδια.Δυστυχώς η Vendy δεν είναι καλή πουτσοπνιχτρα!Την βάζω ανάσκελα κ ξεκινάω το σπατουλαρισμα βάζοντας κ δυο δάχτυλα στο μουνι της όσο εγλυφα.Η Vendy έδειχνε ότι το απολαμβάνει κ εκεί που συνεχιζα της βάζω κωλοδαχτυλο που ενώ στην αρχή πήγε να το τραβήξει το άφησε τελικά!Συνεχιζα να γλυφω κ να καρφώνω τα δάχτυλά μου σε μουνι κ κωλο ταυτόχρονα!Αφού τελείωσε το σπατουλαρισμα βάζω λάστιχο κ ανεβαίνει για cowgirl.Καβαλουσε τον ψωλο με αργούς ρυθμούς γλύφοντας το δαχτυλο μου στο στόμα της.Την γύρισα μετά normal position κ της έριξα ένα δυνατό σφυροκόπημα κ τελειωσα πάνω στις βυζαρες της.Είχαμε λίγο social time κ μου δώσε να πιώ ένα μπουκαλάκι νερό εμφιαλωμένο.Μπανακι μετά κ αφού άφησα το δωράκι της στο τραπέζι με συνόδευσε μέχρι την πόρτα δίνοντας μου ένα φιλί στο στόμα.Χρονος παραμονής:40 λεπτά 160€.Για μένα προσωπικά η Vendy δεν με ενθουσίασε!Κινείται σε ρηχά νερά για ct.
ρε τακαρε επεσε πολύ φωτοσοπ δηλαδή διοτι η φωτο στην θαλασσα απεχει πολύ από τις άλλες φωτοςΈσκασα μύτη σήμερα στο δωμάτιο της Vendy στο MP.Έχει βυζαρες κ μεγάλες ρώγες που χαίρεσαι να τις γλύφεις!Τώρα στην πίπα μου τα χάλασε γιατί δεν έκανε dt κ έγλυφε μόνο τον πουτσοκεφαλο!Μετά από προτροπή μου εγλυψε κ λίγο τ'αρχιδια.Δυστυχώς η Vendy δεν είναι καλή πουτσοπνιχτρα!Την βάζω ανάσκελα κ ξεκινάω το σπατουλαρισμα βάζοντας κ δυο δάχτυλα στο μουνι της όσο εγλυφα.Η Vendy έδειχνε ότι το απολαμβάνει κ εκεί που συνεχιζα της βάζω κωλοδαχτυλο που ενώ στην αρχή πήγε να το τραβήξει το άφησε τελικά!Συνεχιζα να γλυφω κ να καρφώνω τα δάχτυλά μου σε μουνι κ κωλο ταυτόχρονα!Αφού τελείωσε το σπατουλαρισμα βάζω λάστιχο κ ανεβαίνει για cowgirl.Καβαλουσε τον ψωλο με αργούς ρυθμούς γλύφοντας το δαχτυλο μου στο στόμα της.Την γύρισα μετά normal position κ της έριξα ένα δυνατό σφυροκόπημα κ τελειωσα πάνω στις βυζαρες της.Είχαμε λίγο social time κ μου δώσε να πιώ ένα μπουκαλάκι νερό εμφιαλωμένο.Μπανακι μετά κ αφού άφησα το δωράκι της στο τραπέζι με συνόδευσε μέχρι την πόρτα δίνοντας μου ένα φιλί στο στόμα.Χρονος παραμονής:40 λεπτά 160€.Για μένα προσωπικά η Vendy δεν με ενθουσίασε!Κινείται σε ρηχά νερά για ct.
Da!Για ρωσιδα από Μόσχα όπως μου δηλωσε(ο θεός κ η ψυχή της,ούτε είδα διαβατήριο)δεν μου πρόσφερε μια ωραία συνεδρια αναψυχής(DSK)που να με απογειώσει!ρε τακαρε επεσε πολύ φωτοσοπ δηλαδή διοτι η φωτο στην θαλασσα απεχει πολύ από τις άλλες φωτος