Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Aυτο με τις fake φωτο δεν το καταλαβα ποτε..δλδ τι?Παω και ανοιγει αλλη...θα κατσω να δωσω 200ε??

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.421
Πόντοι
33.818
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Το flexible σου είναι όλα τα λεφτά ρε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μηπως διαβάζει και καμία ενδιαφερόμενη...Στην Αθήνα τα κορίτσια ανοίγουν νέα thread κάθε μέρα. Εδώ έχουμε την δεσποινίς Vendy!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Μηπως διαβάζει και καμία ενδιαφερόμενη...Στην Αθήνα τα κορίτσια ανοίγουν νέα thread κάθε μέρα. Εδώ έχουμε την δεσποινίς Vendy!
Μην το γελάς καθόλου,μπορεί και να πνίγεται στη δουλειά,υπάρχουν πολλοί ματσό φίλε μου που δε τα λογαριάζουν όταν πρόκειται για μια (ομολογουμένως) τόσο όμορφη παρουσία  ;)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Η Μάρτα (λέμε τώρα) φούλ σήμερα και κανείς καμιά ίνφο???  :think:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Έσκασα μύτη σήμερα στο δωμάτιο της Vendy στο MP.Έχει βυζαρες κ μεγάλες ρώγες που χαίρεσαι να τις γλύφεις!Τώρα στην πίπα μου τα χάλασε γιατί δεν έκανε dt κ έγλυφε μόνο τον πουτσοκεφαλο!Μετά από προτροπή μου εγλυψε κ λίγο τ'αρχιδια.Δυστυχώς η Vendy δεν είναι καλή πουτσοπνιχτρα!Την βάζω ανάσκελα κ ξεκινάω το σπατουλαρισμα βάζοντας κ δυο δάχτυλα στο μουνι της όσο εγλυφα.Η Vendy έδειχνε ότι το απολαμβάνει κ εκεί που συνεχιζα της βάζω κωλοδαχτυλο που ενώ στην αρχή πήγε να το τραβήξει το άφησε τελικά!Συνεχιζα να γλυφω κ να καρφώνω τα δάχτυλά μου σε μουνι κ κωλο ταυτόχρονα!Αφού τελείωσε το σπατουλαρισμα βάζω λάστιχο κ ανεβαίνει για cowgirl.Καβαλουσε τον ψωλο με αργούς ρυθμούς γλύφοντας το δαχτυλο μου στο στόμα της.Την γύρισα μετά normal position κ της έριξα ένα δυνατό σφυροκόπημα κ τελειωσα πάνω στις βυζαρες της.Είχαμε λίγο social time κ μου δώσε να πιώ ένα μπουκαλάκι νερό εμφιαλωμένο.Μπανακι μετά κ αφού άφησα το δωράκι της στο τραπέζι με συνόδευσε μέχρι την πόρτα δίνοντας μου ένα φιλί στο στόμα.Χρονος παραμονής:40 λεπτά 160€.Για μένα προσωπικά η Vendy δεν με ενθουσίασε!Κινείται σε ρηχά νερά για ct.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Έσκασα μύτη σήμερα στο δωμάτιο της Vendy στο MP.Έχει βυζαρες κ μεγάλες ρώγες που χαίρεσαι να τις γλύφεις!Τώρα στην πίπα μου τα χάλασε γιατί δεν έκανε dt κ έγλυφε μόνο τον πουτσοκεφαλο!Μετά από προτροπή μου εγλυψε κ λίγο τ'αρχιδια.Δυστυχώς η Vendy δεν είναι καλή πουτσοπνιχτρα!Την βάζω ανάσκελα κ ξεκινάω το σπατουλαρισμα βάζοντας κ δυο δάχτυλα στο μουνι της όσο εγλυφα.Η Vendy έδειχνε ότι το απολαμβάνει κ εκεί που συνεχιζα της βάζω κωλοδαχτυλο που ενώ στην αρχή πήγε να το τραβήξει το άφησε τελικά!Συνεχιζα να γλυφω κ να καρφώνω τα δάχτυλά μου σε μουνι κ κωλο ταυτόχρονα!Αφού τελείωσε το σπατουλαρισμα βάζω λάστιχο κ ανεβαίνει για cowgirl.Καβαλουσε τον ψωλο με αργούς ρυθμούς γλύφοντας το δαχτυλο μου στο στόμα της.Την γύρισα μετά normal position κ της έριξα ένα δυνατό σφυροκόπημα κ τελειωσα πάνω στις βυζαρες της.Είχαμε λίγο social time κ μου δώσε να πιώ ένα μπουκαλάκι νερό εμφιαλωμένο.Μπανακι μετά κ αφού άφησα το δωράκι της στο τραπέζι με συνόδευσε μέχρι την πόρτα δίνοντας μου ένα φιλί στο στόμα.Χρονος παραμονής:40 λεπτά 160€.Για μένα προσωπικά η Vendy δεν με ενθουσίασε!Κινείται σε ρηχά νερά για ct.
:thumbsup: Καλά που ακύρωσα δηλαδή...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
ρε τακαρε επεσε πολύ φωτοσοπ δηλαδή διοτι η φωτο στην θαλασσα απεχει πολύ από τις άλλες φωτος

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
ρε τακαρε επεσε πολύ φωτοσοπ δηλαδή διοτι η φωτο στην θαλασσα απεχει πολύ από τις άλλες φωτος
Da!Για ρωσιδα από Μόσχα όπως μου δηλωσε(ο θεός κ η ψυχή της,ούτε είδα διαβατήριο)δεν μου πρόσφερε μια ωραία συνεδρια αναψυχής(DSK)που να με απογειώσει!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom