Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Και εγώ έτσι την έπαθα και λέω δεν δοκιμάζω... Και της το είπα κιόλας όταν μου είπε ότι δεν έχει πολύ δουλειά...
Βάλε ρε συ. Αν έχεις πρόσβαση σε wifi τζάμπα είναι. Κρίμα να το χάσεις γιατί ο νταβάς έχει μυαλό μικρότερο από τον ΘουΒου...
:2funny: :2funny: :2funny: ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ,Ζητάει 200άρια και τσιγγουνεύεται τα 10λεπτα για sms!

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
:2funny: :2funny: :2funny: ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ,Ζητάει 200άρια και τσιγγουνεύεται τα 10λεπτα για sms!

Αν θες να τηε στείλω μήνυμα εγώ. Να της πω πως θα την περιμένεις στη είσοδο και για να σε γνωρίσει θα τρώς από δυο πιάτα πατσά... :rockon: :rockon: :rockon:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
Για όσους έχουν θέματα επικοινωνίας με Veronica και με ρωτάνε να πω πως τα γίδια του πρακτορείου είναι γύφτουλες και απαντάνε μόνο σε viber για να μη χρεωθούν.
Ρωτάμε στο forum και απαντάμε στο forum για να ενημερώνονται όλοι. Αυτά.

Το cim το χρεώνει +50. Τα έσκασα γιατί το είχα απόλυτη ανάγκη όπως λένε και κάτι λολάδια εδω μέσα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:. Το χοτέλι στην αρχή Μοναστηρίου.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Αν θες να της στείλω μήνυμα εγώ. Να της πω πως θα την περιμένεις στη είσοδο και για να σε γνωρίσει θα τρώς από δυο πιάτα πατσά... :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: Τη ταινία του θου-βου πάντως την είδαμε όλη έτσι?

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Κατι που ειχα καιρο κατα νου....τελικα μου εκατσε!!!   :rockon:

Ντουο....

εμφανως ποιο ομορφες απο τις φωτος τους.....σχολια γενικα υπαρχουν και στα προφιλ εδω  :erection:

Ναι ρε φίλε απο τα καλύτερα Ντούο, θέλω και εγω να τις δώσω μια επίσκεψη αν τις προλάβω!

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
229
Πόντοι
21
Ναι ρε φίλε απο τα καλύτερα Ντούο, θέλω και εγω να τις δώσω μια επίσκεψη αν τις προλάβω!

Δυστυχως μου ειπαν οτι θα ειναι μονο για σημερα....αν και μπορει να αλλαξει εκτος απροοπτου!!!  :dancing:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
:2funny: :2funny: :2funny: Τη ταινία του θου-βου πάντως την είδαμε όλη έτσι?

Ο ΘουΒου ήταν χρόνια μπροστά... Πέρα από την πλάκα να πω πως ήταν χιούμορ από την πλευρά μου, γιατί κάποιος μετά μου ζήτησε να του κλείσω και ραντεβού... :headbang: :headbang: :headbang: Μήπως να του φορέσω και την καπότα...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
Δεύτερο :knockinb: :knockinb: με Veronica. Καλά ρε μαλάκες της μεταφράζετε τις κριτικές;  :headbang:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Γαμω την πουτανα μου ...
το καταλαβαινω να κλεινεις ραντεβου και να στο ακυρωνουν με μηνυμα, η να σου αλλαζουν την ωρα εστω την τελευταια στιγμη
Να κλεινω ραντεβου στο χοτελι ομως, μετα απο αλλαγη ωρας μαλιστα , να εχω αλλαξει δηλαδη το προγραμμα μου και ολα αυτα και να μενω σαν τον μαλακα στο λομπυ και να μην απαντανε στα μηνυματα μου , γαμω την πουτανα μου μεσα , αυτο δεν μου το εχει κανει ουτε γκομενα κανονικη (μη επαγγελματιας)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Γαμω την πουτανα μου ...
το καταλαβαινω να κλεινεις ραντεβου και να στο ακυρωνουν με μηνυμα, η να σου αλλαζουν την ωρα εστω την τελευταια στιγμη
Να κλεινω ραντεβου στο χοτελι ομως, μετα απο αλλαγη ωρας μαλιστα , να εχω αλλαξει δηλαδη το προγραμμα μου και ολα αυτα και να μενω σαν τον μαλακα στο λομπυ και να μην απαντανε στα μηνυματα μου , γαμω την πουτανα μου μεσα , αυτο δεν μου το εχει κανει ουτε γκομενα κανονικη (μη επαγγελματιας)

Η μλκ είναι οτι αν κανει ένας πελάτης το ίδιο , ή αν φύγει επειδή δεν του αρεσει η κοπέλα τότε αυτόματα τον βάζουν στην black list και εφεξής δε μπορεί να επικοινωνεί με κοπέλες ή πρακτορεία απο τον ίδιο αριθμό.
Εμείς ομως σαν πελάτες δεν έχουμε μέσο αντίδρασης σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές εκτός απο τη δημοσιοποίηση και το μποϊκοτάζ
Αν και μεταξύ ημων των πελατών νομίζω πως δεν υπάρχει αλληλεγγύη και όλο και καποιος θα σπάσει και θα παει

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Γαμω την πουτανα μου ...

Έτσι όταν μας στέλνουν τις σαβούρες και μας ακυρώνουν ραντεβού καλά είναι, δώσε το όνομα της να ξέρουμε και εμείς φίλος..

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ο ΘουΒου ήταν χρόνια μπροστά... Πέρα από την πλάκα να πω πως ήταν χιούμορ από την πλευρά μου, γιατί κάποιος μετά μου ζήτησε να του κλείσω και ραντεβού... :headbang: :headbang: :headbang: Μήπως να του φορέσω και την καπότα...
Και είναι ακόμα  :rockon:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
Γαμω την πουτανα μου ...

Για ποιά λες;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αποτυχημένη προσπάθεια να κλείσω για αύριο,full booked μου είπαν.Ας ενημερώσει κάποιος να ξέρουμε τι χάνουμε... :(
Re paidia gia tin sygekrimeni kopela gnwrizei kaneis kati ?
Fainetai apisteyti...

Οι φωτό με τα εσώρουχα εμφανίζονται και σε πολλές άλλες κοπέλες οπότε μάλλον δεν είναι δικές της, αυτή στο ασανσέρ είναι από Σαλόνικα;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Eπίσκεψη σε Λένα.
Γύρω στα 28-30,μελαχροινή με μακρύ μαλλί,μαυρισμένη,πολύ ωραίος κώλος,στήθος φτιαγμένο 2άρι περίπου,γενικά εμφάνιση ψιλογκλάμουρ.Φορούσε μαύρο νεγκλιζε ,ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα.
Όμορφο πρόσωπο,με μειονέκτημα ότι είναι κάπως σκαμμένο από παλιά ακμή.
Σέρβις πάρα πολύ καλό,με προθυμία,pse θα έλεγα για όποιον το ζητάει.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom