mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 194
- Like
- 25.344
- Πόντοι
- 33.818
Δε παίζεσαι!Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει,ε?
Ότι βρεθεί στο δρόμο μου εκτελείται....
Δε παίζεσαι!Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει,ε?
Εδώ πήγε κανένας για ???
Εδώ έπεσε καθόλου το μάτι σου?Για διαβάστε τι λέει ρε παιδιά,για αναγνώριση πάμε? Please text and if you prefer to talk then text first requesting to talk. Please have a valid form of identification available when meeting.Καλό και τούτο200 ευρώ για ένα μασάζ η Bella() μεγάλη ευκαιρία τρέξτε μην χάσετε
?Εδώ έπεσε καθόλου το μάτι σου?Για διαβάστε τι λέει ρε παιδιά,για αναγνώριση πάμε? Please text and if you prefer to talk then text first requesting to talk. Please have a valid form of identification available when meeting.Καλό και τούτο
Γαβ γαβ! Τί ειν' τούτο ωρέ;
Δεν ξέρω αν βοηθάει ή αν έχει σημασία...αλλά έχει ίδιο νούμερο τηλεφώνου με μια που είχα πέρσι πάλι Θεσσαλονίκη...ξανθιά επίσης αλλά δεν παίρνω όρκο αν είναι η ίδια
και εγώ για το καθαρόαιμο με pedigree πήγα μας βγήκε πιο πολύ teen τελικά
Το έφαγες; Καλή είναι;
Για να δούμε...Δεν ξέρω αν βοηθάει ή αν έχει σημασία...αλλά έχει ίδιο νούμερο τηλεφώνου με μια που είχα πέρσι πάλι Θεσσαλονίκη...ξανθιά επίσης αλλά δεν παίρνω όρκο αν είναι η ίδια
Ήταν τόσο αδιάφορη η συνάντηση που την έχω ξεχάσει τελείως..μπορεί να είναι μην είναι η ίδια άλλα το νούμερο τηλ είναι 100%
Για να δούμε...
Μακάρι να είναι και το μόνο που θα σε προβληματίσειΛέω να ρισκάρω αύριο...Τα 59 κιλά με προβληματίζουν λίγο...
Ότι τώρα εσύ House είσαι απλός πελάτης της τάδε και σε φιμώσαμε απ' το να πεις την άποψή σου ε; Και σε καίει η "αλήθεια". Το μόνο απειλητικό και ύπουλο εδώ είναι αυτό που κάνεις εσύ. Ότι υπάρχουν γραπτά sms κλπ.