πουτσες μπλε μελναγχολικες μοντερατορα!
η ξανθια ρωσιδα απο την αγια πετρουπολη που της αρεσουν οι πιπες και δη οι ναργιλεδες εχει παλλα μειον που βαριεμαι να γραψω!
και αντε εσυ την συναντησες και εχεις αποψη εστω και διαφορετικη απο την δικη μου!
ο αλλος ο βλακας επιμενει και ακομα δεν εχει καταλαβει οτι εγω αντεδρασα στο ξεκαθαρο προμοτορικο
ποστ του που εγραψε χωρις καν να την εχει συναντησει εχονας ιδιαν αποψη!
τεσπα κακως ασχολουμαι...
ας γραφουν οι τυποι που ποσταρουν με βαση το ενστικτο τους και εμεις που πηγαινουμε και τις συναντουμε ας σιωπουμε!
καλη σας μερα!
η ξανθια ρωσιδα απο την αγια πετρουπολη που της αρεσουν οι πιπες και δη οι ναργιλεδες εχει παλλα μειον που βαριεμαι να γραψω!
και αντε εσυ την συναντησες και εχεις αποψη εστω και διαφορετικη απο την δικη μου!
ο αλλος ο βλακας επιμενει και ακομα δεν εχει καταλαβει οτι εγω αντεδρασα στο ξεκαθαρο προμοτορικο
ποστ του που εγραψε χωρις καν να την εχει συναντησει εχονας ιδιαν αποψη!
τεσπα κακως ασχολουμαι...
ας γραφουν οι τυποι που ποσταρουν με βαση το ενστικτο τους και εμεις που πηγαινουμε και τις συναντουμε ας σιωπουμε!
καλη σας μερα!
Πρέπει να πέρασε αρκετός κόσμος.
Αρχικά μπορεί να φαίνεται ότι δεν βαστάει και να σας ζητήσει να κόψετε,αλλά στην πορεία κρατάει γερά.
Το anal το δέχεται στην 5η-6η επίμονη απαίτηση κάπου στα 25λεπτά του ραντεβού (Ακόμα κ αν ζητήθηκε στο booking)
Οπότε μην τα παρατήσετε με το πρώτο όχι.
Εμφανισιακά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και άποψή μου ότι οι φωτογραφίες την μεγαλοδείχνουν.