GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.697
- Πόντοι
- 25.165
Πανε σε studio.Δεν έχει τίποτα καλό για το τριήμερο... πάλι χειροκίνητα θα την βγάλουμε
Πανε σε studio.Δεν έχει τίποτα καλό για το τριήμερο... πάλι χειροκίνητα θα την βγάλουμε
Και ξαφνικά εμφανίστηκε στο μενού της Θεσσαλονίκης η [glow=red,2,300]EVELINA[/glow] (), διαθέτοντας μάλιστα κι αρκετές καλές κριτικές στο ενεργητικό της. Εδώ στο site δε μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό με αυτήν. Έχει κάποιος συναγωνιστής προσωπική άποψη??
Ωραιο το μωρο!!!!Ελεος,τα εχω πει 10 φορες,απο το μεροκαματο των 40ε στα μασατζιδικα,ξαφνικα στα 170ε!!!
Αμε στο διαλο κοπελια που νομιζεις οτι τρωμε κουτοχορτο
μεροκαματο των 40ε στα μασατζιδικα...
Ναι ναι..Ωραιο το μωρο!!!!
Ναι ναι..
τόσο ωραίο που τα κρατάει (τα κάλη) της για να μην τα δούμε στο πάτωμα..
Κάποιος πήγε στη NIKA και ανέβασε κριτική στο προφίλ της. Φαίνεται αληθινή. Ελπίζω, για δείτε και οι πιο έμπειροι.
Ευχαριστώ φίλος, θα τα έκλαιγα τα ευρώπουλα!
Αυτό φίλε ΜrKavlopoulos δεν αποδεικνύει απαραίτητα ότι είναι ψεύτικο προφίλ με ψεύτικες φωτός. Πολύ πιθανόν η ίδια κοπέλα να έχει σκάσει και με άλλα πρακτορεία σε άλλα tour σε άλλες πόλεις κλπ.
Kαι εγώ φίλε ευχαριστώ.Είχα σκοπό να την επισκεφτώ μεθαύριο που έρχεται Ηράκλειο.Ευχαριστώ φίλος, θα τα έκλαιγα τα ευρώπουλα!
Αυτό φίλε ΜrKavlopoulos δεν αποδεικνύει απαραίτητα ότι είναι ψεύτικο προφίλ με ψεύτικες φωτός. Πολύ πιθανόν η ίδια κοπέλα να έχει σκάσει και με άλλα πρακτορεία σε άλλα tour σε άλλες πόλεις κλπ.
Πάντως στο ΕΝ ανέβηκε και άλλη διθυραμβική κριτική για αυτή....
εγώ πάντως εδώ θα πήγαινα αν ήμουν Σαλόνικα...
όσο για το γραφείο τάχουμε πεί...
ο ξερόλας πήρε μια φορά και δεν του βγήκε και τόχει βάλει στην μαύρη λίστα...