Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
150 την ωρα μου ειπε...φενεται καλη περιπτωση απο τις φωτο παντως
Όσο περνάει η ώρα αυξάνει η τιμή.. τώρα ζητάει 200 την ώρα και 300 τις 2 ώρες. Και το αστείο είναι πως θα βρεθεί κόσμος να τα δώσει σε μια άγνωστη και με αμφίβολες υπηρεσίες κοπέλα. Στο Βουκουρέστι από όπου μας ήρθε και ήμουν πρόσφατα δεν παίρνουν πάνω από 150-200 RON (1E=4,2 RON) την ώρα.

Hello hello

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
87
Πόντοι
0
Όσο περνάει η ώρα αυξάνει η τιμή.. τώρα ζητάει 200 την ώρα και 300 τις 2 ώρες. Και το αστείο είναι πως θα βρεθεί κόσμος να τα δώσει σε μια άγνωστη και με αμφίβολες υπηρεσίες κοπέλα. Στο Βουκουρέστι από όπου μας ήρθε και ήμουν πρόσφατα δεν παίρνουν πάνω από 150-200 RON (1E=4,2 RON) την ώρα.

πηγα για 30 λεπτα πηρε 100. ξανθια ωραιο σωμα(κωλαρα), με την πιπα της ουτε καν μου σηκωθηκε(με προφυλακτικο) και ασε που ειχε εμμονη δεν με αφηνε να βαλω το προφυλακτικο μονος μου και ουτε καν να το ακουμπισω μετα..αν δεν ητανε μονο 100 θα τα εκλεγα.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
πηγα για 30 λεπτα πηρε 100. ξανθια ωραιο σωμα(κωλαρα), με την πιπα της ουτε καν μου σηκωθηκε(με προφυλακτικο) και ασε που ειχε εμμονη δεν με αφηνε να βαλω το προφυλακτικο μονος μου και ουτε καν να το ακουμπισω μετα..αν δεν ητανε μονο 100 θα τα εκλεγα.
  :- Στουντιοκατάσταση τύπε;

gunbit2013

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0

καμια αλλη λεπτομερεια?στο σεξ πως ηταν?

Hello hello

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
87
Πόντοι
0
 :- Στουντιοκατάσταση τύπε;

η κοπελα ανωτερη απο στουντιο(ωραιο σωμα και δερμα) αλλα μοθ εδωσε την εντυπωση τησ ξεπετας(γιατι εκατσα ενα 15λεπτο) οποτε δεν μπορω να πω πολλα.. αλλα απο την εμπειρια μου θα ελεγα γενικα μακρια και απο οσα προλαβα να δω δεν πρεπει να ειναι δεκτικη σε πολλα πραγματα(παντα κρινοντας απο τις αντιδρασεις της)Βασικα εγω σπαστικα και με την κατασταση με το προφυλακτικο οθτε καν να το αγγιξω δεν με αφηνε(σε βαθμο υστεριας) για να το εφαρμοσω καλα στο τελος ,τι να πω δεν ξερω...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
η κοπελα ανωτερη απο στουντιο(ωραιο σωμα και δερμα) αλλα μοθ εδωσε την εντυπωση τησ ξεπετας(γιατι εκατσα ενα 15λεπτο) οποτε δεν μπορω να πω πολλα.. αλλα απο την εμπειρια μου θα ελεγα γενικα μακρια και απο οσα προλαβα να δω δεν πρεπει να ειναι δεκτικη σε πολλα πραγματα(παντα κρινοντας απο τις αντιδρασεις της)Βασικα εγω σπαστικα και με την κατασταση με το προφυλακτικο οθτε καν να το αγγιξω δεν με αφηνε(σε βαθμο υστεριας) για να το εφαρμοσω καλα στο τελος ,τι να πω δεν ξερω...
Δεν πειράζει τύπε,τη σπαστική συμπεριφορά δε μπορεί να την προβλέψεις a priori ,που έλεγε και ο Fantom.

Σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Τελικά το κρύωμα που με κράτησε σπίτι δεν αποδείχθηκε και τόσο άσχημο για την τσέπη μου κι ας είναι low fare η κορασίς.

D

dude901123

Επισκέπτης
Τα 15 λεπτά 100 ευρώ και μάλιστα πίπα με προφυλακτικό? Πάλι καλά που δεν χρεώνει λεπτό και ευρώ.. Και πως έχει το CIM στις στάνταρ υπηρεσίες αν κάνει με προφύλαξη? Νομίζω έπρεπε να την κάνεις..

gunbit2013

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μισο να ξεκαθαρισουμε κατι.η πιπα με προφυλακτικο ηταν δικη του απαιτηση ή της κοπελας? :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
μισο να ξεκαθαρισουμε κατι.η πιπα με προφυλακτικο ηταν δικη του απαιτηση ή της κοπελας? :think:
Ανέβηκε και κριτική στο ΕΝ που επιβεβαιώνει ότι δεν αξίζει το κοριτσάκι.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ανέβηκε και κριτική στο ΕΝ που επιβεβαιώνει ότι δεν αξίζει το κοριτσάκι.
Καλημέρα. Επειδή δεν βλέπω κάτι,ανέβασες κριτική και περιμένει έγκριση;

Ή ανέβηκε το βράδυ αρνητική κριτική και την κατεβάσαν αμέσως; (το πιο πιθανό δλδ,αυτό κατάλαβα)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Καλημέρα. Επειδή δεν βλέπω κάτι,ανέβασες κριτική και περιμένει έγκριση;

Ή ανέβηκε το βράδυ αρνητική κριτική και την κατεβάσαν αμέσως; (το πιο πιθανό δλδ,αυτό κατάλαβα)
Μάγκα μου έγινε το εξής. Ανέβηκε κριτική στο EN όχι από μένα αλλά από άλλον συναγωνιστή, πρόλαβα την διάβασα ήταν και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με βαθμολογία 9 στην εμφάνιση και 0,5 στην επικοινωνία και στο σέρβις. Τώρα ξαναμπήκα και δεν υπάρχει. Το καθαρίσανε.  :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Έλεγε τα ίδια περίπου με τον Απόστολο και με ανάλυση γιατί πρέπει να την αποφύγουμε. Μάλιστα ο άνθρωπος τα είχε γράψει και στα Αγγλικά για να βοηθήσει Έλληνες και μη.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Μάγκα μου έγινε το απίστευτο. Ανέβηκε κριτική στο EN όχι από μένα αλλά από άλλον συνσγωνιστή, πρόλαβα την διάβασα ήταν και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με βαθμολογία 9 στην εμφάνιση και 0,5 στην επικοινωνία και στο σέρβις. Τώρα ξαναμπήκα και δεν υπάρχει. Το καθαρίσανε.  :2funny: :2funny: :2funny:
Με συνοπτικές διαδικασίες  :coffee: typical EN

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Και ένα δωράκι για τους φαν της Sapfira (βλέπε Tasosthess). Θα είναι λέει Θεσσαλονίκη 20/5-25/5 για πρώτη φορά. Ελπίζω να μην αλλάξει σχέδια πάλι.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Και ένα δωράκι για τους φαν της Sapfira. Θα είναι λέει Θεσσαλονίκη 20/5-25/5 για πρώτη φορά. Ελπίζω να μην αλλάξει σχέδια πάλι.
Εγώ πάντως θα την επισκευτώ 12/5 στην Αθήνα. (Ελπίζω).

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Και κάποια άλλη με μεγάλο fun club θα γίνει μάλλον Independent με κίνδυνο όμως να αφαιρέσει την Θεσσαλονίκη από το tour της.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Και κάποια άλλη με μεγάλο fun club θα γίνει μάλλον Independent με κίνδυνο όμως να αφαιρέσει την Θεσσαλονίκη από το tour της.
Ποιά είναι αυτή με το μεγάλο fan club; Ιουλιέτα;  :think:

Αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω από που τα μαθαίνεις όλα αυτά τύπε;

Στα λένε οι πουτάνες στο Skype;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom