gunbit2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
150 την ωρα μου ειπε...φενεται καλη περιπτωση απο τις φωτο παντωςκαλησπερα.. ξερει κανενας για ???
150 την ωρα μου ειπε...φενεται καλη περιπτωση απο τις φωτο παντωςκαλησπερα.. ξερει κανενας για ???
Όσο περνάει η ώρα αυξάνει η τιμή.. τώρα ζητάει 200 την ώρα και 300 τις 2 ώρες. Και το αστείο είναι πως θα βρεθεί κόσμος να τα δώσει σε μια άγνωστη και με αμφίβολες υπηρεσίες κοπέλα. Στο Βουκουρέστι από όπου μας ήρθε και ήμουν πρόσφατα δεν παίρνουν πάνω από 150-200 RON (1E=4,2 RON) την ώρα.150 την ωρα μου ειπε...φενεται καλη περιπτωση απο τις φωτο παντως
Όσο περνάει η ώρα αυξάνει η τιμή.. τώρα ζητάει 200 την ώρα και 300 τις 2 ώρες. Και το αστείο είναι πως θα βρεθεί κόσμος να τα δώσει σε μια άγνωστη και με αμφίβολες υπηρεσίες κοπέλα. Στο Βουκουρέστι από όπου μας ήρθε και ήμουν πρόσφατα δεν παίρνουν πάνω από 150-200 RON (1E=4,2 RON) την ώρα.
:- Στουντιοκατάσταση τύπε;πηγα για 30 λεπτα πηρε 100. ξανθια ωραιο σωμα(κωλαρα), με την πιπα της ουτε καν μου σηκωθηκε(με προφυλακτικο) και ασε που ειχε εμμονη δεν με αφηνε να βαλω το προφυλακτικο μονος μου και ουτε καν να το ακουμπισω μετα..αν δεν ητανε μονο 100 θα τα εκλεγα.
πηγα για 30 λεπτα πηρε 100. ξανθια ωραιο σωμα(κωλαρα), με την πιπα της ουτε καν μου σηκωθηκε(με προφυλακτικο) και ασε που ειχε εμμονη δεν με αφηνε να βαλω το προφυλακτικο μονος μου και ουτε καν να το ακουμπισω μετα..αν δεν ητανε μονο 100 θα τα εκλεγα.
:- Στουντιοκατάσταση τύπε;
Δεν πειράζει τύπε,τη σπαστική συμπεριφορά δε μπορεί να την προβλέψεις a priori ,που έλεγε και ο Fantom.η κοπελα ανωτερη απο στουντιο(ωραιο σωμα και δερμα) αλλα μοθ εδωσε την εντυπωση τησ ξεπετας(γιατι εκατσα ενα 15λεπτο) οποτε δεν μπορω να πω πολλα.. αλλα απο την εμπειρια μου θα ελεγα γενικα μακρια και απο οσα προλαβα να δω δεν πρεπει να ειναι δεκτικη σε πολλα πραγματα(παντα κρινοντας απο τις αντιδρασεις της)Βασικα εγω σπαστικα και με την κατασταση με το προφυλακτικο οθτε καν να το αγγιξω δεν με αφηνε(σε βαθμο υστεριας) για να το εφαρμοσω καλα στο τελος ,τι να πω δεν ξερω...
Τα 15 λεπτά 100 ευρώ και μάλιστα πίπα με προφυλακτικό? Πάλι καλά που δεν χρεώνει λεπτό και ευρώ.. Και πως έχει το CIM στις στάνταρ υπηρεσίες αν κάνει με προφύλαξη? Νομίζω έπρεπε να την κάνεις..η κοπελα ανωτερη απο στουντιο(ωραιο σωμα και δερμα) αλλα μοθ εδωσε την εντυπωση τησ ξεπετας(γιατι εκατσα ενα 15λεπτο) οποτε δεν μπορω να πω πολλα.. αλλα απο την εμπειρια μου θα ελεγα γενικα μακρια και απο οσα προλαβα να δω δεν πρεπει να ειναι δεκτικη σε πολλα πραγματα(παντα κρινοντας απο τις αντιδρασεις της)Βασικα εγω σπαστικα και με την κατασταση με το προφυλακτικο οθτε καν να το αγγιξω δεν με αφηνε(σε βαθμο υστεριας) για να το εφαρμοσω καλα στο τελος ,τι να πω δεν ξερω...
Ανέβηκε και κριτική στο ΕΝ που επιβεβαιώνει ότι δεν αξίζει το κοριτσάκι.μισο να ξεκαθαρισουμε κατι.η πιπα με προφυλακτικο ηταν δικη του απαιτηση ή της κοπελας?
Καλημέρα. Επειδή δεν βλέπω κάτι,ανέβασες κριτική και περιμένει έγκριση;Ανέβηκε και κριτική στο ΕΝ που επιβεβαιώνει ότι δεν αξίζει το κοριτσάκι.
Μάγκα μου έγινε το εξής. Ανέβηκε κριτική στο EN όχι από μένα αλλά από άλλον συναγωνιστή, πρόλαβα την διάβασα ήταν και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με βαθμολογία 9 στην εμφάνιση και 0,5 στην επικοινωνία και στο σέρβις. Τώρα ξαναμπήκα και δεν υπάρχει. Το καθαρίσανε.Καλημέρα. Επειδή δεν βλέπω κάτι,ανέβασες κριτική και περιμένει έγκριση;
Ή ανέβηκε το βράδυ αρνητική κριτική και την κατεβάσαν αμέσως; (το πιο πιθανό δλδ,αυτό κατάλαβα)
Με συνοπτικές διαδικασίες typical ENΜάγκα μου έγινε το απίστευτο. Ανέβηκε κριτική στο EN όχι από μένα αλλά από άλλον συνσγωνιστή, πρόλαβα την διάβασα ήταν και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με βαθμολογία 9 στην εμφάνιση και 0,5 στην επικοινωνία και στο σέρβις. Τώρα ξαναμπήκα και δεν υπάρχει. Το καθαρίσανε.
Πάντως εγώ την πρόλαβα και γι΄αυτό ενημερώνω. Δεν ξέρω αν την πρόλαβε και κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει.Με συνοπτικές διαδικασίες typical EN
Εγώ πάντως θα την επισκευτώ 12/5 στην Αθήνα. (Ελπίζω).Και ένα δωράκι για τους φαν της Sapfira. Θα είναι λέει Θεσσαλονίκη 20/5-25/5 για πρώτη φορά. Ελπίζω να μην αλλάξει σχέδια πάλι.
Ποιά είναι αυτή με το μεγάλο fan club; Ιουλιέτα;Και κάποια άλλη με μεγάλο fun club θα γίνει μάλλον Independent με κίνδυνο όμως να αφαιρέσει την Θεσσαλονίκη από το tour της.