Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Θα φοραγε τους τακους μωρε και θα ηταν σαν την πορτα και θα τα εχασε ο Παικτης !!! :grin: :grin: :grin:
Παίχτες μου, με συγχωρείτε, αυτή δεν είναι στάση μοντέλου, αλλά τράβελου από την Πολυτεχνείου. Να χέσω τα μοντέλα σας...

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Παίχτες μου, με συγχωρείτε, αυτή δεν είναι στάση μοντέλου, αλλά τράβελου από την Πολυτεχνείου. Να χέσω τα μοντέλα σας...
Παιχτη μου, με συγχωρείς κιολας, αλλα δεν μας  βαζεις κανα τετοιο τραβελο( κ χωρις ποζα) μπας κ το παρουμε κ αυτόν? ?? :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ακουω συνέχεια για την Irina είπα και εγώ τι θα δω...
Μια ψηλή ,εντελώς αγύμναστη-πλαδαρή με πλαστικούς βύζους ασύμμετρους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.Οι φωτογραφίες επεξεργασμένες στο full. Αν ήταν έτσι τα μοντέλα ... :2funny:
Ήμαρτον με τις υπερβολές σας...

Δεν μιλαμε για καλιστεια εδω περα αλλα για γαμησια..για σερβις πιπες κωλους ισπανικα κτλπ.Στα γαμησια λοιπον ειναι δυνατη.Αν την κρινουμε σαν μοντελο τοτε ειναι μετρια.Κατανοητο?
υγ.BABY τις καλες τις φωτο δειξε μας την ωρα της μαχης :-) :-)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Ακουω συνέχεια για την Irina είπα και εγώ τι θα δω...
Μια ψηλή ,εντελώς αγύμναστη-πλαδαρή με πλαστικούς βύζους ασύμμετρους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.Οι φωτογραφίες επεξεργασμένες στο full. Αν ήταν έτσι τα μοντέλα ... :2funny:
Ήμαρτον με τις υπερβολές σας...
bimbo ναι !Μοντελο οχι!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πως θα ξερεις ότι είναι καλη,αμα δεν πας?
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Βαζω στοιχιμα ότι δεν θα πας...
Όπως δεν εχει παει πουθενα...
Τι εννοείς? Ειδικά εσένα σε έχω ακολουθήσει με το προηγούμενο όνομα και ας μην έχω γράψει κριτική.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Τι εννοείς? Ειδικά εσένα σε έχω ακολουθήσει με το προηγούμενο όνομα και ας μην έχω γράψει κριτική.
Το ξερω,γι αυτό λεω δε γραφεις κατι με λεπτομέρειες...
Ενημερωσε καμμια φορα..

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Το ξερω,γι αυτό λεω δε γραφεις κατι με λεπτομέρειες...
Ενημερωσε καμμια φορα..
Η αλήθεια είναι ότι έχω γράψει λίγα και αυτά με καθυστέρηση. Κάποια στιγμή θα κάτσω να γράψω μερικά ακόμα. Άλλωστε σε μερικές υπάρχουν τόσες πολλές που δεν βρίσκω τι νέο να πω.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom