Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.713
Πόντοι
38.177

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
βρομοσκουλικο ρε εισα?μη ντρεπεσε.μου αρκη που τα ειδεσ εσυ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ο αζαζελ ειναι απο τους λιγους αρειανους που μπορω να πω 5 κουβεντες και να κανω χαβαλε...... :rockon: :rockon: :rockon:

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
χαλαστικε ομωσ.και με το 300ρι η 200ρι προχτηεσ παλη αρπαχτυκε.τον καταλαβαινω.αζα το πουλμαντο εφτασε απο τα κτελ? :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.499
Πόντοι
34.538
Δεν υπαρχει στο καταλογο το ονομα της,οποτε γραφω δυο λογια εδώ για τη λεγαμενη...
Καταρχήν μιλαμε για γραφειο,αυτο που είναι και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ και κατι άλλες.
Περίεργος για το τι θα συναντησω,καθως ενας στο ΕΝ γραφει ότι ηταν άλλη.
Ανοιγει τη πορτα και βλεπω μια ωραια γυναικα μιλφ,40 και κατι?,ψηλη καστανοξανθη,μαλλι λιγο κατω από τους ωμους.
Με ένα μαυρο κολαν που τονιζε το κορμι της.Ειναι αυτή των φωτο,οπως διαπιστωσα και από το σωμα της,με ολιγο φωτοσοπ εννοείται.

Παμε στα θετικα,γιατι υπαρχουν και αρνητικα...

Καλο σωμα και βυζι,2,5αρι,ορμαει,γλωσσοφιλιαζει,πιπωνει,ολα σε καλο βαθμο.
Η μιλφ που θες να σε βαλει από κατω και....ξερετε εσεις.

Μετα το πρωτο βολι υστερα από ωραιο αγωνα...
Και εδώ ξεκινουν τα αρνητικα...

Αν θες δευτερο μανικι στην ωρα παει 200 ευρω,ενω στο σαιτ λεει 160 η ωρα χωρις να διευκρινιζει για μια φορα.
Και ουτε εκανα θεμα για τιμη στην επικοινωνια,αφου λογικα η ωρα είναι δυο φορες όπως ξερουμε..

Εδώ εχουμε θεμα...
Τηλεφωνει στο γραφειο και από ότι καταλαβα δεν ξερουν τι τους γινεται.
Μαλλον ξερουν αλλα κοιτανε να δαγκωσουν οποιον βρουν.

Επειδή ειχα περασει καλα και με αυτή το σκηνικο είχαμε αγκαλιες και τριψιματα,ημουν παλι ετοιμος να το χωσω.
Δινω λοιπον τοπο στην οργη,τη δινω ένα 20αρικο ακομα και τη εριξα ακομα ένα κοπανημα..

Σε γενικες γραμμες αξιζει.Οποιος δοκιμασει να ξεκαθαρισει αυτό που ανεφερα με το γραφειο..

Να πω ότι η κοπελα είναι ΛΕΤΤΟΝΗ(μην νομισει κανεις ότι είναι η ΟΛΓΑ),και μιλαει Ελληνικα σχετικα καλα.

Αυτά,παμε για αλλα..

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν υπαρχει στο καταλογο το ονομα της,οποτε γραφω δυο λογια εδώ για τη λεγαμενη...
Καταρχήν μιλαμε για γραφειο,αυτο που είναι και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ και κατι άλλες.
Περίεργος για το τι θα συναντησω,καθως ενας στο ΕΝ γραφει ότι ηταν άλλη.
Ανοιγει τη πορτα και βλεπω μια ωραια γυναικα μιλφ,40 και κατι?,ψηλη καστανοξανθη,μαλλι λιγο κατω από τους ωμους.
Με ένα μαυρο κολαν που τονιζε το κορμι της.Ειναι αυτή των φωτο,οπως διαπιστωσα και από το σωμα της,με ολιγο φωτοσοπ εννοείται.

Παμε στα θετικα,γιατι υπαρχουν και αρνητικα...

Καλο σωμα και βυζι,2,5αρι,ορμαει,γλωσσοφιλιαζει,πιπωνει,ολα σε καλο βαθμο.
Η μιλφ που θες να σε βαλει από κατω και....ξερετε εσεις.

Μετα το πρωτο βολι υστερα από ωραιο αγωνα...
Και εδώ ξεκινουν τα αρνητικα...

Αν θες δευτερο μανικι στην ωρα παει 200 ευρω,ενω στο σαιτ λεει 160 η ωρα χωρις να διευκρινιζει για μια φορα.
Και ουτε εκανα θεμα για τιμη στην επικοινωνια,αφου λογικα η ωρα είναι δυο φορες όπως ξερουμε..

Εδώ εχουμε θεμα...
Τηλεφωνει στο γραφειο και από ότι καταλαβα δεν ξερουν τι τους γινεται.
Μαλλον ξερουν αλλα κοιτανε να δαγκωσουν οποιον βρουν.

Επειδή ειχα περασει καλα και με αυτή το σκηνικο είχαμε αγκαλιες και τριψιματα,ημουν παλι ετοιμος να το χωσω.
Δινω λοιπον τοπο στην οργη,τη δινω ένα 20αρικο ακομα και τη εριξα ακομα ένα κοπανημα..

Σε γενικες γραμμες αξιζει.Οποιος δοκιμασει να ξεκαθαρισει αυτό που ανεφερα με το γραφειο..

Να πω ότι η κοπελα είναι ΛΕΤΤΟΝΗ(μην νομισει κανεις ότι είναι η ΟΛΓΑ),και μιλαει Ελληνικα σχετικα καλα.

Αυτά,παμε για αλλα..
Ωραίος.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Εχετε να προτείνετε κάτι καλό για αυτή την εβδομάδα;
14 επιλογες έχει το site...  :fuck1:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κανονας απαραβατος σε οτι εχει να κανει με σιτυ τουρ....δεν παιρνω κοπελα οταν δεν εχει ουτε μια κριτικη....καλη η κακη ετσι δεν κανω τον κασκαντερ....απο τις 3 που λες καμια δεν εχει κριτικη...οποτε.. :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ρε μαν,μόλις διάβασα την κριτική σου για τη Juliet.Πώς γίνεται να μη σου έδωσε γλωσσόφιλα?  :think: Αυτή από μόνη της σε αρπάζει.

Πράγματι δεν κάνει μπάνιο στο ημίχρονο αλλά δεν μπορώ να πω ότι μύριζε κιόλας  :rolleyes:

Επίσης αρνήθηκε να τα πάρει στο στόμα?wtf?Εδώ από άλλους τα πίνει κανονικά.Σε μένα τα'φτυσε πάντως  :-

Απ'οτι βλέπω είμαι μικρότερός σου.Και με κάνουνε και συνήθως μια 5ετία πιο κάτω και από όσο είμαι πραγματικά  :headbang:
Χώρια που σίγουρα θα πήρε και πιο μικρούς σε ηλικία και από μένα.Την Παρασκευή μου είπε πως πήγε ένα παλικαράκι 19-20 χρονών,έκατσε 2ωρο και της έλεγε πως τα μάζευε κανα δίμηνο τα 350  :cheesy: :grin: Οπότε τι σου΄λεγε πως ήσουν ο πιο νέος,εδώ πήγαν μέχρι και άλλοι που ακόμα βυζαίνουν  :grin:

Μάλλον την πέτυχες σε άτυχη στιγμή(πράγμα απαράδεκτο για επαγγελματία βέβαια).Τι να πώ  :dunno:

Α και έγινε είκοσι οκτώ ένα μήνα πριν τη συνάντηση,καρατσεκαρισμένο  :) Θα συμφωνήσω στο ότι δε δείχνει και τόσο φρέσκια στο πρόσωπο.
Το ατού της συγκεκριμένης είναι το σέρβις.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.713
Πόντοι
38.177
Ρε μαν,μόλις διάβασα την κριτική σου για τη Juliet.Πώς γίνεται να μη σου έδωσε γλωσσόφιλα?  :think: Αυτή από μόνη της σε αρπάζει.

Πράγματι δεν κάνει μπάνιο στο ημίχρονο αλλά δεν μπορώ να πω ότι μύριζε κιόλας  :rolleyes:

Επίσης αρνήθηκε να τα πάρει στο στόμα?wtf?Εδώ από άλλους τα πίνει κανονικά.Σε μένα τα'φτυσε πάντως  :-

Απ'οτι βλέπω είμαι μικρότερός σου.Και με κάνουνε και συνήθως μια 5ετία πιο κάτω και από όσο είμαι πραγματικά  :headbang:
Χώρια που σίγουρα θα πήρε και πιο μικρούς σε ηλικία και από μένα.Την Παρασκευή μου είπε πως πήγε ένα παλικαράκι 19-20 χρονών,έκατσε 2ωρο και της έλεγε πως τα μάζευε κανα δίμηνο τα 350  :cheesy: :grin: Οπότε τι σου΄λεγε πως ήσουν ο πιο νέος,εδώ πήγαν μέχρι και άλλοι που ακόμα βυζαίνουν  :grin:

Μάλλον την πέτυχες σε άτυχη στιγμή(πράγμα απαράδεκτο για επαγγελματία βέβαια).Τι να πώ  :dunno:

Α και έγινε είκοσι οκτώ ένα μήνα πριν τη συνάντηση,καρατσεκαρισμένο  :) Θα συμφωνήσω στο ότι δε δείχνει και τόσο φρέσκια στο πρόσωπο.
Το ατού της συγκεκριμένης είναι το σέρβις.

Σιγουρα στο σερβις ειναι αρκετα καλη αλλα κατι deepthroat που γραφουν 9/10 η μικροτσουτσουνοι ειναι η δεν εχουν ιδεα τι σημαινει η λεξη.
Το οτι δεν τα πηρε στο στομα,μπορει απλα να βαρεθηκε,τοσα που ειχε παρει εκεινη τη νυχτα  :2funny:
Φιλια μου εδωσε με γλωσσα αλλα δεν το επιδιωκε και τοσο και σε καποια φαση ξενερωσα και απο αυτο,δε μου εβγαλε gfe παντος.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom