Συνευρεση χθες βραδακι με το παρακατω κοριτσουδι
. Ρωσοποντιακο μουτρακι, οχι με την κακη εννοια, με το βυζακι που βλεπετε με μεγαλο και ωραιο κολαρακι.Κατα τα λεγομενα τις 19 ετων, μεγαλωμενη στην Αθηνα με πολυ καλα ελληνικα. Καλουτσικι πιπα με πολυ σαλιο και φτυσιμο, μεγαλουτσικα μουνοχειλα,δεν γουσταρε δαχτυλο ουτε και φιλια με γλωσσα.Το 'γραφειο' για τα πανηγυρια με μονολεκτικες απαντησεις σε sms μου και εικοσαλεπτη καθυστερηση για να μου στειλουν τον αριθμο ξενοδοχειου.Δε τρελαθηκα για 100 αξιζει αλλα για 200 με τιποτα.Παραλογη επισεις και η χρεωση 1 ωρα 200, 1 1/2 250 και 2 400 ?????????????.Αφου τελειωσα 2 φορες στο 50 λεπτο, τις ζητησα να μου κανει ακομη ενα αποχαιρετηστηριο τσιμπουκι.Τουρμπο παλι εγω τις ζητησα να κατσω ακομη ενα μισαωρακι, αφου ειχε προηγηθει κουβεντα που ξεκαθαρισε οτι δεν ειχε αλλο ραντεβου. Δεν αντεδρασα και μετα απο λιγο επικοινωνησε η ιδια με το 'γραφειο' και της ειπαν οτι ο χρονος των ραντεβου καθοριζετε εξαρχης.Φυσικα εμενα δεν με ρωτησε κανεις για το ποση ωρα θελω να συνευρεθω.Αυτα κυριοι, ελπιζω να βοηθησα και σορυ για τα ορθογραφικα...