callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.425
- Πόντοι
- 4.587
Μνη εμπιστεύεσαι τις κριτικές του νιουζ και ιδίως Τούρκων !
για αυτο εβαλα το μαλλον..
Μνη εμπιστεύεσαι τις κριτικές του νιουζ και ιδίως Τούρκων !
H Eva sexy moon? εχει κριτικες σε προηγουμενες σελιδες φιλε ψαξε...
(local... ρουμανα με καλες κριτικες απ'οτι εχω δει...)
Προσφερει ομως υπηρεσιες city tour.Αυτο να λεγεται.Ιδιως αν τη συγκρινεις με κατι αλλες που ζηταν τα ιδια χωρις να απόδιδουν τα δεοντα.Εγώ την Eva sexy moon την είχα πάρει όταν είμουν φαντάρος στο βαρδάρι πρώτη φορά σε μπουρδελο με 30 ευρώ πριν βάλει βυζιά και μετά την ξάνα πήρα με 40 σε στουντιο μπουρδέλο στην γνωστή Βιλα στο Βιλκα ... μετά αυτή έκανε αυξηση μετοχικού κεφαλαίου και από μπουρδέλοκοριτσο την είδε τουρίστρια των 200ευρώ σε 5αστερα και τώρα δεν την φθάνω.
Τις στέλνεις και Βουδαπέστη για καστινγκ και τσουπ μετα το 500 αρι με χρονοχρεωση κωλοτρυπιδας!!!!!Και σε μπουρδέλα μερικές προσφέρουν υπηρεσίες city tours. Έχει κάτι 20 χρονα που κάνουν γλωσσόφιλα , anal, CIM με λιγότερα από 100 ευρώ. Ε άμα στα στείλω για φωτογράφηση και στα βάλω σε ένα δωμάτιο 5αστερο και σου χρεώσω +100 ευρώ το δωμάτιο την ώρα +100 οι υπηρεσίες … μία χαρά τουρίστριες των 200 ευρώ γίνονται… Βάζω και δύο αβανταδόρους τουρκαλάδες να γράψουν very beautiful girl , real photos κτλ μαζί με λίγο photo shop στην φτάνω και στο 300αρι την ώρα και γράφω και elite vip άμα λάχη!
Στο μπουρδελο φιλε καθεσαι 20λεπτο βαρια βαρια και ριχνεις ενα.Τι συγκρινεις τωρα?Και σε μπουρδέλα μερικές προσφέρουν υπηρεσίες city tours. Έχει κάτι 20 χρονα που κάνουν γλωσσόφιλα , anal, CIM με λιγότερα από 100 ευρώ. Ε άμα στα στείλω για φωτογράφηση και στα βάλω σε ένα δωμάτιο 5αστερο και σου χρεώσω +100 ευρώ το δωμάτιο την ώρα +100 οι υπηρεσίες … μία χαρά τουρίστριες των 200 ευρώ γίνονται… Βάζω και δύο αβανταδόρους τουρκαλάδες να γράψουν very beautiful girl , real photos κτλ μαζί με λίγο photo shop στην φτάνω και στο 300αρι την ώρα και γράφω και elite vip άμα λάχη!
Τις στέλνεις και Βουδαπέστη για καστινγκ και τσουπ μετα το 500 αρι με χρονοχρεωση κωλοτρυπιδας!!!!!
όλα μέσα στο μυαλό είναι φίλε... εγώ την βρίσκω με μπουρνούζη και πλαστική παντόφλα μέσα σε FKK , διαλέγω δύο 50+ 50 ευρώ και τις φωρτώνω σε KINO και μαλώνουν πια θα τον προτοβάλη στο στόμαΣτο μπουρδελο φιλε καθεσαι 20λεπτο βαρια βαρια και ριχνεις ενα.Τι συγκρινεις τωρα?
Υπήρξε κι ενδιάμεση αύξηση στα 80 στο χώρο των μασατζίδικωνΕγώ την Eva sexy moon την είχα πάρει όταν είμουν φαντάρος στο βαρδάρι πρώτη φορά σε μπουρδελο με 30 ευρώ πριν βάλει βυζιά και μετά την ξάνα πήρα με 40 σε στουντιο μπουρδέλο στην γνωστή Βιλα στο Βιλκα ... μετά αυτή έκανε αυξηση μετοχικού κεφαλαίου και από μπουρδέλοκοριτσο την είδε τουρίστρια των 200ευρώ σε 5αστερα και τώρα δεν την φθάνω.
με τι ονομα και που?Υπήρξε κι ενδιάμεση αύξηση στα 80 στο χώρο των μασατζίδικων
Περίπου 2 χρόνια πριν. Σίγουρα στο Edelweiss, ίσως και Resort. Τώρα για όνομα δεν είμαι και σίγουρος.. Λούνα;με τι ονομα και που?
ε ρε χασαμε την αυξηση ΜΚ . Θα παιρναμε μετοχες και θα ειχαμε συμμετοχη στα κερδη καθε Απριλη ...Εγώ την Eva sexy moon την είχα πάρει όταν είμουν φαντάρος στο βαρδάρι πρώτη φορά σε μπουρδελο με 30 ευρώ πριν βάλει βυζιά και μετά την ξάνα πήρα με 40 σε στουντιο μπουρδέλο στην γνωστή Βιλα στο Βιλκα ... μετά αυτή έκανε αυξηση μετοχικού κεφαλαίου και από μπουρδέλοκοριτσο την είδε τουρίστρια των 200ευρώ σε 5αστερα και τώρα δεν την φθάνω.
Περίπου 2 χρόνια πριν. Σίγουρα στο Edelweiss, ίσως και Resort. Τώρα για όνομα δεν είμαι και σίγουρος.. Λούνα;
Aυτα τα new girls πανε Τουρκια ομως. Αν δεν κανω λαθος η Ankara και Izmir δεν εγιναν ποτε δικες μας ειδικα μετα την πανωλεθρια του 1922New girls from Aphrodita
Περίπου 2 χρόνια πριν. Σίγουρα στο Edelweiss, ίσως και Resort. Τώρα για όνομα δεν είμαι και σίγουρος.. Λούνα;