Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
H Eva sexy moon? εχει κριτικες σε προηγουμενες σελιδες φιλε ψαξε...
(local... ρουμανα με καλες κριτικες απ'οτι εχω δει...)

Εγώ την Eva sexy moon την είχα πάρει όταν είμουν φαντάρος στο βαρδάρι πρώτη φορά σε μπουρδελο με 30 ευρώ πριν βάλει βυζιά και μετά την ξάνα πήρα με 40 σε στουντιο μπουρδέλο στην γνωστή Βιλα στο Βιλκα ... μετά αυτή έκανε αυξηση μετοχικού κεφαλαίου και από μπουρδέλοκοριτσο την είδε τουρίστρια των 200ευρώ σε 5αστερα και τώρα δεν την φθάνω.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.418
Πόντοι
34.538
Εγώ την Eva sexy moon την είχα πάρει όταν είμουν φαντάρος στο βαρδάρι πρώτη φορά σε μπουρδελο με 30 ευρώ πριν βάλει βυζιά και μετά την ξάνα πήρα με 40 σε στουντιο μπουρδέλο στην γνωστή Βιλα στο Βιλκα ... μετά αυτή έκανε αυξηση μετοχικού κεφαλαίου και από μπουρδέλοκοριτσο την είδε τουρίστρια των 200ευρώ σε 5αστερα και τώρα δεν την φθάνω.
Προσφερει ομως υπηρεσιες city tour.Αυτο να λεγεται.Ιδιως αν τη συγκρινεις με κατι αλλες που ζηταν τα ιδια χωρις να απόδιδουν τα δεοντα.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Και σε μπουρδέλα μερικές προσφέρουν υπηρεσίες city tours. Έχει κάτι 20 χρονα που κάνουν γλωσσόφιλα , anal, CIM με λιγότερα από 100 ευρώ. Ε άμα στα στείλω για φωτογράφηση και στα βάλω σε ένα δωμάτιο 5αστερο και σου χρεώσω +100 ευρώ το δωμάτιο την ώρα +100 οι υπηρεσίες … μία χαρά τουρίστριες των 200 ευρώ γίνονται… Βάζω και δύο αβανταδόρους τουρκαλάδες να γράψουν very beautiful girl , real photos κτλ μαζί με λίγο photo shop στην φτάνω και στο 300αρι την ώρα και γράφω και elite vip άμα λάχη!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Και σε μπουρδέλα μερικές προσφέρουν υπηρεσίες city tours. Έχει κάτι 20 χρονα που κάνουν γλωσσόφιλα , anal, CIM με λιγότερα από 100 ευρώ. Ε άμα στα στείλω για φωτογράφηση και στα βάλω σε ένα δωμάτιο 5αστερο και σου χρεώσω +100 ευρώ το δωμάτιο την ώρα +100 οι υπηρεσίες … μία χαρά τουρίστριες των 200 ευρώ γίνονται… Βάζω και δύο αβανταδόρους τουρκαλάδες να γράψουν very beautiful girl , real photos κτλ μαζί με λίγο photo shop στην φτάνω και στο 300αρι την ώρα και γράφω και elite vip άμα λάχη!
Τις στέλνεις και Βουδαπέστη για καστινγκ και τσουπ μετα το 500 αρι με χρονοχρεωση κωλοτρυπιδας!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.418
Πόντοι
34.538
Στο μπουρδελο φιλε καθεσαι 20λεπτο βαρια βαρια και ριχνεις ενα.Τι συγκρινεις τωρα?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τις στέλνεις και Βουδαπέστη για καστινγκ και τσουπ μετα το 500 αρι με χρονοχρεωση κωλοτρυπιδας!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Και αν την στείλω και στον Σειρινάκη την φθάνω και χιλιάρικο ρε φίλε... Αυτός θα την κάνει ή φοιτήτρια ή δημοσιογράφο ή πρωην μοντέλο  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Στο μπουρδελο φιλε καθεσαι 20λεπτο βαρια βαρια και ριχνεις ενα.Τι συγκρινεις τωρα?
όλα μέσα στο μυαλό είναι φίλε... εγώ την βρίσκω με μπουρνούζη και πλαστική παντόφλα μέσα σε FKK , διαλέγω δύο 50+ 50 ευρώ και τις φωρτώνω σε KINO και μαλώνουν πια θα τον προτοβάλη στο στόμα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Υπήρξε κι ενδιάμεση αύξηση στα 80 στο χώρο των μασατζίδικων

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ε ρε χασαμε την αυξηση ΜΚ . Θα παιρναμε μετοχες και θα ειχαμε συμμετοχη στα κερδη καθε Απριλη ...
:grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
χαρακτηριστικο το tattoo με το σημα της mercedes στην μέση! ;)
σορρυ απο μασατζιδικα δεν ξέρω πολλα! ...εμπειρια σε στουντιακι και εγω μαζι της!
Περίπου 2 χρόνια πριν. Σίγουρα στο Edelweiss, ίσως και Resort. Τώρα για όνομα δεν είμαι και σίγουρος.. Λούνα;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αυτη με τα αραια σιλικονάτα?

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Περίπου 2 χρόνια πριν. Σίγουρα στο Edelweiss, ίσως και Resort. Τώρα για όνομα δεν είμαι και σίγουρος.. Λούνα;

Και στο Λαφαμε στουντιάκι στον Μύλο την είχα πάρει με το όνομα Λούνα, τότε ήταν όταν έβαλε βυζιά... Καλή επέμβαση είχε κάνει, τώρα δεν ξέρω πως γίναν οι συλικόνες...Πάντως τότε την εποχή εκείνη ήταν από τις λίγες που κάνανε ακάποτα τσιμπούκια σε στούντιο. Χαρακτηριστικό το τατουαζ μερσεντες! Μένει στην ανατολική Θεσσαλονική από ότι μου είχε πει τότε πάντως η city tour girl  :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Την Αμελι που λεει ο Προεδρος οτι ειναι καλη, την πηρε κανενας εδω Θεσσαλονικη να μας πει καμια κουβεντα.... πριν φυγει

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
απο ινφο αλλου παιχτη  :grin: δεν χανεις και πολλα ηρωα αν δεν την συναντησεις,

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)