Αγγλικά τίποτα.
Καλό σώμα σφιχτό , ψηλή , όχι αδύνατη ούτε χοντρή.
Δεν απέχει πολύ από τις φώτο , εμένα βέβαια μου βγήκε άβαφη.
Δεν τρελλάθηκα, δεν κλαίω και τα λεφτά μου...
Αγγλικά τίποτα.
Thanks παίχτηΑγγλικά τίποτα.
Καλό σώμα σφιχτό , ψηλή , όχι αδύνατη ούτε χοντρή.
Δεν απέχει πολύ από τις φώτο , εμένα βέβαια μου βγήκε άβαφη.
Δεν τρελλάθηκα, δεν κλαίω και τα λεφτά μου...
Aν αυτές ήταν συμμαθήτριες τότε ο δάσκαλός τους ή μαθουσάλας θα είναι ή νεκρός >Ποιός ελεγε για συμμαθήτριες;
Reunion κανονικό! Margo, Diana, Sylvia/Tiffany αιώνας +20 μεσ' το νερό...
Μακριά φίλε, αματσούρι του κερατά και καμία σχέση με φωτό.
DiannaDianna ή Natalie ?
Που θα τα κλάψω λιγότερο;
πρεπει να φαγες πικρα παιχτη... :SΜακριά φίλε, αματσούρι του κερατά και καμία σχέση με φωτό.
Mαλλον τον περιμενε με τα γυαλια της μυωπιας !!!πρεπει να φαγες πικρα παιχτη... :S
Mαλλον τον περιμενε με τα γυαλια της μυωπιας !!!
Γαμησετα !!! ¨)
Ευτυχώς ειδοποιήθηκα εγκαίρως.πρεπει να φαγες πικρα παιχτη... :S
episkepsi xtes se gnosto xoteli tou bardariou piga na blefaro to lintaki pou otan eida tis foto leo tou pousti kalo tha einai exei kati pou se trabaei!!mpeno sto psito kai kata tis 12 after mou anoigei to thema kai bpepo mia gomena psili me oraio xamogelo alla poli piso apo emfanisei me tis foto!!kala na einai to fotosop mages!!me ta polla to edosa ena 100 an kai eiuele 150 geia misaoro profasizomenos oti den exo alla gafra kai mou leei ok!!metria pragmata stin kai sto podilato nomizes pos exones aera kopanisto!!den to xe to moraki ti na kanoume!!genika pantos na kratate mikro kalathi genika mages kai apefthinome stous eskortolatres se oti afora tis foto pou blepete.sas to leei kapoios pou exei parei kai stin omorfi salonika mas kai stin athina poou pao kata kairous polles fores para polla eskortakia.oute ego thimame posa!! !!
Ετσι όπως τα λέει είναι...άστο,χώρια που στο σώμα έχει κάτι αρτσούμπαλο που δε λέει :S...και 'γω έτοιμος ήμουν να κλείσω μαζί της ... τώρα μ' έβαλες σε σκέψεις!
Αυτή διώχνει τους πελάτες μόνη της,δε χρειάζεται τη ¨βοηθειά¨ μας.Μου ζήτησε +100!!! για cim.Της είπα αυτές τις τιμές στο Μπαχρέιν,όχι εδώ!Μακριά φίλε, αματσούρι του κερατά και καμία σχέση με φωτό.
Και μη χειρότερα φίλε μου...γενικα πολυ παλτουδακι επεσε στο χωριο μας καρντασια !
οι μισες ειναι 100χρονων κ βαλε κ οι νεες...δεν βλεπονται !
κ ερχεται κ ανοιξη οπου να ναι.. !