You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (5 μέλη και 100 επισκέπτες)
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Και με τα κιλα της καλη ειναι !!!
Τωρα για το easy money που λετε για τις ηλικιες , για πειτε μου ποιες ηλικιες εννοειται γιατι εγω ξερω οτι οι πιο μεγαλοι ειναι πολυ πιο δυσκολοι απο τους πιτσιρικους οι οποιοι με μια πιπα εχουν πυροβολησει δυο φορες !!!
Το πρόβλημα είναι ότι οι πιτσιρίκοι δέν σταματάνε να πυροβολάνε
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Οταν φιλε εχεις πληρωσει και σου λενε τετοια τοτε να τους λες και εσυ οκ κουνοντας και το κεφαλι σου και τωρα γυρνα στα τεσσερα !!!
Έχεις πολυ δίκιο σ'αυτό αγαπητέ..
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
την λεγανε παλια Adrianna, Σλοβάκα απο την Μπρατισλαβα, ερχοταν το 2005-2006 με το vip-luxury companions αυτο που μετα εγινε vip-glamour το ιδιο γραφειο που δουλευε η γνωστη Sara της Ποπης. Τοτε χρεωνε 400 ευρω το διωρο φουλ προγραμμα ολα μεσα cim cif A-level, και ζηταγε και 50 για το ξενοδοχειο.....
Yeap...
Ερχεται και η νταρντανα η Angelika. Οσοι θελουν γκομενα 1.90+ με τατοο, μην την χασετε
γιατι βρε Luc ειναι πολυ ωραιο αλογο...
καποιος συναθλητης ειχει πει εδω μεσα οτι του αρεσουν οι ψηλες,οπως και μενα βεβαια....
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
γιατι βρε Luc ειναι πολυ ωραιο αλογο...
καποιος συναθλητης ειχει πει εδω μεσα οτι του αρεσουν οι ψηλες,οπως και μενα βεβαια....
Για τα γουστα σου ειναι προτο. Εχει και φοβερο προσωπο, πολυ καλυτερο απο τις φωτο. Ενα μεγαλο τατοο στο πισο μερος το δεξιου της ποδιου, στην πλατη και ενα μικρο στο λαιμο. Βαλτην στα 4 και θα καταλαβης
Για τα γουστα σου ειναι προτο. Εχει και φοβερο προσωπο, πολυ καλυτερο απο τις φωτο. Ενα μεγαλο τατοο στο πισο μερος το δεξιου της ποδιου, στην πλατη και ενα μικρο στο λαιμο. Βαλτην στα 4 και θα καταλαβης
την εχεις δοκιμασει? ;)
Επισκέπτης
Και βαζεις και το τασακι απο πανω εκει που τα ακουμπας !!!
Και τα βαζεις αφου κανεις πρωτα ντουσακι γιατι εαν τα βαλεις πριν παει καναν φτερα την ωρα που πλενεις το πουλι σου !!!
Και οταν βγεις απο το μπανιο κανε και ενα ελεγχο πονηρα στο παντελονι σου μηπως εχει αλλαξει θεση....
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
την εχεις δοκιμασει? ;)
Τσεχα δεν ειναι??
Τσεχα δεν ειναι??
ε τι ρωταω και εγω....
μη γελας συνεχεια ρε και με μπερδευεις.....
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ρε Luc την Agelika που τη βρίσκουμε?????
Ερχεται Αθηνα. Δεν χρειαζεται να την βρης, ακουσε οτι οι Ελληνες την εχουν μεγαλη και ερχεται να σας βρη.
Ερχεται Αθηνα. Δεν χρειαζεται να την βρης, ακουσε οτι οι Ελληνες την εχουν μεγαλη και ερχεται να σας βρη.
της αρεσουν τα μακάμπια και αυτης......
barkoulis71
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Μας έρχεται και η Tereza από Empire Companions που νομίζω μας είχε έρθει και γύρω στο Σεπτέμβριο-Οκτώβριο σαν Cathrin από κάτι άλλο απίθανο που έστελνε εκείνη την περίοδο κάτι κομμάτια... από τα οποία αυτό ήταν το πιο καλό άν θυμάμαι καλά
Ψηλή, αλλά σε κάβλωνε η φάτσα της πιο πολύ από το σώμα της (και λίγο της πάρλας όμως!)
Ψηλή, αλλά σε κάβλωνε η φάτσα της πιο πολύ από το σώμα της (και λίγο της πάρλας όμως!)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μας έρχεται και η Tereza από Empire Companions που νομίζω μας είχε έρθει και γύρω στο Σεπτέμβριο-Οκτώβριο σαν Cathrin από κάτι άλλο απίθανο που έστελνε εκείνη την περίοδο κάτι κομμάτια... από τα οποία αυτό ήταν το πιο καλό άν θυμάμαι καλά
Και πριν 2-3 εβδομάδες εδώ ήταν πάλι αυτή, εκτός και εάν έχω μπλέξει τα μπούτια μου και δεν θυμάμαι ποια πλήρωνα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K