taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
είστε υπέρ να είστε μόνιμοι πελάτες σε ένα μαγαζί ή προτιμάτε να δοκιμάζετε διάφορα κάθε φορά? δεν έχεις και μερικά extra όταν είσαι σταθερός πελάτης?
όσο για τα χρήματα που λέτε, όλες με το που πληρωθούν στέλνουν ένα σμσ στην αρχή και μετά παίρνει μπρος το sex machine..
Και βαζεις και το τασακι απο πανω εκει που τα ακουμπας !!!
Και τα βαζεις αφου κανεις πρωτα ντουσακι γιατι εαν τα βαλεις πριν παει καναν φτερα την ωρα που πλενεις το πουλι σου !!!
Εγω οπου ειμαι μονιμος περναω πραγματικα καλα, αλλα αν μου αρεσε η μονιμοτητα θα εμενα με την γυναικα μουείστε υπέρ να είστε μόνιμοι πελάτες σε ένα μαγαζί ή προτιμάτε να δοκιμάζετε διάφορα κάθε φορά? δεν έχεις και μερικά extra όταν είσαι σταθερός πελάτης?
Έβαλα στοίχημα ότι θα έρθει αυτή η απάντηση!ρε φίλε επειδή δεν καπνίζω κιόλας πρέπει να αρχίσω, για να το χρησιμοποιήσω το τασάκι ε?
Doc εισαι ολα τα λεφτα !!!!Εγω οπου ειμαι μονιμος περναω πραγματικα καλα, αλλα [size=20pt]αν μου αρεσε η μονιμοτητα θα εμενα με την γυναικα μου[/size]
Μα για φαντασου?Εχω την μονιμη γυναικα μου , την μονιμη (περιπου) γκομενα να εχω και την μονιμη πουτανα μου?Doc εισαι ολα τα λεφτα !!!!
Μονιμο CT !!Μα για φαντασου?Εχω την μονιμη γυναικα μου , την μονιμη (περιπου) γκομενα να εχω και την μονιμη πουτανα μου?
Αφου ζουμε για την ποικιλια και την περιεργεια της εμπειριας.Κι ας τρωμε και δεκα φολες για καθε 1 επιτυχια.Εχει κι αυτο την γλυκα του αν και κοστιζει.Μονιμο CT !!
Mονιμο CG !!
Mονιμο σε STUDIO !!!
Mονιμο σε Μπουρδελακι !!!
Το απολυτο !!
Μα για φαντασου?Εχω την μονιμη γυναικα μου , την μονιμη (περιπου) γκομενα να εχω και την μονιμη πουτανα μου?
Οχι ρε απο τον βραχνα της γυναικας εχω απαλαγει εδω και καποια χρονια.Γενικα και ειρωνικα μιλαω για την βαρεμαρα της μονιμοτητας.Μερικοι ανθρωποι απλως δεν την ανεχονται.Δες π.χ. τον Baby μολις αποθεωνει μια τουριστρια και λεει θα την δω 10-12-100 φορες μετα τη δευτερη βαριεται και βρισκει νεο 'φυντανι' και παει λεγοντας.Αν το εχεις στο αιμα σου το ζιζανιο της αλλαγης δεν γινεται τιποτα.Στην μονη μονιμη σχεση που πιστευω ειναι σε αυτη με την μανα μας και με τα παιδια μας.Βασικά...εάν θες μία τρίτη γνώμη, το πιο επικίνδυνο από όλα είναι η μόνιμη γκόμενα...όλα τα άλλα (και αυτά που αναφέρει ο πρόεδρος) είναι easily under control, η μόνιμη γκόμενα όμως (όταν έχεις και γυναίκα) είναι τεράστιο liability.
Μακριά από εμάς αυτά...