Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (7 μέλη και 124 επισκέπτες)

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
είστε υπέρ να είστε μόνιμοι πελάτες σε ένα μαγαζί ή προτιμάτε να δοκιμάζετε διάφορα κάθε φορά? δεν έχεις και μερικά extra όταν είσαι σταθερός πελάτης?

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
όσο για τα χρήματα που λέτε, όλες με το που πληρωθούν στέλνουν ένα σμσ στην αρχή και μετά παίρνει μπρος το sex machine..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεκαθαρίσεις το θέμα των χρημάτων και πότε θα πληρώσεις.

Υπάρχει ο ξηγημένος τρόπος, δλδ, πληρώνω στο τέλος κλπ και υπάρχει και ο ύπουλος, δλδ ακουμπάς τα λεφτά σε σημείο που μπορείς να τα πάρεις πίσω (κατά κανόνα, δεν τα παίρνουν όταν τα ακουμπήσεις κάπου για ευνόητους λόγους, συνήθως τα τσεπώνουν όταν φύγεις).

Ανάλογα λοιπόν με ποιο πρακτορείο/γκόμενα έχεις να κάνεις, κινείσαι.

Επισκέπτης
Και βαζεις και το τασακι απο πανω εκει που τα ακουμπας !!!
Και τα βαζεις αφου κανεις πρωτα ντουσακι γιατι εαν τα βαλεις πριν παει καναν φτερα την ωρα που πλενεις το πουλι σου !!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και βαζεις και το τασακι απο πανω εκει που τα ακουμπας !!!
Και τα βαζεις αφου κανεις πρωτα ντουσακι γιατι εαν τα βαλεις πριν παει καναν φτερα την ωρα που πλενεις το πουλι σου !!!

Έτσι....το τασάκι που χρησιμοποιείς ο ίδιος μάλιστα!  ;)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
είστε υπέρ να είστε μόνιμοι πελάτες σε ένα μαγαζί ή προτιμάτε να δοκιμάζετε διάφορα κάθε φορά? δεν έχεις και μερικά extra όταν είσαι σταθερός πελάτης?
Εγω οπου ειμαι μονιμος περναω πραγματικα καλα, αλλα αν μου αρεσε η μονιμοτητα θα εμενα με την γυναικα μου

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
ρε φίλε επειδή δεν καπνίζω κιόλας πρέπει να αρχίσω, για να το χρησιμοποιήσω το τασάκι ε?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε φίλε επειδή δεν καπνίζω κιόλας πρέπει να αρχίσω, για να το χρησιμοποιήσω το τασάκι ε?
Έβαλα στοίχημα ότι θα έρθει αυτή η απάντηση!  :2funny:

Βάλε επάνω το ποτήρι που πίνεις νερό/κρασί whatever....

Μην μου πεις ότι δεν πίνεις κιόλας, ούτε καν νερό!

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
χαχα έμπειρος ο yorgos. κάτι θα βρω να βάλω...  :rockon: :rockon:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
τελικα για την κυραLovely δεν μαθαμε τιποτα.... ωωωωωχχχχχχχ!!!!!!!

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Μονιμο CT !!
Mονιμο CG !!
Mονιμο σε STUDIO !!!
Mονιμο σε Μπουρδελακι !!!
Το απολυτο !!   :2funny: :2funny: :2funny:
Αφου ζουμε για την ποικιλια και την περιεργεια της εμπειριας.Κι ας τρωμε και δεκα φολες για καθε 1 επιτυχια.Εχει κι αυτο την γλυκα του αν και κοστιζει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μα για φαντασου?Εχω την μονιμη γυναικα μου , την μονιμη (περιπου) γκομενα να εχω και την μονιμη πουτανα μου? :headbang: :headbang: :headbang:

Βασικά...εάν θες μία τρίτη γνώμη, το πιο επικίνδυνο από όλα είναι η μόνιμη γκόμενα...όλα τα άλλα (και αυτά που αναφέρει ο πρόεδρος) είναι easily under control, η μόνιμη γκόμενα όμως (όταν έχεις και γυναίκα) είναι τεράστιο liability.

Μακριά από εμάς αυτά...

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Βασικά...εάν θες μία τρίτη γνώμη, το πιο επικίνδυνο από όλα είναι η μόνιμη γκόμενα...όλα τα άλλα (και αυτά που αναφέρει ο πρόεδρος) είναι easily under control, η μόνιμη γκόμενα όμως (όταν έχεις και γυναίκα) είναι τεράστιο liability.

Μακριά από εμάς αυτά...
Οχι ρε απο τον βραχνα της γυναικας εχω απαλαγει εδω και καποια χρονια.Γενικα και ειρωνικα μιλαω για την βαρεμαρα της μονιμοτητας.Μερικοι ανθρωποι απλως δεν την ανεχονται.Δες π.χ. τον Baby μολις αποθεωνει μια τουριστρια και λεει θα την δω 10-12-100 φορες μετα τη δευτερη βαριεται και βρισκει νεο 'φυντανι' και παει λεγοντας.Αν το εχεις στο αιμα σου το ζιζανιο της αλλαγης δεν γινεται τιποτα.Στην μονη μονιμη σχεση που πιστευω ειναι σε αυτη με την μανα μας και με τα παιδια μας.

TSAPOU

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εγω παντος που πειρα χθες την λολιτα μια χαρα περασα.Ουτε το ρολοι της κοιτουσε και ανοιχτη στα παντα ηταν οπος ειθελα στηνοταν και το κυριοτερο στην 3 γυρα παροτι ο χρονος συναντησεις μας τελιωνε μου πεταξε το θεικο μην ανυσηχεις εχουμε χρονο με αποτελεσμα να τελειοσω με 10 λεπτα καθηστερηση πανω στον κωλο της καιδεν πληροσα τιποτα παραπανο

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom