Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
τελος παντων εγω τη ρωτησα και απο εκει και περα μπορει να φταιω και εγω...τελος αφηστε το γιατι θα βγω και εκτεθειμενος στο τελος.....

Και τι σου ειπε? Γιατί αλλού, όχι σε μένα, είπε ότι απλά ήταν χάλια και πήρε ένα μέρος της μέρας off. Το ίδιο είπε και η Jolie. Επίσης ανάρρωνε από γρίπη, Αν ήταν κάτι άλλο, παρακαλώ ελεύθερα. Elaborate.

Μην ακούω μαλακίες περί χημείας σε πουτάνες. Worst case scenario να λάβεις κακό service. Απο κει και πέρα δεν πλήρωσα και τίποτα, στ αρχίδια μου, αλλά όχι και να κάνω τον αγαπούλη στην ψωλοαρπάχτρα. Ναι, τους φερόμαστε με απεριόσριστο σεβασμό, ναι ειμαστε άψογοι, αλλά είναι πουτάνες και είμαστε πελάτες. Μην ξεχνιόμαστε.

Όσον αφορα το baby-tipos thing, η τύπισα εμφανισιακά μου άρεσε, και νομίζω ότι θα ήταν καλή αν δεν ήταν κομάτια. Στο κάτω κάτω μόνοι μας έχουμε την ευθύνη των επιλογών και δεν είχα ακούσει καλά λόγια μόνο απο μια πηγή αλλα και από συναδέλφους της, τα οποία μάλιστα δεν αμφισβητώ.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
....
Όσον αφορα το baby-tipos thing ...

Σε ότι με αφορά δεν υπάρχει κανένα "baby-tipos thing" και τα ξεκαθαρίζω. Ο ΒΑΒΥ αρπάχτηκε μόλις "τόλμησα" να του θίξω τη Luna. Από εκεί και πέρα ξέσπασε 3ος παγκόσμιος πόλεμος και μάλιστα με αισχρά υπονοούμενα από μέρους του, στα οποία νομίζω ότι παρατηρήσατε όλοι ότι δεν ακολούθησα.

Θα πρέπει να μάθουμε όλοι ότι σε ένα forum σαν αυτό υπάρχουν ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ απόψεις από τις δικές μας. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΣ και όχι να αρπαζόμαστε όταν δεν συμφωνούμε.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Και για να αλαφρύνω λίγο το κλίμα:

Α ρε Vanessa που είσαι να δώσεις κάνα μαθηματάκι ..... όταν της είχα πει για τη κριτκή εδώ του μέλους που είχε γράψει "απορώ και πως φιλάει με γλώσσα τους 70άρηδες" (ή κατι τέτοιο, να μη ψάχνω βραδυάτικα), είχε γελασει και είχε απαντήσει:

"Of course I will kiss him! Ηe pays the same money, no?"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Και για να αλαφρύνω λίγο το κλίμα:

Α ρε Vanessa που είσαι να δώσεις κάνα μαθηματάκι ..... όταν της είχα πει για τη κριτκή εδώ του μέλους που είχε γράψει "απορώ και πως φιλάει με γλώσσα τους 70άρηδες" (ή κατι τέτοιο, να μη ψάχνω βραδυάτικα), είχε γελασει και είχε απαντήσει:

"Of course I will kiss him! Ηe pays the same money, no?"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο λεγεται επαγγελματισμος.
αλλα να μη ξεχναμε οτι καθε επαγγελματιας εχει δικαιωμα να
αρνηθει υπηρεσιες σε καποιον , ενω να τις κανει με καποιον αλλον...

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ στο baby-tipos thing ψηφίζω δαγκωτό BABY , γιατί είναι η αγάπη του, το έχει γράψει , το έχει πει και ότι και να λέει έχει δίκιο. ΤΕΛΟΣ.
όλοι έχουμε τις αγάπες μας και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, για αυτές και ας μην αξίζουν τόσο για άλλους , όσο αξίζουν για εμάς  :) :) :)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
εγώ στο baby-tipos thing ψηφίζω δαγκωτό BABY , γιατί είναι η αγάπη του, το έχει γράψει , το έχει πει και ότι και να λέει έχει δίκιο. ΤΕΛΟΣ.
όλοι έχουμε τις αγάπες μας και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, για αυτές και ας μην αξίζουν τόσο για άλλους , όσο αξίζουν για εμάς  :) :) :)

ρε χαφ αυτα λεω και εγω και δεν με καταλαβαινουν....υπαρχει διαφορα στο να γραφω κακη κριτικη και στο να βριζω στη κριτικη και να μην εχω πληρωσει..... ;)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Δεν εχεις προβλημα εσυ Doc No2 !!!
Το οτι θα καλοπερασεις ειναι σιγουρο αν και την Jessy δεν την ξερω ειμαι σιγουρος πως εσυ με την Luna σιγουρα θα την βαλετε στον χορο και θα χορεψει Τσιφτετελια Τουρκικα !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι έγινε πρόεδρε.Διάβασε τα review και θα καταλάβεις.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Luna

Κλείνω ραντεβού αρκετες μερες πριν για ντουο με Jessy. Το πρωί της ιδιας ημερας, επικοινωνόντας για να επιβεβαιώσω μαθαίνω ότι ντούο δεν παίζει και μπορώ να δω την μία από τις δύο. Πρώτο τεράστι φάουλ γιατί θα μπορούσαν να μου το έχουν πει μέρες πριν εφόσον το πρόβλημα προϋπήρχε της άφιξης στην Αθήνα όπως έμαθα. Μετά κάνω το τεράστιο λάθος να επιλέξω Luna. Φτάνω, όλα καλά, κουβεντούλα για κοινούς γνωστούς κλπ, για την Ολλανδία, ντυμένη sexy, ωραία καυλοφατσα, μια χαρά. Ντους, αρχίζει μια καλή πίπα με διάθεση, την αρχίζω κι εγώ, γίνεται μούσκεμα, με ξαναπιάνει και ξαφνικα...'Sorry αλλα θα πρέπει να φύγεις. Δεν είμαι καλά, ξενύχτησα και χτες'!!!!!!!!!!!!!! Με το καυλί στο χέρι! Τι λες μωρή μαλάκω? Ωραία και όμορφα μιλάω με την Jolie, μου λέει δεν συμβαίνει κάτι με σένα, αν θες να δεις την Jessy. Τις λέω No thanks, για να μην νομίζουν ότι λόγω καυλας συγχωρούνται όλα. Τόσα χρόνια με το Call us δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλα υπάρχουν και όρια

Αν δεν ένιωθε καλά ας μ ενημέρωναν, ας μην άρχιζε, αν κάτι την ενόχλησε ας το λεγε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οποιος θέλει να ρισκάρει να την πετύχει σε άσχημη κατάσταση και να χάσει χρόνο και να χαλάσει διάθεση ας πάει. Οι υπόλοιποι καλό θα είναι να ακυρώσουν και να δοκιμάσουν κάτι σε πιο επαγγελματικό.

Εν κατακλείδι, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μωρή σκρόφα
Χωρίς να θέλω να την δικαιολογήσω να σου πω ότι το κορίτσι ήταν πραγματικά άρρωστο

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
όλοι έχουμε τις αγάπες μας και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, για αυτές και ας μην αξίζουν τόσο για άλλους , όσο αξίζουν για εμάς  :) :) :)

OK, για χάρη της κουβέντας ας πούμε ότι έιναι έτσι. Ας μη λέμε τίποτα ενάντια στη Luna για να σεβαστούμε τη καψούρα του ΒΑΒΥ.

Τη μανία του να θάψει συστηματικά τη Merlin και τη Sandra όλη τη περασμένη εβδομάδα μου την εξηγείς σε παρακαλώ? Αυτό τι είναι? Μίσος που επίσης θα πρέπει να σεβαστούμε?

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Mr klain, όλοι ξέρουμε το πραγματικό λόγο (και δεν το λέμε από respect for BABY))
Εγώ πάντως δεν ξέρω τίποτα.Και το ότι ήταν άρρωστη δεν χωράει αμφισβήτηση.Το να συνεχίσεται όμως να τσακωνεσται για  ...τανες είναι γελοίο.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
OK, για χάρη της κουβέντας ας πούμε ότι έιναι έτσι. Ας μη λέμε τίποτα ενάντια στη Luna για να σεβαστούμε τη καψούρα του ΒΑΒΥ.

Τη μανία του να θάψει συστηματικά τη Merlin και τη Sandra όλη τη περασμένη εβδομάδα μου την εξηγείς σε παρακαλώ? Αυτό τι είναι? Μίσος που επίσης θα πρέπει να σεβαστούμε?
Και ο πρώτος που την έπεσε στην Sandra ήμουν εγώ και oxi o Βaby

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Εγώ πάντως δεν ξέρω τίποτα.Και το ότι ήταν άρρωστη δεν χωράει αμφισβήτηση.Το να συνεχίσεται όμως να τσακωνεσται για  ...τανες είναι γελοίο.

check your pm. Δεν γνωριζόμαστε, αλλά ποτέ δεν λέω κάτι στη τύχη.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Και για να ελαφρυνω το κλιμα. Καλημερα,καλη βδομαδα και χρονια πολλα σε οσους γορταζαμε!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, και καλά ....

Επισκέπτης
Kαλημερα και καλη Εβδομαδα !!!
Χρονια πολλα στου Θανασηδες και στους Αντωνηδες !!
Το θεμα Tipos , BABY , Luna θεωρηται ληξαν και δεν προκειται να κανω το χατηρι στον απο πανω να μπω σε αντιπαραθεση !!!
Παμε να ξεκινησει η Βδομαδα καλα γιατι εχει και Zafira !!!

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Το θεμα Tipos , BABY , Luna θεωρηται ληξαν και δεν προκειται να κανω το χατηρι στον απο πανω να μπω σε αντιπαραθεση !!!
Α γεια σου :sunglasses: :sunglasses:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
ρε baby είχες πει ότι τον έκοψες τον zuzana αλλά πάλι σε αυτόν γυρνάς...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
ρε χαφ αυτα λεω και εγω και δεν με καταλαβαινουν....υπαρχει διαφορα στο να γραφω κακη κριτικη και στο να βριζω στη κριτικη και να μην εχω πληρωσει..... ;)

Στις κριτικές συμπεριλαμβάνουμε και άσχημα ανολοκλήρωτα meeting για τα οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς, γιατι δείχνει κακό service. Επίσης τόσο σε αυτό το γραφείο όσο και σε άλλα έχω δώσει αρκετά ώστε να δικαιούμαι να ομιλώ και το ιδιο το γραφειο συμφωνει μαζι μου. Τι ακριβως σημαινει δεν πλήρωσα? Οτι δεν εκανα κάποιο άλλο meeting οπου τουλαχιστον θα γάμαγα, ότι ξεκίνησα, πήγα, πάρκαρα, και με το καβλί σηκωμένο από την πίπα έπρεπε να φύγω αστείο είναι? Και δεν αντιλαμβάνομαι ποιος θα μου ορίσει αν θ αποκαλέσω σκρόφα αυτή που με αφήνει σε αυτή την κατάσταση. Την ίδια ούτε την έβρισα, ούτε καν της παραπονέθηκα. Η jolie άκουσε τα παράπονα, αρνήθηκα μάλιστα και το discount που πρόσφερε γι άλλο meeting. Απο κει και πέρα σους συναγωνιστές δικαιούμαι εφόσον έχω δίκιο να της αποκαλέσω απολύτως όπως μου αρέσει. Αν εγώ κάνω δουλεια σ ένα πελάτη και είμαι κομάτια/άρρωστος/επηρεασμένος από τον ωροσκόπο ξέρω ότι και μαλάκα θα με πει και στην αγορά θα με κάνει ρεζίλι και δίκιο θα χει. Ε! ας το μάθει και η μικρή Ολλανδέζα.  

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom